Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравей и добре дошла Таня!Дано откриеш като всички нас,забавление и отмора с книжките тук.За грешките при писане не се притеснявай.Ще забележиш, че често пишем на "чист диалект",ей така за майтап.Само разкарай цифрите от употреба,това наистина е далеч от българския./Нали не те изплаших/.Оше веднъж Добре Дошла!

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
:rolleyes:Извинявам се за закаснелия отговор но много оби4ам и теленовелите .
  • Автор

:rolleyes:Извинявам се за закаснелия отговор но много оби4ам и теленовелите .

Не че разбрах какво общо имат теленовелите с поздрава "Добре дошла", но както и да е..

За употребата на "4" вместо "ч" май дори не си струва да споменавам..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Здравей и добре дошла Таня!Дано откриеш като всички нас,забавление и отмора с книжките тук.За грешките при писане не се притеснявай.Ще забележиш, че често пишем на "чист диалект",ей така за майтап.Само разкарай цифрите от употреба,това наистина е далеч от българския./Нали не те изплаших/.Оше веднъж Добре Дошла!

Благодаря за поздрава.Обещавам без повече числа.

Не че разбрах какво общо имат теленовелите с поздрава "Добре дошла", но както и да е..

За употребата на "4" вместо "ч" май дори не си струва да споменавам..

Извиняваи Хеси само те ядосвам .Благодаря за поздрава.

• Автор

..

Извиняваи Хеси само те ядосвам .Благодаря за поздрава.

Не ме ядосваш, просто ти напомних (може би не много тактично) да не използваш цифри вместо букви.

Иначе.. Добре дошла при нас. Винаги се радваме на нови попълнения, романтичките сме много и обичаме да споделяме впечатленията си от прочетените хубави книги.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Не ме ядосваш, просто ти напомних (може би не много тактично) да не използваш цифри вместо букви.

Иначе.. Добре дошла при нас. Винаги се радваме на нови попълнения, романичките сме много и обичаме да споделяме впечатленията си от прочетените хубави книги.

:rolleyes:При вас открих много хубави книги.

Добре дошла и от мен,Таня :blink:

Благодаря.

:whist:Здравейте. Мили дами мислите ли че е възможна такава любов, като на Серена и Рафаел от :Орелът и Розата: . Да усешташ присъстивието на любимия без да го виждаш.Само да чувстваш. Невероятно е да изпитваш такива чувства.Какво мислите.

Благодаря.

:baby:Здравейте. Мили дами мислите ли че е възможна такава любов, като на Серена и Рафаел от :Орелът и Розата: . Да усешташ присъстивието на любимия без да го виждаш.Само да чувстваш. Невероятно е да изпитваш такива чувства.Какво мислите.

здравей и от мен,аз съм Маги :cool:

Ако искаш да споделищ нещо за любовните романи се насочи към Дискусийте,имаме си и теми за отделните жанрове любовни романи напр.Дивия Запад,Английското висше общество и т.н.

Приятни мигове с нашия форум :ph34r:

здравей и от мен,аз съм Маги :baby:

Ако искаш да споделищ нещо за любовните романи се насочи към Дискусийте,имаме си и теми за отделните жанрове любовни романи напр.Дивия Запад,Английското висше общество и т.н.

Приятни мигове с нашия форум :ph34r:

Благодаря.

Аз не съм нова тук, но досега не съм казвала нищо за себе си. Много се радвам, че направихте тази тема. Наистина чудесна идея!

Аз съм Джулия на 16 години от гр. Враца. :cupid: Почитателка съм на любовните романи, всъщност ги обожавам. Харесвам и историческите, и съвременните. Напоследък дори започнах да си ги колекционирам. Любимите ми автори са Катлийн Удиуиз, Нора Робъртс, Сандра Браун, Джейн Ан Кренц и др. :love: Много бих се радвала да се запозная с повече от вас, защото около мен няма много хора с моите интереси. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Малко суховато го написах, но не се сещам какво повече да кажа, така че ако някой иска за знае нещо повече, нека ме попита.

:wors:Здравей Джулия. Аз съм Таня и също от Враца.

Здравейте и от мен,аз съм нова тук и много се радвам,че ви открих:cool:..Казвам се Милена,или накратко Миа,след месец ще стана на 19 години...В най-общи линии,аз съм обикновено момиче,обичам да си стоя вкъщи при семейството,не мога да живея без тях,много сме сплотени..може би защото преди години тати почина и това още повече ни е сближило,дори не се караме.....за мен те са най-важното нещо..да не забравям и приятелят ми :wors: с него сме заедно от 4 години и много се обичаме...

Като цяло съм оптимист,всички хора покрай мен ме правят безкрайно щастлива и затова винаги съм весела..много рядко съм в лошо настроение..харесвам мрачното и дъждовно време..успокоява ме..Хобито ми е да чета книги..тук вече вие имате голяма заслуга с този невероятен форум :)Харесвам романи на историческа тематика и по конкретно историческа романтична драма...

Обичам да рисувам,шия и готвя.. и според приближени се справям доста добре..обичам и да пея,но според приближени тук не се справям никак добре :)

Мечтата ми,колкото и нелепо да звучи,е да се пенсионирам..когато бях малка баба и дядо ме гледаха през деня и много ми харесваше пенсионерския им живот..готвеха си,пиеха си кафе..играехме на различни игри,затова и пазя скъп спомен оттогава и се надявам да се наслаждавам на спокойни пенсионерски години..много искам като се пенсионирам да отида в Шотландия..в някое китно селце ..

Моята философия за живота е,че няма нищо по-важно от семейството и ,че няма нищо фатално освен смъртта,затова един съвет от мен : живейте си живота и се радвайте на всяка секунда,в която сте заедно с хората,които обичате,не позволявайте на ежедневните проблеми да ви съсипват настроението..просто не си заслужава,всичко се преодолява...и не забравяйте,че близките ви обичат...Приятна вечер на всички..

Здравей и от мен Мия. Съжалявам за бещати .Аз загубих моя когато бях едва на 7 години . И в най хубавите моменти от живота ми лисваше най много.

Здравейте мили момичета, аз съм много нова тук, но ми харесва всичко ,което правите за популяризирането на любовните романи.Имате моите поздравления и адмирации за всичко, което сте свършили по темите за тези така увлекателни и интересни за нас романтичките четива.Аз колекционирам любовни романи много отдавна - още от началото на тяхното издаване у нас.Успях да събера през годините почти всички издадени романчета на издателства Хермес, Ирис и Бард.Но сега разбирам,че има и много други, които явно не са попаднали пред погледа ми и съм ги пропуснала.Сега е момента да си набавя пропуснатото.За,което много Ви благодаря!

Здравейте мили момичета,

аз съм много нова тук, но ми харесва всичко ,което правите за популяризирането на любовните романи.Имате моите поздравления и адмирации за всичко, което сте свършили по темите за тези така увлекателни и интересни за нас романтичките четива.Аз колекционирам любовни романи много отдавна - още от началото на тяхното издаване у нас.Успях да събера през годините почти всички издадени романчета на издателства Хермес, Ирис и Бард.Но сега разбирам,че има и много други, които явно не са попаднали пред погледа ми и съм ги пропуснала.Сега е момента да си набавя пропуснатото.За,което много Ви благодаря!

Здравей и добре дошла при нас. Аз съм Ели, приятно ми е. Пожелавам ти приятни мигове с досега събраните от нас книги! Откъде си? Щом имаш богата колекция, може да сканираш и ти някои, които сме пропуснали. А ако нямаш техническа възможност, някой, който е в близост до теб би могъл...

Здравейте мили момичета,аз съм много нова тук, но ми харесва всичко ,което правите за популяризирането на любовните романи.Имате моите поздравления и адмирации за всичко, което сте свършили по темите за тези така увлекателни и интересни за нас романтичките четива.Аз колекционирам любовни романи много отдавна - още от началото на тяхното издаване у нас.Успях да събера през годините почти всички издадени романчета на издателства Хермес, Ирис и Бард.Но сега разбирам,че има и много други, които явно не са попаднали пред погледа ми и съм ги пропуснала.Сега е момента да си набавя пропуснатото.За,което много Ви благодаря!

Здравей и от мен.Галя се казвам от Варна.Радвам се,че се присъедини и се надявам да намериш всичко,което те интересува.

Здравейте мили момичета,

аз съм много нова тук, но ми харесва всичко ,което правите за популяризирането на любовните романи.Имате моите поздравления и адмирации за всичко, което сте свършили по темите за тези така увлекателни и интересни за нас романтичките четива.Аз колекционирам любовни романи много отдавна - още от началото на тяхното издаване у нас.Успях да събера през годините почти всички издадени романчета на издателства Хермес, Ирис и Бард.Но сега разбирам,че има и много други, които явно не са попаднали пред погледа ми и съм ги пропуснала.Сега е момента да си набавя пропуснатото.За,което много Ви благодаря!

Добре дошла и от мен.Пожелавам ти страхотни мигове в нашата щура компания :rolleyes:

Редактирано от margc (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте казвам се Диди и съм от Стара Загора, ще се радвам заедно да споделяме впечатленията си от изчетените книги

Здравейте казвам се Диди и съм от Стара Загора, ще се радвам заедно да споделяме впечатленията си от изчетените книги

Здравей, Диди!(: Аз съм Стаси, приятно ми е. Добре дошла във форума и се надявам да прекараш много приятни моменти с нас зарибените читателки.

Добре дошли и от мен на всички нови момичета. За приятното от опит знам, че ще се забавлявате. А и съм сигурна, че ще се зарадвате на всички нови проекти на отбори а б с пчелички. Сиреч преводачи сканиращи и редакторки. Та хев ъ найс тайм момичета.

Здравейте момичета,нека и аз да се представя,макар да не съм нова :) Казвам се Виктория и съм от Пловдив.Чета лю- бовни романи от доста малка(четвърти-пети клас :P )Голямо зарибяване падна...майка ни купуваше на мен и сестра ми исторически любовни романи и се чудеше дали ще израстем тази мания :) Остана си само с надеждата :baby: Освен да чета книги,обичам цветята и животните. Радвам се,че полагате толкова време и труд,за да качвате нови книги.Благодаря за всички професионални и фен преводи. Правите толкова хора щастливи... Огромно БЛАГОДАРЯ :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.