Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Чета през нощта, за сметка на съня ми (през деня нямам време)- и трябва да изчета книгата на един дъх, иначе ще се побъркам! Това си е мания...

Здрасти,аз съм Пепи.

Да ти кажа откровенно като маниак към маниак, това наистина си е мания.:biggrin:

Аз също харесвам фантастиката(макар и не същите автори да са ми №1,но..).Тук качваме не само любовни романи,макар и по-рядко качваме крими,трилър,фанта, и каквото имаме.

ПП:Добре дошла!

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте и от мен! :ph34r: Казвам се Станислава, за повечето хора съм Стаси, от Шумен съм, но от четири години живея в Испания (Мадрид). На 17 години съм, всъщност вече съм почти на 18, тъй като след две седмици ще ги навърша. :) В момента уча последна година средно-специално образование с модул точни науки и след това живот и здраве матури, и университет. Зодия Риби съм и всъщност вече не знам какво още да кажа. През свободното си време обичам да излизам с приятели на разходка или по комерсиалните центрове (да отбележа, че това не е България и тука няма кафенета където да се позволява да се пие алкохол през деня или изобщо да го продават на непълнолетни). Обичам да гледам филми, като трябва да отбележа че любимите ми са „Смело сърце”, „Легенди за страстта”, „Патриотът”, „Ромео и Жулиета”(1968) и „Мръсни танци”. От последните години мисля, че „Карибски пирати” е един от най-касовите филми, като досега на първо място бе „Титаник” изместен от „Аватар”. Както и да е... И за накрая си оставих книгите, защото много се увличам по тях. Обожавам да чета! Това за мене е най-прекрасната и отпускаща почивка, която ме пренася в един различен, забавен, тъжен и изобщо прекрасен свят на персонажи и места. Любими книги има няколко. Израстнах с „Хари Потър”, след което видях и света през очите на Стефани Майер. Макар че трябва да си призная, че написаното от нея е прекалено банално така да се изразя, защото това е историята за вечната любов (тип Ромео и Жулиета), но с хепи енд. И все пак историята не е лоша. Други любими книги са ми „Колониите на сътворението” на Тери Гудкайнд, Сагата за Малори на Джоана Линдзи, „Кадифе” на Джуд Деверо, както и на Джудит Макнот поредицата за Уестморланд. Първата книга, която прочетох на един дъх, и която ми влезе до такава степен под кожата е „Клетниците” на Юго. Не знам... да си призная честно, мога да говоря страшно много на тази тема (книгите), но започна ли нямам спиране. хD За това, това е от мен! :P

Здрасти и добре дошла.И аз съм така с книгите и е много гадно,че човек няма как поне 3-4 часа на ден :baby: да отлели само за книги.

Къде мога да се запозная с момчетата :baby:

???:huh:

???:baby:

не и се чуди :huh:

Виж и постовете по другите раздели и ще разбереш с какъв човек си имаш работа ...

здравейте от мен аз се казвам Йорданка и сам на 24 години,студенткс в Бургас.Обожавам да чета книги.Вече може би от година чета форума и тегля книги,но от савсем скоро започнах да се вклучвам в дискусиите,има много интересни теми,а книжките който качвате са страхотни.Искам да ви поздравя и да ви пожелая още много време да ни радвате с хубави книги а ние да си ги коментираме на воля :rolleyes:

Здравейте, дами! Радвам се да се запознаем, аз съм Тихи /да се представя за всеки случай/, пожелавам приятни мигове във форума. :angry:

На всички новоприсъединили се -Добре дошли!

Приятни мигове! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Здравейте и от мен.Добре дошли в нашия форум.Пожелавам ви приятни мигове :whist:

Здравейте на всичко нови момичета. Много се радвам като видя, че имаме нови попълнения. Аз съм Инка, и с радост ще помогна на всеки, който се обърна към мен по какъвто и да е въпрос. Надявам се да си прекарвате приятно при нас. :whist:

Момичета предлагам форумска среща за софиянки ( и за всички, които желаят да се присъединят разбира се) на 3 март. Почивен ден е, плюс това не е семеен празник, така че смятам че е напълно възможно да се съберем. Плюс това може и да оцелим пролетно временце :super: Очаквам мнения!

Винаги готов картоф!!! :-)))

Там съм, Пете, без мен за къде! :cool:

Момичета предлагам форумска среща за софиянки ( и за всички, които желаят да се присъединят разбира се) на 3 март. Почивен ден е, плюс това не е семеен празник, така че смятам че е напълно възможно да се съберем. Плюс това може и да оцелим пролетно временце :cool:

Очаквам мнения!

Е те не е срам днес четох цялата тема и си рекох ами да се видим пак. Заминавам за загорето ама май срядата ще съм тук. дънни един де!

Е те не е срам днес четох цялата тема и си рекох ами да се видим пак. Заминавам за загорето ама май срядата ще съм тук. дънни един де!

Съни, записвай от сега на календара, отсъствия не се извиняват, ще има забележка в дневника, да знаеш. :cool:

Съни, записвай от сега на календара, отсъствия не се извиняват, ще има забележка в дневника, да знаеш. :cool:

Малиииииииии втасах!

Сърдечни благодарности на всички за топлото посрещане! Чудесни сте!!!:)

Специални поздрави на DeadSmurf:

Здравей Ива! Направо не можах да повярвам колко много си приличаме по някои неща:) е, ако изключим факта, че съм само няколко години по-голяма от дъщеря ти :)

Радвам се, че все повече жени като теб се присъединяват :)

Добре дошла!

ПП: А и като гледам само с теб висим по това време като сови, досега не съм имала с кой да си общувам по това време тук :)

Много ме зарадва! Аз наистина съм абсолютна "сова", и имам ужасна и неконтролируема ( ;) ) слабост към останалите "сови"! ;)

И всъщност често не съм сигурна коя е по-голямата от двете ни - аз, или дъщеря ми... :)

Хахахах, все си мисля, че човек е на толкова, колко се чувства, въпреки че все още не мога да го твърдя от опит :lol6: Моята слабост е не само към другите сови, но и към книжките. Даже смея да твърдя, че заради тях съм станала такова накокошинено пренато :) Отново добре дошла! УсмифФф (както казва една позната) Момичета какво сте замислили за място и време на срещата, че аз последния път се изложих като последна кифладжийка. Най-мразя да поема ангажимент и после да се окаже, че вече са ми били направили плановете!

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Момичета какво сте замислили за място и време на срещата, че аз последния път се изложих като последна кифладжийка. Най-мразя да поема ангажимент и после да се окаже, че вече са ми били направили плановете!

Около обяд - да речем 14 часа, а за място предлагам попа, мисля че е достатъчно удобно място, независимо в коя част на града живееш, освен това е близинко до Славейков :P . Някой ако има други идеи да сподели ;)

Около обяд - да речем 14 часа, а за място предлагам попа, мисля че е достатъчно удобно място, независимо в коя част на града живееш, освен това е близинко до Славейков :P . Някой ако има други идеи да сподели ;)

имам аз в нашата пицария. кво ша кажеш пете. поне убаво готват и съм с връзки

имам аз в нашата пицария. кво ша кажеш пете. поне убаво готват и съм с връзки

Съни, знаеш че не съм капризен човек и нямам никакви претенции, дори може да се каже че този вариант ми допада повече - защото ще ни запазиш една масичка, освен това така присъствието ти е гарантирано ;)

Нека се изкажат и останалите момичета, но аз съм за!

Но като гледам нещо голям отклик няма за идеята, надявам се защото все още не е видяно от повечето момичета...но които има желание ще дойде, в крайна сметка никой насила не мож накара. дори и да сме в ограничен състав сигурна съм че ще си изкараме супер.

Съни, знаеш че не съм капризен човек и нямам никакви претенции, дори може да се каже че този вариант ми допада повече - защото ще ни запазиш една масичка, освен това така присъствието ти е гарантирано ;)

Нека се изкажат и останалите момичета, но аз съм за!

Но като гледам нещо голям отклик няма за идеята, надявам се защото все още не е видяно от повечето момичета...но които има желание ще дойде, в крайна сметка никой насила не мож накара. дори и да сме в ограничен състав сигурна съм че ще си изкараме супер.

аз ша са разположа на първа маса пък който доде доде дори само с теб да се видя е чудесно ама си знам че и йори и тихи ша дотръчкат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.