Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Добре дошла и честито и от мен Яна!! :cheers: Желая ви прекрасен,слънчев и изпълнен с много любов и положителни емоции съвместен живот!!! Бъдете винаги щастливи и влюбени!

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря на всички за прекрасните пожелания! :ph34r:

Здравейте на всички отдавна посещавам форумчето и най нагло се възползвам от вашия труд :rolleyes: чудесна работа вършите момичета

иначе аз се казвам Хрис но предпотитам тина

ами зодия раче съм (това само говори за факта каква невъзможна романтичка съм) Публикувано изображение

иначе занимавам се със фотошоп имам желание да следвам право или археология или история но да видим докъде ще я докарам

та здравейте и ми е адски приятно да стана част от вашия форум :P

Редактирано от xtinaglamour (преглед на промените)

Здравей и добре дошла Тина, от един истински рак. Права си, такива сме романтици, че чак...сме дразнещи Публикувано изображение

Успех в студентските мераци Публикувано изображение

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Аде и аз да река добре дошла на още едно раче в компанията ни. Пете нали ти казах много сме силни сме хихи

Здравейте и от мен, току що открих темата и бързам да се представя. Казвам се Кристина ,наричат ме най вече Кристи, Крис или Ина. На 24 години съм, завърших съвсем скоро икономика и работя като счетоводител. Зодия Теле - отвсякъде. Непоправима романтичка съм и обожавам любовните романи от както се помня. Имам много но всички видях сканирани във форума. Ако имах скенер с удоволствие бих  се включила. Моят любим за съжаление е имунизиран към романтика но пък има много други качества заради които го обичам. Може би  една от причините да обичам толкова много любовните романи е че там намирам романтика в предостатъчно дози. Най любимата ми авторка е Джейн Остин преди всичко с „Гордост и предразсъдъци" но препрочитам и останалите и книги.Обожавам Джули Гарууд, Джоана Линдзи, Нора Робърдс …. Но тук открих и много други автори като Джуд Деверо ,Арнет Лем, Кристина Дод и най вече Джудит Макнот от които не бях чела нищо. Отскоро съм върл фен и на Здрач-поредицата. Възхищавам се на труда на всички създали този форум и от както го открих съм направо пристрастена. Не минава и ден без да го посетя. Благодаря ви, че сте го създали.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Здравейте и от мен, току що открих темата и бързам да се представя. Казвам се Кристина ,наричат ме най вече Кристи, Крис или Ина. На 24 години съм, завърших съвсем скоро икономика и работя като счетоводител. Зодия Теле - отвсякъде. Непоправима романтичка съм и обожавам любовните романи от както се помня. Имам много но всички видях сканирани във форума. Ако имах скенер с удоволствие бих се включила. Моят любим за съжаление е имунизиран към романтика но пък има много други качества заради които го обичам.

Може би една от причините да обичам толкова много любовните романи е че там намирам романтика в предостатъчно дози.

Открих форума търсейки „Разбойникът и зеленооката”, една приятелка ми я загуби и бях много щастлива когато я намерих сканирана.

Най любимата ми авторка е Джейн Остин преди всичко с „Гордост и предразсъдъци” но препрочитам и останалите и книги.Обожавам Джули Гарууд, Джоана Линдзи, Нора Робърдс …. Но тук открих и много други автори като Джуд Деверо ,Арнет Лем, Кристина Дод и най вече Джудит Макнот от които не бях чела нищо. Отскоро съм върл фен и на Здрач-поредицата.

Възхищавам се на труда на всички създали този форум и от както го открих съм направо пристрастена. Не минава и ден без да го посетя.

Благодаря ви, че сте го създали.

Ето и телците сме представени повечко. :)

Ето и телците сме представени повечко. :speak:

Абе като гледам, ще го обърнем на коя зодия преобладава, ама аз знам поне 4 Везни. Така че...

• Автор

Абе като гледам, ще го обърнем на коя зодия преобладава, ама аз знам поне 4 Везни. Така че...

И един от ярките представители на Везните съм аз :speak::P

щ видим, ще видим колко рачета ще изпълзят.

Здравейте и от мен, току що открих темата и бързам да се представя. Казвам се Кристина ,наричат ме най вече Кристи, Крис или Ина. На 24 години съм, завърших съвсем скоро икономика и работя като счетоводител. Зодия Теле - отвсякъде. Непоправима романтичка съм и обожавам любовните романи от както се помня. Имам много но всички видях сканирани във форума. Ако имах скенер с удоволствие бих се включила. Моят любим за съжаление е имунизиран към романтика но пък има много други качества заради които го обичам.

Може би една от причините да обичам толкова много любовните романи е че там намирам романтика в предостатъчно дози.

Открих форума търсейки „Разбойникът и зеленооката”, една приятелка ми я загуби и бях много щастлива когато я намерих сканирана.

Най любимата ми авторка е Джейн Остин преди всичко с „Гордост и предразсъдъци” но препрочитам и останалите и книги.Обожавам Джули Гарууд, Джоана Линдзи, Нора Робърдс …. Но тук открих и много други автори като Джуд Деверо ,Арнет Лем, Кристина Дод и най вече Джудит Макнот от които не бях чела нищо. Отскоро съм върл фен и на Здрач-поредицата.

Възхищавам се на труда на всички създали този форум и от както го открих съм направо пристрастена. Не минава и ден без да го посетя.

Благодаря ви, че сте го създали.

Здравей и от мен, мила Публикувано изображение Въпреки че съм проклет скорпион, имаме доста общи любими авторки. :go ahead: Радвам се, че не съм единствената "Джейн Остинка" във форума Публикувано изображение

П.С. Ей, рачета сред любимците сте ми. Особено сутрин рано на закуска :P

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Автор

Здравейте и от мен

Аз съм Виктория :go ahead:

Привет, адашке :P

Много станахте. Привет на новите и не толкова нови попълнения. :baby: Едно водолейче няма ли да удари рамо, че ми стана самотно... :beer:

Везни, телета, раци и "проклет скорпион" - нищо чудно че от моята порода се скатават. Зодията ми повелява по скоро да умра, отколкото да си призная, че съм непоправима романтичка (последното естествено ще го отричам) и чета любовни романчета (това също). Публикувано изображение

Радвам се, че не съм единствената "Джейн Остинка" във форума Публикувано изображение

Без да се издавам, под секрет ще кажа, че не сте сами. Публикувано изображение

Поздрави,

Юлия (лъвица) Публикувано изображение

Ейй колко Везни, Рачета, Телета, Лъвчета, Скорпиони, Водолейчета ади и една адашка Дева да се обади. Сама ли съм тук? Публикувано изображение

Хаха, казах ви, че ще го обърнем на "Коя зодия преобладава". Везните май повеждат, че и аз съм "Кантарче". Публикувано изображение

Ххмхм и рачета има, сигурна съм, но се крият под камъните- хайде аз излязох!!! Публикувано изображение

Хаха, казах ви, че ще го обърнем на "Коя зодия преобладава". Везните май повеждат, че и аз съм "Кантарче". Публикувано изображение

Пишете ме и мен към отбора на Везничките Публикувано изображение Много сме, силни сме! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.