Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Аз съм Дева,не си сама Джени ;)

:):wub::clap: Не съм сама! Публикувано изображение
  • Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

:):clap::clap: Не съм сама! Публикувано изображение

Не си, не си... и аз съм с вас ;) Дори вчера поумнях и се разхубавих с още една годинка :)

Не си, не си... и аз съм с вас :clap: Дори вчера поумнях и се разхубавих с още една годинка :)

Честито на патерици :clap: Желая ти много щастие,късмет и любов :)

Честито на патерици :) Желая ти много щастие,късмет и любов :wors:

Не си, не си... и аз съм с вас ;) Дори вчера поумнях и се разхубавих с още една годинка :wors:

Честито честито! За много години! :P:)

Не си, не си... и аз съм с вас :jumping11: Дори вчера поумнях и се разхубавих с още една годинка :jumping11:

Честито и от мен да си жива и здрава Публикувано изображение

ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН-КРАСИМИРА ОТ СЛИВЕН НА 31Г.-ГОЛЯМО ТЕЛЕНЦЕ,ВИНАГИ С РОГАТА НАПРЕД.ЛУД ФЕН СЪМ НА ЛЮБОВНИТЕ РОМАНИ ОЩЕ ОТ 92-93Г.МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ВИ ИМА,ТУК НАМЕРИХ МНОГО КНИЖКИ,КОИТО НЕ БЯХ ПРОЧЕЛА.АЗ СЪЩО ИМАМ ДОСТА КНИЖКИ,АКО МОГА ДА ПОМОГНА,НО НЕЗНАМ КАК СТАВА.ТОВА Е ОТ МЕН ЗАСЕГА.

Аха! Ставаме три телета!Бавно ,но сигурно се увеличаваме. И добре дошла!

Здравей те момичета аз съм Петя от София на 23 и на скоро открих форума и много се радвам че има както казва сестра ми още луди като мен :yanim::wors::P

Здравей те момичета аз съм Петя от София на 23 и на скоро открих форума и много се радвам че има както казва сестра ми още луди като мен :yanim::wors::P

Не мога да се стърпя и да не приветствам адашка. Добре дошла сред нас мила. И да си призная, ако не бяха годините които си посочила, щях да си помисля че аз съм писала коментара Публикувано изображение отдъхнах си, когато разбрах, че не само моята сестра се съмнява в душевната ми стабилност :)

Надявам се да се включиш и в останалите ни дискусии :)

Здравей и от мен и добре дошла. Публикувано изображение

Гледам, че за зодии е станало на въпрос, та да си попитам, няма ли тука някое рогато овенче, или съм самотната овца, в нащо стадо? :cool:

като стана на въпрос аз съм стрелец, имали още някои като мен :cool:

момичета пиша ви от моята регистрация sinichko че вчера не съм видяла че съм с тази на брат ми hytmen :biggrin:

здравейте момичета, аз съм ники на 26 години съм. и аз съм стрелец.

Момичета да споделя една идея :( Преди този форум бях горе-долу активна в един друг, много по-голям от нашия и с много повече членове, и разбира се на съвсем друга тематика, та там, се организираха срещи в по-големите градове на страната. Поводът изобщо да пиша по въпроса е че преглеждах темата и видях че доста от вас са от София или учат тук, и тъй като до края на месеца всеки университет започва занятия, което значи че всички студентки ще се приберат, предлагам една среща на форума в софия в средата на октомври. Отлагам за по-напред във времето, защото забелязах че част от момичетата нямат възможност всеки ден да преглеждат форума, но мисля че един месец е достатъчно време, за да се забележи от всички. Поемам ангажимента около цялата организация, след като изберем място за среща, да резервирам местенца в някое заведение. Мисля че някоя неделя е най-подходящ ден за такава сбирка, учениците и студентите почиват, а предполагам и работещите. Срещата е за всички които искат да се запазнаят наживо с приятел от форума, да се чувстват поканени и момичетата от други градове, но осъзнавам, че никой от Варна няма да хукне за София за едно кафе...но ако имате желание за нещо по-мащабно винаги можем да измислим нещо по въпроса. Ако към идеята има интерес, ще направя отделна тема, за да го обсъдим.

Ееее Пете нали знаеш какво обичам да казвам....има ли желание, всичко останало лесно се урежда.....така,че на мен желание не ми липсва и съм винаги готова да те подкрепя, за всичко...на една вълна сме така да се каже!!! Целувки!!!

Ха сега де заетата девойка я хванаха на къс пас. хихихи пете знаеш, че не бих пропуснала такава мила сбирка защото всички сме захванали кво ли не но ще ми е много приятно да пресъствам на едно такова събиране и ще го чакам с нетърпение

Идеята е страхотна ;) и ако се осъществи ще бъде много приятно / супер ЯКООО/ - няма да го пропусна!!! :lol6:

страхотно много искам да се видим , бих дошла кадето и да се организираме

Идеята е добра,но за съжаление аз няма да се включа.Последно и до Пловдив(на 40 км) не можах да отида Публикувано изображениеПубликувано изображение какво остава за София.

Редактирано от peppinka (преглед на промените)

идеята за срешата е мн добра въпреки че съм от скоро във форума ще се радвам да се видим. :( И здрасти на другия стрелец :yanim:

и аз бих искала да се включа в срещата, но не мие възможно за сега. за следващия път може.

преди да се видим нека първо да се упознаем по добре имам предвид fasebook можем и група да създадем там

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.