Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Евала, мила, дати, факти... По-точно нямаше как да го напиша. Ще те поправя само за едно нещо. За отделянето на този подфорум трябва да благодарим на yvsot, която съвсем безкористно предложи на екипа на Калдата да ни отделят лично местенце. Огромно благодаря, за което. :cool:

Няма защо, заслужавахте го, заслужаваме го.
  • Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Момичета, аз за 18 съм проспала съобщението, но обещавам да се разпиша при следващата срещаПубликувано изображение - надявам се да сте си изкарали супер и аз да се разпиша другия път.

Срещата мина, всичко й беше чудесно - с едно изключение! Беше много кратка :P Бяхме 6 момичета, аз, Тихчо, Теди, Йори, Миа и Дани. Обсъдихме доста неща - няколко автора, няколко книги, оплюхме "Ирис" и т.н. На мен лично ми беше адски приятно и забавно, надявам се скоро пак да се съберем ;)

Като "слушам" и ви се радвам.Аз едва ли скоро ще мога,но...

Здравейте :clap: Аз съм Радка- Ради /или каквото там друго се сетите/ на 26г. съм от Димитровград. Книгите са моя огромна любов от както се помня/всички се базикат с мен на тази тема/... Помня как веднъж се прибирах от училище и през почти целия път си четях книжката, която бях взела от библиотеката, какво да кажа сигурно бях 3/4 клас... и от тогава до сега все така... Голямата ми мечта е да си имам малка сладурска книжарница, но за сега само работя в една... та на работа в къщи околомен все книги! :clap: Личната ми библиотека не е толкова богата около 200 книжки са, а и с темпа с които работят издателите едва ли ще се обогати скоро... :clap: ама какво да се прави... Обожавам НОРА РОБЪРТС за мен е №1 Сандра Браун, Джейн Ан Кренц, доста ми допадна и Марлис Мелтън, Джули Гарууд, Дж. Линдзи,Хедър Греам, и да не продължавам че списъка ще е доста дългъг :blink: Форумът е направо страхотен :clap: страшни сте...

• 2 седмици по-късно...

Здравейте момичета :) Да се представя и аз :D Казвам се Деси, на 27 години, щастливо омъжена и майка на 1-годишен палавник :lol6: Може да се каже, че чета почти откакто съм научила азбуката, заслуга за което има моята любима леля. А страстта към любовните романи ми е от около 13-14 годишна и към момента съм изчела кажи-речи всичко което е излязло на БГ от поредицата Исторически любовни романи. В момента съм категорично на вълна Нора Робъртс, а преди това изгълтах на един дъх всичко от Стефано Мейер :) Много съм щастлива, че ви открих (напълно случайно, но каква прекрасна случйност:)!!! Поздравления за страхотния форум :baby::ass:

Добре дошли момичета. Надявам се да ви хареса в нашия форум.

• Автор

Добре дошла при нас :baby:

Добре дошли и от мен, момичета. :rolleyes:

Добре дошли на всички нови момичета от мен! Весело изкарване в любимия форум

Здрвейте и добре дошли на всички момичета и от мен:) Радвам се да се запозная с вас :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Здравейте и от мен! За мен е удоволствие да посещавам този форум. Аз съм Христина и съм на 20г от Сливен. От много вереме следея форума но едва снощи се регистрирах. Така, че съм много нов новак :cool: . За мен е удоволствие да чета романи особено исторически, защото в тях има нещо много романтично което вече не се среща напоследак в житието. Но както и да е нали затова са романите :) . А и след една седмица ще затварят оптиката в която работя такаче през зимните дни ще се отдам на четенето.

Добре дошли! С пожелания за много приятни мигове във форума! :cool:

Добре дошла и от мен Христина, надявам се освен на четене да се отдадеш и на писане във форума :cool:

Добре дошла и от мен Христина, надявам се освен на четене да се отдадеш и на писане във форума :cool:

Та нали затова се регистрирах ;) . А и форума е просто :P .... Без думи съм толкова много книги които сам искала да прочета, а съм нямала от каде...

Здравейте и от мен! За мен е удоволствие да посещавам този форум. Аз съм Христина и съм на 20г от Сливен. От много вереме следея форума но едва снощи се регистрирах. Така, че съм много нов новак :cool: . За мен е удоволствие да чета романи особено исторически, защото в тях има нещо много романтично което вече не се среща напоследак в житието. Но както и да е нали затова са романите :P . А и след една седмица ще затварят оптиката в която работя такаче през зимните дни ще се отдам на четенето.

Добре дошла и от мен.

А бе ви е сте страхотни. Не съм предполагала, че ще сте токлва гостоприемни кам всеки нов член. Както се казва в моя край евалата :cool:

Ами стараем се :cool:

А бе ви е сте страхотни. Не съм предполагала, че ще сте токлва гостоприемни кам всеки нов член. Както се казва в моя край евалата :whist:

Хаха, разби ме. Както беше споменал някой, ние, почитателите на любовните (и не само) романи, сме малко и затова трябва да се поддържаме. Добре дошла и от мен. :whist:

• 3 седмици по-късно...

здравейте и от мен радвам се да се запознаем ... :rolleyes::yanim: :yanim:

здравей мила,аз съм Маги,радвам се че си сред нас,отборът ни с всеки ден се разраства все повече,добре дошла,надявам се да прекараш приятни моменти с форума :rolleyes:

Здравейте Аз съм Анита.. на 21 години. Уча в СУ Социална педагогика. Исках журналистика или Връзки с обществеността, но уви, не ми стигна много малко бала. Книгите са моя страст от малка. Не съм спала по цели нощи, за да чета. Заклета романтичка съм, но не го показвам и по-скоро съм реалист. Чета всякакви книги, като под "Всякакви" имам предвид всякакви, без научна литература и исторически-без да слагам в тези, които не чета историческите любовни. Фен съм и на съвременните. Дори и детски книжки чета. Друго мое хоби е музиката, много я обичам. Нежната, завладяващата, тази с хубави текстове, независимо какъв жанр е, без метала и джаза. Ще се радвам да станем приятелки с вас. Само моля, пишете ми на имейла или в скайп, тъй като съм незряща, а този сайт е много графичен. Точно по тази причина рядко влизам тук,. трудно ми е да се оправям в него. Съвсем случайно открих този форум и благодаря на тези, които го създадоха и пожелавам да продължава да се развива все така добре. За съжаление помагам само в сканирането. Няма как да редактирам, въпреки, че имам желание. До скоро момичета. Надявам се това, че не виждам няма да представлява проблем за вас. Много контактна съм и обичам да разговарям на всякакви теми, да се забавлявам да се шегувам и да се смея. Приятен ден и много усмивки ви желая!

Редактирано от mehche (преглед на промените)

Здравейте

Аз съм Анита.. на 21 години.

Уча в СУ Социална педагогика. Исках журналистика или Връзки с обществеността, но уви, не ми стигна много малко бала.

Книгите са моя страст от малка. Не съм спала по цели нощи, за да чета. Заклета романтичка съм, но не го показвам и по-скоро съм реалист. Чета всякакви книгите, като под "Всякакви" имам предвид всякакви, без научна литература и исторически. Дори и детски книжки. Друго хоби е музиката, много я обичам. Нежната, завладяващата, тази с хубави текстове, независимо какъв жанр е, без метала и джаза.

Ще се радвам се станем приятелки с вас.

Само моля, пишете ми на икейла или в скайп, тъй като съм незряща, а този сайт е много графичен. Точно по тази причина рядко влизам тук,. трудно ми е да се оправям в него.

Съвсем случайно открих този форум и благодаря на тези, които го създадоха и пожелавам да продължава да се развива все така добре.

За съжаление помагам само в сканирането. Няма как да редактира, въпреки, че имам желание.

До скоро момиче. Надявам се това, че не виждам няма да представлява проблем за вам. Много контактна съм и обичам да разговарям на всякакви теми, да се забавлявам да се шегувам и да се смея.

Приятен ден и много усмивки ви желая!

Здравей ,Анита, и добре дошла!Аз съм Пепи и тук се радваме на всеки нов член.

Ако имаш начин да четеш качените тук книги ще ти трябва поне година за да ги преполовиш.

Аудиокнигите на български са малко,но има един сайт (на Сергей Дубина) където има доста.

Ето и линк- Дубина бг

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.