Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Подкрепям, хубаво прекарахме, живот и здраве пак ще се съберем! :rolleyes:

Аз пък умрях от скука. То не бяха любовни романи то не бяха приказки с любими приятелки и запознанства с нови, то не бе ядене и пиене. Абсурд да не сте посмели да ме викнете повече!

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Споко Съни, тебе няма да те викаме, а направо ще те отвличаме :speak:

следващият път и аз ще дойда :blink: искате ме не ме искате вече е решено :shy11: ,ако трябва ще спя на гарата :ph34r:

Аз пък умрях от скука. То не бяха любовни романи то не бяха приказки с любими приятелки и запознанства с нови, то не бе ядене и пиене. Абсурд да не сте посмели да ме викнете повече!

Не'аш ни'ква грижа!!! Ша та сложим в черния списък, на тез дето нивгаж веч не'а ги каним на таквиз скучни мероприятийца!!! :)

ПП: Тъкмо ша мога си почина малко от теб! :cool:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dj.gif

Тъй,тъй гледам добре сте си прекарали,че чак ЗАВИЖДАМ.В тая връзка имам две предложения 1.Като организирате среща у софийско, дайте десетина дни време-знам ли може да успея да си уредя отпуск/ 2.Май има доста варненски участници тук и като не става обща,да си спретнем поне регионална срещица.Разбира се добре дошли на всички. Чакам мнения.

Тъй,тъй гледам добре сте си прекарали,че чак ЗАВИЖДАМ.В тая връзка имам две предложения

1.Като организирате среща у софийско, дайте десетина дни време-знам ли може да успея да си уредя отпуск/

2.Май има доста варненски участници тук и като не става обща,да си спретнем поне регионална срещица.Разбира се добре дошли на

всички.

Чакам мнения.

Тъй като аз така да се каже дадох идеята за последната среща се извинявам, че не го предложих по отрано, но прозрението че 3 март ще е почивен ден ми дойде доста късно. За следващия път обещавам да се разпишем по от рано.

Също така съм много навита да направим по грандиозна среща, някъде из България (централно местенце, като Велико Търново например), където да прекараме един уикенд. Според мен ще е трудно да се организираме - но не невъзможно, и ако сме сериозни и наистина имаме желание ще стане номера.

П.С. Като знам колко много от форумките сте варненки, направо ви се чудя, как досега поне едно кафе не сте пили!

Тъй като аз така да се каже дадох идеята за последната среща се извинявам, че не го предложих по отрано, но прозрението че 3 март ще е почивен ден ми дойде доста късно. За следващия път обещавам да се разпишем по от рано.

Също така съм много навита да направим по грандиозна среща, някъде из България (централно местенце, като Велико Търново например), където да прекараме един уикенд. Според мен ще е трудно да се организираме - но не невъзможно, и ако сме сериозни и наистина имаме желание ще стане номера.

П.С. Като знам колко много от форумките сте варненки, направо ви се чудя, как досега поне едно кафе не сте пили!

Много ще се радвам, ако направите срещата във В.Търново,така и аз ще ви се "натреса" нали съм си от Търново..:::::rolleyes:))))))

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Айде и аз да се намеся,между Варна и София е Пловдив защо не я направим именно тук :ph34r:

Айде и аз да се намеся,между Варна и София е Пловдив защо не я направим именно тук :D

Започна се...

Маги за какво изобщо го пишеш това, ако всеки тръгне да си иска неговото кога ще стигнем до някакъв консенсус. И не знам дали си наясно, но в България има повече градове от посочените от теб 3. Но какво ли изобщо се учудвам, ти както винаги си вярна на максимата - важното е на мен да ми е добре, пък другите кучета ги яли... :angry:

Тъй,тъй гледам добре сте си прекарали,че чак ЗАВИЖДАМ.В тая връзка имам две предложения

1.Като организирате среща у софийско, дайте десетина дни време-знам ли може да успея да си уредя отпуск/

2.Май има доста варненски участници тук и като не става обща,да си спретнем поне регионална срещица.Разбира се добре дошли на

всички.

Чакам мнения.

Аз също съм навита за такава регионална среща и подкрепям с две ръце :angry: Непрерменно ще се включа с удоволствие и в общата.За мен няма значение града,стига само да имам време да дойда :D

Пете, айде да е по-към варненско, че нали помниш какво говорихме оная вечер. :ph34r: Аз нямам против, ама най-добре е да е през лятото - хората си взимат отпуски, ние сме ваканция и по-лесно се избира място за цял уикенд.

Момичета, където и да го направите, да се наприказвате и заради мен, че аз няма да мога да дойда. :cool:

ех как моментално ни отряза! не така!

Пете,ти както винаги ги приемаш нещата прекалено навътре и насериозно,аз просто се пошегувах и се чувствам засегната и разочарована,че ти е такова мнението за мен,мислех че по друг начин стоят нещата.А това за максимата не знам с какво съм го заслужила,може би и аз някъде греша,но и други хора предложиха Варна например,но никой не реагира така остро.Май наистина е по-добре човек да си мълчи та да си няма проблеми на главата.

ех как моментално ни отряза! не така!

Ако това се отнася за мен, да знаеш, че не е защото не искам, а просто живот и здраве ще съм мама вече и затова няма да мога. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Пете,ти както винаги ги приемаш нещата прекалено навътре и насериозно,аз просто се пошегувах и се чувствам засегната и разочарована,че ти е такова мнението за мен,мислех че по друг начин стоят нещата.А това за максимата не знам с какво съм го заслужила,може би и аз някъде греша,но и други хора предложиха Варна например,но никой не реагира така остро.Май наистина е по-добре човек да си мълчи та да си няма проблеми на главата.

Първо други хора не предложиха Варна, а Ирина (Смърфи) и то по съвсем обективна причина, която не е сега времето да се обсъжда и второ, защо когато някой се обърне директно към тебе в коментар ти се обиждаш и се сравняваш с другите какво били казали или направили, и по този начин се оправдаваш.

Няма да се извинявам, че приемам нещата прекалено навътре и насериозно, аз съм Сериозен човек и смятам, че във всяка шега има известна доза истина. И не се опитвай да ме изкараш мен лоша или дребнава, или най-малкото да ме убедиш че от чиста безкорисност изяви желание срещата да се състои в Пловдив - а не защото ти си оттам и дефакто няма да се вкараш в никакъв разход, просто няма как да ти повярвам.

А може би трябваше да ти напиша - ама Маги аз просто се пошегувах...ти щеше ли да ми повярваш?

Ако това се отнася за мен, да знаеш, че не е защото не искам, а просто живот и здраве ще съм мама вече и затова няма да мога. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Е, Гане, тогава трябва да честитим бъдещия бебок, да ти се роди живо и здраво! ;):)

Божкеее Гане, това е толкова хубавооо...много се радвам за тебе и мъжа ти и...ми се ще да ти пожелая нещичко, ама не знам дали може ( хич ме няма в тия бебешки работи), но да сте живи и здрави всички и най-вече леко раждане!

Много се радвам Гане,

пожелавам ти всичко НАЙ ХУБАВО, много любов и много усмивки::::::)))))))))

Гане, и аз ти пожелавам всичко най-хубаво за твоето семейство и дано всичко е наред :)

Гане, честито! Пожелавам ти Леко бременеене, бързо раждане и благонравно хлапе! И не на последно място - послушен и търпелив да ти бъде мъжа :)

Гане, честито! Пожелавам ти Леко бременеене, бързо раждане и благонравно хлапе! И не на последно място - послушен и търпелив да ти бъде мъжа :)

:yanim: хе-хе това ми пожелание ми хареса страшно... Честито и от мен...

Честито и от мен,живи и здрави да сте всички! Я кажи за нероден Петко ли говорим или ще имаме мома?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.