Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

здравей Нони,не знам дали мога да те наричам така,радвам се че си сред нас,колкото до реакциите на хората,момичетата са те посъветвали добре,и аз се криех,но вече не ми пука,да си казавт каквото щат,приятни мигове с форума :angry:

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре дошла при нас мила. Сигурна съм, че много ще се забавляваш в нашето малко, но много весело общество.

Благодаря за топлия прием! :angry: П.с. Приятелите ме наричат Йони

Здравейте!

Казвам се Ася приятно ми е

Здравей Ася, добре дошла :cool:

Здрасти,здрасти,Ася и Йони!Аз съм Пепи-добре дошли!

Добре дошла и от мен Ася. Дано ти е приятно в нашата компания.

Здравей и от мен, Ася, и добре дошла:cool:

мерси как сте

Само 1 съвет,ако нещо те интересува питай в др тема-"Дискусии..".

Здравей и добре дошла Ася!Ако в "Дискусии ..." си попаднала на споровете, не се плаши.Рядко ни се случва,а и в спора се ражда истината.Тъй,че уверена съм ще прекараш приятни мигове тук.

добре заварила ... ами да чух и видях спора вече. И аз таака мисля като теб ще има хубави мигове тук

Добре дошла и от мен,Ася.Радвам се да се запознаем :blink:

Добре дошли, на всички нови момичета, надявям се че всяка ще намери тук приятни мигове, любими книги и приятели, и специален поздрав на Жана, че сме си съседки, аз живея в Раднево.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте на всички. Приятно ми е да се запознаем. Аз се казвам Мария накратко Мими. Досега не съм писала тък, дори съм забравила, че имам регистрация. Тази вечер съвсем случайно го открих и реших да се представя. :)

Добре дошла от мен,Мими :) Радвам се да се запознаем :)

Здрасти и от мен, приятни минути с нашето форумче, Мими. :)

Здравейте на всички любителки на книгите. Аз във форума от около 6 месеца, едва сега цъкнах тук. Така че, да се представя. Аз съм от Варна, казвам се Марина, на 32г., зодия Близнаци и тъй като наближава Китайската нова година съм Змия, работя като счетоводител. В университета името ми се стори дълго на колежките и те го съкратиха на Ина, но всички останали ползват всякакви вариации започващи с "М", за което допълнителна вина има и моето леко дефектно "р". Обичам да чета, всякакви книги. От любовните романи в началото четях само исторически, но в последните няколко години наблягам на съвремените. Любими авторки много. Като представител на зодия близнаци, никой автор нетрябва да се чувсва сигурен за своето място в моята класация, но към настоящия момент много харасвам Нора Робъртс, Сандра Браун, Джоана Линдзи, Джейн Ан Кренц, Линда Хауърд, Марлис Милтън и други за чиито имена не се сещам сега. Огромни благодарности на всички които сканират, редактират и превеждат любимите ми книжки. Ще се опитвам и аз да дам своя принос, но за съжаление при мен времето е дефицитна стока и сигурно през повечето време само ще се възползвам от вашия труд. Така че, пак БЛАГОДАРЯ!

Здравей Марина (ще използвам цялото ти име, защото много го харесвам), радвам се че се престраши да се представиш! Приятно ми е, аз съм Петя :P

Здрасти и от мен,аз съм Яна и като прочетох представянето ти все едно че прочетох за себе си, Близнаци, почти наборка,колежка, а и авторките също са ми любимки...

Здравей,Марина.Радвам се запознаем,аз съм Маргарита

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.