Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Радвам да се запозмаем,Цвети :)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

и аз да се включа,въпреки че съм отдоста време тука,отскоро започнах да се занимавам сериозно... аз съм Жана от Нова Загора,но сега уча в София,книгите са ми хоби и много обичам да седна вечер,когато съм свободна, и да прочета една готина книга.Имам доста книги,главно от майка ми,ще сканирам за да им се радвате всички приятно ми е да се запознаем и съм много радостна как ви намерих...съдба :help wanted3:

и аз да се включа,въпреки че съм отдоста време тука,отскоро започнах да се занимавам сериозно...

аз съм Жана от Нова Загора,но сега уча в София,книгите са ми хоби и много обичам да седна вечер,когато съм свободна, и да прочета една готина книга.Имам доста книги,главно от майка ми,ще сканирам за да им се радвате всички

приятно ми е да се запознаем и съм много радостна как ви намерих...съдба ;)

Здрасти Жана,

Много се радвам да се запознаем. Аз съм виждала твои качени в тракера книги и много ми харесват.

Поздравления! Продължавай все така!

Радвам се да се запозная и с теб,Жана.

Привет на всички нови дружки, сигурна съм, че ще прекарате много приятни мигове във форума ни Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, мили дами! Казвам се Мариета и съм на 24г. от Варна. По любовните романи се запалих още преди повече от 10 години. На сърце са ми най-вече историческите. От скоро следя форума и искам да изкажа огромни благодарности на момичетата, които се трудят над него. Хубаво е да откриеш толкова много сродни души, след като вече си започнал да мислиш, че си изчезващ вид.

добре дошла Публикувано изображение радвам се,че си открила сродни души :offtopic_s: при нас!!!Това за изчезващия вид е истина :write a letter:

Здравей и от мен,Мариета :hush: Радвам се да се запознаем. Аз съм Маргарита и също съм от Варна :P

Добре дошла,мила и от мен Аз съм Галя,също варненка

Благодаря за топлото посрещане, момичета, вие сте номер 1! :clap: Здравейте, Варна, изключително ми е приятно да се запознаем! :clap:

Здравейте, мили дами.Казвам се Йонка Георгиева и съм от Благоевград.Като всички вас и аз обожавам любовните романи, нещо заради което съм търпяла доста иронични погледи и забележки, когато открих форума бях просто във възторг. :yanim: пред всички за труда и щедростта ви, благодарение на вас прочетох книги, които не съм си и помисляла, че някога ще имам възможност да докосна!!!Благодаря, че ви има и най-вече, че успях да Ви намеря! За съжаление нямам скенер и съм доста "боса" по отношение на редактирането , но много бих се радвала да помогна с нещо за каузата!

Здравей, Йонка. Аз съм Анита. От къде си?

Здравейте, мили дами.Казвам се Йонка Георгиева и съм от Благоевград.Като всички вас и аз обожавам любовните романи, нещо заради което съм търпяла доста иронични погледи и забележки, когато открих форума бях просто във възторг. :yanim: пред всички за труда и щедростта ви, благодарение на вас

прочетох книги, които не съм си и помисляла, че някога ще имам възможност да докосна!!!Благодаря, че ви има и най-вече, че успях да Ви намеря!

За съжаление нямам скенер и съм доста "боса" по отношение на редактирането , но много бих се радвала да помогна с нещо за каузата!

Добре дошла,горе-долу всички сме изтърпяли иронични погледи и подмятания.Добре,че момичетата,които са "гръбнакът" на форума не са им

обърнали внимание,та днес много като мен/а както разбирам и като теб/,без техника и със слаби техн.познания,да се наслаждаваме на лю

бимите си книги

Добре дошла Йонка, желая ти приятни мигове в любимото ни местенце :yanim:

Добре дошла и от мен! :singer: Четенето на този жанр изисква и малко дебелокожие, поне относно реакциите на околните. А най-добре е въобще да не ти пука и да не се съобразяваш с ироничните погледи и забележки. Поне това е моя метод. Петето ще потвърди, че не се свеня да развявам неподвързани с хартия корици на любимия ни жанр из препълнен с хора автобус и даже не регистрирам, че хората около мен ме гледат странно. :wors:

Добре дошла и от мен! :)

Четенето на този жанр изисква и малко дебелокожие, поне относно реакциите на околните. А най-добре е въобще да не ти пука и да не се съобразяваш с ироничните погледи и забележки. Поне това е моя метод. Петето ще потвърди, че не се свеня да развявам неподвързани с хартия корици на любимия ни жанр из препълнен с хора автобус и даже не регистрирам, че хората около мен ме гледат странно. ;)

Абсолютно потвърждавам, Тихчо е страшен непукист в това отношение и докато тя си развява разгологъзената корица, моята работа е да я прикрия с палтото :) Шегата настрана, до преди няколко месеца имах комплекси и се криех какво чета, заради солидни подигравки в миналото, но сега взех да прихващам от Тихи и спря да ми дреме, в крайна сметка не карам никой да ми чете романите или да ми ги купува, така че на всички с отрицателно мнение мога да тегля една цветуща ругатня и да им кажа да си гледат работата :) .

Добре дошла и от мен Йонка :cool: Радвам се да се запознаем

Абсолютно потвърждавам, Тихчо е страшен непукист в това отношение и докато тя си развява разгологъзената корица, моята работа е да я прикрия с палтото :( Шегата настрана, до преди няколко месеца имах комплекси и се криех какво чета, заради солидни подигравки в миналото, но сега взех да прихващам от Тихи и спря да ми дреме, в крайна сметка не карам никой да ми чете романите или да ми ги купува, така че на всички с отрицателно мнение мога да тегля една цветуща ругатня и да им кажа да си гледат работата :) .

ох да взема и аз да сподел, че хората са не само скептични ами понякога правят и забележки Какъв си,щом четеш "този вид книги"

когато в бившия ми клас забелязаха какви книги взимам от библиотеката или си купувам, започнаха смеховете и намеците за какъв вид обучение придобива човек от такъв вид книги и още малко дали квото четеш в книгата харесва ли ти и на теб дА го ПРАКТИКУВАШ...накрая вече само се подсмихвах иронично ,виках "аз поне чета нещо,докат вий" и се правех че не забелязвам и се спряха...тай че ако некой се притеснява или само заради мнението на др хора не трябва да се отказваме от хобито си...тва ме мотивираш все повече и не спряях...мн дълго стана

добре дошла и от мене

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.