Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

• Автор

Enchante defaire votre connaissance, Pisancheto :(

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравей, Дени, и добре дошла :) Аз също съм зодия лъв, макар да не съм го споменавала до сега... важното е, че вече сме две :)

Добре дошла в групата на Шаро, Дени! Ти направо си полиглот, тук едва се борим с по един чужд език, най-много два... Честито приемане в университета, с пожелания за приятен студентски живот в Англия и ако посетиш някой замък там, много молим за снимков материал :) Приятни мигове във форума!

Здравей и от мен Деница, пожелавам ти много приятни мигове сред нас и силно се надявам да се включиш и в останалите дискусии :yanim: Честито за приема, като каза къде ще учиш и половината форум директно ти завидя благородно :cool: Успех със следването и да усъвършенстваш и другите езици!

Добре дошла и от мен, Дени, приятно ми е да се запознаем.Аз съм Миа и ти желая много хубави мигове във форума ни :ph34r: А за Англия какво да кажа, честито и... ще ти идваме на гости, няма друг начин...Публикувано изображение

Дени, добре дошла и от мен. Ако Съни още не те е докопала да превеждаш книги, мога аз да ти се примоля за преводи на други неща. С твоите езикови познания съм сигурна, че ще ни смаеш, ако се присъединиш към преводаческия отбор.

Ахаха. Първо добре дошла при нас Дени. Дано ти се сторим забавна компания. Второ няма да ти утрепам чудесното лято с преводи. Стискам палци всичко което ти предстои да е обвито с една хубава розова пандела. Ечо не тормози детето нека си почине и се позабавлява. После ша тряба учи. Ако му се допревежда то ша са обади.

Ама аз си търся преводачиииииииииииии. При теб има една сюрия, а при мен един само. :(:blink:

Добре дошла и от мен,Дени.Радвам се да се запознаем,аз съм Маргарита.Мисля,че съм го споменавала някъде,но и аз съм зодия Лъв.Честито приемане в Англия и ученето да ти върви като по вода.Пожелавам ти да изкараш страхотно в нашата компания :baby:

• Автор

Хм.. откакто съм направила тази тема, все ме гложди нещо.. и взех, че едва сега загрях какво е (албански реотан съм си, какво да се прави). Ми то.. аз май още не съм се представяла.. Та така.. Казвам се Виктория, на 21 години съм, от Варна. Обожавам да чета и то не само любовни романи, но все пак те са ми слабост. Не ме притеснява кой какво ще каже за това, че чета такава литература, доста отдавна отказах познатите си да ми правят забележки за това, само с изречения от сорта: "Когато прочетеш толкова книги, колкото аз съм прочела, тогава ще имаш правото да ми правиш забележки за вкусовете ми.". Започнах да чета книги на 5 годинки - в момента, в който се научих да чета.. И досега чета ненаситно всичко, до което се добера. Студентка съм, в момента завършвам 3-ти курс и ако плановете ми не претърпят някакъв провал, смятам след година да завърша. Малко натоварена програма, но.. справям се засега.. :) Редакциите (или по-скоро корекциите) при превръщането на сканирани книги в текстови формати са ми любимото хоби, с което се занимавам във всеки един свободен момент и с гордост мога да кажа, че събирането на "Екипа Редактори" и успешната му дейност до този момент е в голяма степен мое дело. И с това ни най-малко не искам да омаловажавам труда на всяка редакторка, момичетата се трудят толкова усърдно, че чак се засрамвам на моменти. Прекрасни сте, дами, без вас никога не би се достигнал такъв огромен успех в текстовите формати! Ами.. май стига толкова за мен.. ;) P.S.Между другото, ника ми е производен на литературна героиня - Хеси от Хесиона (както съм регистрирана в Читанката). Който е чел "Атинянката Таис" на Иван Ефремов, веднага ще разбере какво имам предвид :P

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

:P А добре дошла, новобранка! ;):lol6: Леко пропусна да кажеш, че те избрахме за модератор на форума и че кой за каквото пририта, все на теб разчита за оправяне на каши. :)

:P А добре дошла, новобранка! ;):lol6:

Леко пропусна да кажеш, че те избрахме за модератор на форума и че кой за каквото пририта, все на теб разчита за оправяне на каши. :)

И че си най всеотдайната дружка, на чийто рамене тежат - не мога да броя толкова- перфектни редакции.

• Автор

:speak: А добре дошла, новобранка! :down::)

Леко пропусна да кажеш, че те избрахме за модератор на форума и че кой за каквото пририта, все на теб разчита за оправяне на каши. :giggle1:

Е сега.. аз вярно, че не ме бива в готвенето, ама пък в изглаждането на бабуни в кашите ме бива.. Или ще стане както трябва, или ще отиде кашата в коша.. :P

И че си най всеотдайната дружка, на чийто рамене тежат - не мога да броя толкова- перфектни редакции.

Съниии, аз само доизчиствам нещата, основното го правят редакторките ми :whist:

P.S.Дано не ми се обиди някоя от вас, момичета-редакторки, че ви наричам "моите редакторки".. но наистина ви чувствам като мои приятелки

Е сега.. аз вярно, че не ме бива в готвенето, ама пък в изглаждането на бабуни в кашите ме бива.. Или ще стане както трябва, или ще отиде кашата в коша.. :)

Съниии, аз само доизчиствам нещата, основното го правят редакторките ми :whist:

P.S.Дано не ми се обиди някоя от вас, момичета-редакторки, че ви наричам "моите редакторки".. но наистина ви чувствам като мои приятелки

Аз не съм от твоите редакторки, :speak: ама думата приятелки я харесвам. :giggle1:

Пък и кашите са си забавни каши... :down:

Е сега.. аз вярно, че не ме бива в готвенето, ама пък в изглаждането на бабуни в кашите ме бива.. Или ще стане както трябва, или ще отиде кашата в коша.. :yanim:

Съниии, аз само доизчиствам нещата, основното го правят редакторките ми :rolleyes:

Опазил господ да омаловажа труда на момичетата ти. А че са си твои спор няма от начина по който работят. Що мислиш взех ги мъча и аз.

Поздрави на всички.Макари да не съм в България искам да поздравя всички момичета и да им пратя целувки.Когато мога влизам във форума, но за съжаление не е толкова често колкото ми се иска.Спецялни поздрави на Ивелина от Варна.Безкраино благодаря за книгите на Дара Джой.Ще пиша когато мога.Целувки и лек ден на всички :)

Здравейте на всички, Макар от доста време да влизам във форума, съм пропуснала да се отметна тук. Всеки път се каня и по някаква неясна причина пропускам. Смятам да поправя тази грешка. Казвам се Юлиана и съм от Добрич. Четенето е най-любимото ми занимание след трошенето на нерви по малката ми дъщеричка. В началото не можах да повярвам, че в това отношение имам толкова много съмишленици, които намерих тук. Сега ми остава само да се радвам на този факт.

Редактирано от julie81 (преглед на промените)

Здравей, Юлияна. И аз се радвам,че си ни открила. Аз имам също не една, а две малки хубавици. Става ми много приятно, когато прочета, че някой от нас също има дъщеричка. :ph34r:

Здравейте на всички,

Макар от доста време да влизам във форума, съм пропуснала да се отметна тук. Всеки път се каня и по някаква неясна причина пропускам. Смятам да поправя тази грешка.

Казвам се Юлиана и съм от Добрич. Четенето е най-любимото ми занимание след трошенето на нерви по малката ми дъщеричка. В началото не можах да повярвам, че в това отношение имам толкова много съмишленици, които намерих тук. Сега ми остава само да се радвам на този факт.

Къде остана важния и заслужаващ аплодисментите на всички факт, че се трепеш да зарадваш всички ни с преводи, които са на ниво, за което мога да използвам само думата "Брилянтно"?

Остана встрани, защото тук съм най-вече потребител на труда на всички останали, които осигуряват многото и хубави книжки, а аз се опитвам само да добавя каквото мога от време на време.

:bye1: Здравейте на всички. Много ми харесва тук. Имате всичко, което ми харесва, но най-вече невероятни книжки, които помагат на всяка жена да се отпусне от ежедневието. Може ли някой, който е чел "Контесата" да ми каже дали е хубава? Предварително благодаря.

Редактирано от Xesi: Като за първа проява редактирам поста ти да е на кирилица. Следващия пост, написан на латиница, ще отиде в коша.

Добре дошла, cyk /използам ника ти, тъй като не си се представила по име/! Пожелавам ти приятни мигове във форума. По-добре напиши поста си на кирилица, тъй като латиницата е в разрез с правилата на форума. Колкото до "Контесата", книжката е писана в първо лице единствено число, от гледна точна на главната героиня. И поне за мен, е доста свежо и забавно четиво. Има хумор, има и криминална жилка, любовната история не е от най-детайлните, но книжката е сладка. Главните се срещат три пъти, без да се научат имената си, по-скоро главната отказва запознанство и се жени от удобство за възрастен граф, тъй като не вярва в любовта, а иска спокоен живот. Само че мистериозният господин, който така настоятелно се е опитвал да разбере името й е племенник на съпруга й, при това се оказва, че ще живеят под един покрив, под който се носят слухове, че има духове, а и започват покушения срещу главната и разбира се, големите разкрития и изненади са накрая. :bye1:

Добре дошла, cyk /използам ника ти, тъй като не си се представила по име/! Пожелавам ти приятни мигове във форума.

По-добре напиши поста си на кирилица, тъй като латиницата е в разрез с правилата на форума.

Колкото до "Контесата", книжката е писана в първо лице единствено число, от гледна точна на главната героиня. И поне за мен, е доста свежо и забавно четиво. Има хумор, има и криминална жилка, любовната история не е от най-детайлните, но книжката е сладка. Главните се срещат три пъти, без да се научат имената си, по-скоро главната отказва запознанство и се жени от удобство за възрастен граф, тъй като не вярва в любовта, а иска спокоен живот. Само че мистериозният господин, който така настоятелно се е опитвал да разбере името й е племенник на съпруга й, при това се оказва, че ще живеят под един покрив, под който се носят слухове, че има духове, а и започват покушения срещу главната и разбира се, големите разкрития и изненади са накрая. ;)

:bye1:Благодаря . Името ми е Таня

:) Здравейте на всички. Много ми харесва тук. Имате всичко, което ми харесва, но най-вече невероятни книжки, които помагат на всяка жена да се отпусне от ежедневието. Може ли някой, който е чел "Контесата" да ми каже дали е хубава? Предварително благодаря.

Редактирано от Xesi: Като за първа проява редактирам поста ти да е на кирилица. Следващия пост, написан на латиница, ще отиде в коша.

Добре дошла и от мен,Таня!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.