Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравей Ани,също искам да ти кажа добре дошла,каза че ти е трудно да се оправяш в сайта,с какво можем да ти помогнем,за да ти е по лесно :)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей ,Анита, и добре дошла!Аз съм Пепи и тук се радваме на всеки нов член.

Ако имаш начин да четеш качените тук книги ще ти трябва поне година за да ги преполовиш.

Аудиокнигите на български са малко,но има един сайт (на Сергей Дубина) където има доста.

Ето и линк- Дубина бг

Здравей Пепи,

Знам го този сайт. Да, имам начин да чета книгите, качвани тук. Мога да чета ив pdf и в всякакъв друг вариант, като в pdf-а мога да ги превръщам в текстов вариант и по този начин да ги чета. Благодаря ти за имформацията!

Здравей Ани,също искам да ти кажа добре дошла,каза че ти е трудно да се оправяш в сайта,с какво можем да ти помогнем,за да ти е по лесно :)

Ами нямам представа да ти кажа честно. Аз даже като сканирам пращам снимки на някой да гледа, за да не се налага да сканирам наново книгата, ако случайно нещо не е в ред. И после давам pdf-а да го качи някой в тракера и после тук. Преди със старият облик беше много лесно, сега, откакто го промениха много неща не мога да чета.

Добре дошла и от мен Ани и честит имен ден на патерица.

Здравейте. Вече искам и аз да се представя. Казвам се Красимира и съм от Добрич. На 27 год. съм. Приключих с университетите преди две години и сега си търся мястото под слънцето. Общо взето чета любовни романи от 8-ми клас. Много се запалих, но в последствие реших да започна да се разнообразявам и с други жанрове. Тъй като бяха гладни студентски години, си намирах книги от приятели и познати. Мнооооооооого обичам да чета. Преди около година намерих този форум. Полудях от щастие! Аз съм малко стеснителна и ми трябваше много време докато се престраша да пиша в него, но сега съм доволна... Намерих хора,които са също толкова увлечени, колкото и мен. Всеки ден проверявам форума. Искам да благодаря на всички за създаването му, за развитието му... Ами май това ще е засега от мен. Лека вечер.

Добре дошла и от мен Ани и честит имен ден на патерица.

Благодаря ти много!

Здравейте и от мен Ани и Криси, и добре дошли. Публикувано изображение

Здравейте и от мен Ани и Криси, и добре дошли. Публикувано изображение

Здрасти

Добре дошли и от мен момичета, много приятни моменти с форума и с книжките ви пожелавам.

Ани и Криси,радвам се да се запозная с вас :handshake: Ани,ако мога да ти помогна с нещо,винаги ще съм насреща :)

Ани и Криси,радвам се да се запозная с вас ;)

Ани,ако мога да ти помогна с нещо,винаги ще съм насреща ;)

Благодаря ти. Бих желала с тези, които искат да си разменим скайпове и да си пишем и там не само тук.

Благодаря ти. Бих желала с тези, които искат да си разменим скайпове и да си пишем и там не само тук.

Ако искаш ще ти пратя скайпа си в ЛС

Добър вечер дами :cool:

Аз ви чета от мноооого време,но чак сега се регистирах.

Казвам се Недялка/Надя/ на 27г,преди от Плевен сега от Бургас

и имам 1г. палавница в къщи :baby:

Обожавам да чета исторически романи и общо взето съм прочела с хиляди

/само вие ще ме разберете и няма да ви се сторя леко луда/.

Първия си роман прочетох на 12-13г и беше Рубинът-четох го цяла седмица,

но тово беше началото на моята любов към жанра :baby:

Обожавам историите и дори ги преживявам и сънувам.

Дори и сега се случва да чета до сутринта

/то си и личи по кое време пиша :clap: /

От авторките мои любимки са

Джоан Линдзи -основно заради сем.Малори

Катрин Каултър,Аманда Куик,Кони Мейсън и Сандра Браун.

Абе май имам разнородни предпоитания според момента.

Искам искрено да благодаря за дискусиите и коментарите,

карате ме да се чуствам не толкова особена и странна :P

Извинявам се за многословието ,но съм доста подробна/не намирам изчервен емотикон/ ;)

Здрасти и добре дошла.Няма за какво да се извиняваш.Аз например също не съм мн ориентирана.:cool:

Добре дошла и от мен,Надя.Радвам се да се запознаем :blink:

Здравейте и от мен.Много се радвам,че ви открих ,въпреки че ползвам Калдата постоянно.Аз съм страстен почитател на историческите любовни романи.Обожавам ги ,но не успявам много да ги чета ,че мъжо му настръхват косите като ме види с такава книга ,е нищо не казва ,но си личи че не му харесва моята страст.Но въпреки това аз си ги чета с огромно удоволствие.В къщата на родителите си имам стотици книги и следващия път ,когато ходя ще взема няколко и започвам да сканирам.Казвам се Жанета и в момента съм в отпуск по майчинство с малката си дъщеря .Много се радвам ,че ви открих и се надявам да съм полезна .Благодаря ви за положения труд и за възможността да чета книгите ,които нямам.Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение на новите попълнения, радваме се да ви видим в нашите редици.

Надяваме се да прекарате приятни мигове тук, с любимите си книги и весела компания :)

P.S. Жанет, няма да ти откажем нови книжки, които все още нямаме ;)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Добре дошли и от мен! Винаги се радвам, когато се разрастваме. :)

Добре дошли на всички нови момичета. Пожелавам ви приятни мигове в нашата виждам успешно разрастваща се компания.

И от мен добре дошли, момичета. :)

Ако искаш ще ти пратя скайпа си в ЛС

Да, бих желала.Пиши ми ЛС

Добре дошли и от мен на всички нови момичета, надявам се да се включите активно във всички нови дискусии и да прекаремо много приятно време в обсъждане на любимите книги :eek:

Добре дошла и от мен,Жанет :yanim:

Здравейте! Аз съм Цветелина от Враца съм родом, но след студентския живот останах и се омъжих в Русе. И аз май като всички вас чета от малка и съм доста запалена по любовните романи. Не съм от най новите членове във форума, но все не ми оставяше време да се представя. Имам един голям юнак на 3г и една малка принцеса на 3м, която доста ми отнема от времето и за съжаление редактирането на книги никак не върви, но по натам ще наваксвам. Изкарвам приятни минути с вас когато успея да се добера до компютъра и да почета във форума. Обичам да чета книга, а не толкова електронен вариант, но пък успях да прочета така книги които не можех да намеря. Благодаря Ви, че ви има и ще помагам с каквото мога. Преди сканирах на работа, а сега съм се спазарила с половинката за скенер та дано ме огрее скоро. :computer2:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.