Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

преди да се видим нека първо да се упознаем по добре имам предвид fasebook можем и група да създадем там

Тук може да учудя доста хора, но аз лично нямам регистрация във facebook. Така и не се научих да ги харесвам тези сайтове и не съм се регвала нито там, нито в aha, sladur, hi5 или други подобни. В краен случай може да използвам профила на сестра ми, ако се реши да се направи подобна група.

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мен не можеш да учудиш Тихчо...аз също нямам и никак не ми допада. Аз лично смятам, че от срещата очи в очи няма по добър начин за опознаване...

Тук може да учудя доста хора, но аз лично нямам регистрация във facebook. Така и не се научих да ги харесвам тези сайтове и не съм се регвала нито там, нито в aha, sladur, hi5 или други подобни. В краен случай може да използвам профила на сестра ми, ако се реши да се направи подобна група.

Оздвери ме направо ами аз като нямам сестра сега хихи. Бебе и аз споделям твойто мнение. не съм прибягвала до този начин да създавам приятелства и въпреки това вярвам, че вече имам доста приятели в този форум. Йоринка и петето много ми липсвате и нямам търпение да се изфукам с новите си придобивки, така че пете, тихи, йори марш към дома организирайте там свободен ден и ви чакам. А с останалите момичета чакам с нетърпение да се запозная.

Пък като сте казали,да се запознаем.За мен е удоволствие да намеря толкова много съмишленици,а вие получавате 40 годишен Водоподлей с две отраснали хлапета на 18 и 14.Иначе го давам банкерче,малко суховато ама то външния вид лъже.А идеята за среща очи в очи е чудна,но без мен.Трудничко от Варна към София

Пък като сте казали,да се запознаем.За мен е удоволствие да намеря толкова много съмишленици,а вие получавате 40 годишен Водоподлей с две отраснали хлапета на 18 и 14.Иначе го давам банкерче,малко суховато ама то външния вид лъже.А идеята за среща очи в очи е чудна,но без мен.Трудничко от Варна към София

Ех, най-накрая един Водолей да се обади. :crying10:

Да се влюча и аз. :(

Идеята за среща е страхотна. Все пак друго си е да се видим очи в очи, както се казва. Така че и аз като всички съм "ЗА".

Само кажете кога, та да видя дали ще мога да се довлека от Пазарджик до София.

Гледам, че за зодии е станало на въпрос, та да си попитам, няма ли тука някое рогато овенче, или съм самотната овца, в нащо стадо? :rolleyes:

Вече се бях отчаяла, че съм само аз. Така че, мила, не си сама ето ме и мене - едно 38 годишно овне. ;)

Редактирано от gaytanka (преглед на промените)

Идеята наистина е чудесна.Аз съм "за".Само да е в ден,в който съм свободна,ще се радвам да се видим :speak:

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Относно датата - какво ще кажете да е на 11 октомври /тогава е концерта на CITY TV/ и някои от нас могат с 1 куршум да уцелят 2 заека :) /като мене например :) ех, ама срам нямам/

Смятам, че 11 октомври е чудесно. Неделя е и мисля,че повечето от нас ще са свободни. Кажете момичета какво мислите?

Аз съм ЗА, датата ми се струва много подходяща, а и е Неделя, още по-добре. :)

Съжалявам за прибързаното си изказване от тази сутрин, но преди малко в универститета ни съобщиха за задължителна практика по мелиорации, която ще е в Троян и Плевен и познайте кога - на 10 и 11 октомври, почти се разплаках по време на лекцията, но ми е задължително, така че ако държите за 11 октомври, аз отпадам.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

чакайте,чакайте аз пак май съм пропуснала за София ли става въпрос и кои ще ходят

Да Маги, за София става въпрос, поканени са всички, които имат възможност да са в града на датата, която изберем. На предната страница, можеш да видиш кои момичета изявиха желание.

Пете, идеята за среща беше твоя и мисля че всички трябва да се съобразим и да изберем друга дата/ най-добре неделя/ по-нататък. Би било добре да се съберем повечко хора!

Благодаря за разбирането Теди, ако искате да обсъдим идеята за 4.10 или 18.10 и се извинявам на gaytanka, защото заради мен ще й се променят плановете :wors:

Пете, идеята за среща беше твоя и мисля че всички трябва да се съобразим и да изберем друга дата/ най-добре неделя/ по-нататък. Би било добре да се съберем повечко хора!

Напълно съм съгласна с Теди :rolleyes:

Благодаря за разбирането Теди, ако искате да обсъдим идеята за 4.10 или 18.10 и се извинявам на gaytanka, защото заради мен ще й се променят плановете :yanim:

Мила, няма нужда да се извиняваш. Изобщо не се притеснявай. Пак ще се видим. Сега трябва само да изберем нова дата на която да присъстваш - нали все пак ти си организатора! :go ahead:

• Автор

Момичета, да се напиете на срещата и заради мен.. :wow:

Момичета, да се напиете на срещата и заради мен.. :cool:

Хахаха, мила лично поемам ангажимента :)

И на мен ми се иска да доида ама съм от Варна. :)

И на мен ми е далечко, иначе с удоволсвие бих се запознала с вас момичета.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте и от мен. :) Казвам се Невена,но ми казват Неви на галено-най-малката в семейството :clap: .На 23 г. от Плевен,но живея и уча в София.Обожавам да чета и съвременни,и исторически романи.Когато открих този форум подскочих от щастие.Скоро и аз се надявам да ви зарадвам с част от моята колекция...дано ви хареса какво съм избрала :mad:

• Автор

Здравейте и от мен. :)

Казвам се Невена,но ми казват Неви на галено-най-малката в семейството :mad: .На 23 г. от

Плевен,но живея и уча в София.Обожавам да чета и съвременни,и исторически романи.Когато

открих този форум подскочих от щастие.Скоро и аз се надявам да ви зарадвам с част от моята

колекция...дано ви хареса какво съм избрала ;)

Добре дошла при нас, Неви ;)

Ще се радваме да се включиш в обогатяването на колекцията ни ;)

Само ще ти препоръчам преди да започнеш да сканираш, да огледаш това, което сме качили ето тук: http://www.kaldata.c...howtopic=120720 , а след това да постнеш списъка с книжки, които искаш да сканираш и да споделиш с нас ето тук: http://www.kaldata.c...howtopic=120712 .

Така няма да има проблем с получаването на дублажи и ще очакваме с нетърпение избора ти :clap:

Неви добре дошла и от мен. Момичета предлагам среща НА ФОРУМА на 18.10 от 2 часа, място на срещата - Орлов мост, Попа или пред НДК, моля да се изкажете за или против :whist: и ако имате идея за друго местенце споделете я, аз си мислех за вариант и Лъвов мост, ама там няма едно свястно кафе.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.