Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравейте момичета, от около 6 месеца почти всеки ден преглеждам темите и ми е много интересно да прочета по нещо лично за всяка от участниците. :) Аз се казвам Иванка, но приятелите ми казват Ваня, от Пловдив съм, на 33 години почти, и с дъщеричка на 4 и половина. Много искам да си имам и още едно детенце. :baby: Започнах със съвременните романи на Нора Робъртс и Сандра Браун, но предпочитам историческите любовни романи. Абсолютна фаворитка ми е Джудит Макнот. Харесвам и Джоана Линдзи, и Хедър Греъм. От съвремените романи много ми допада и Даяна Палмър.

Редактирано от ivv11 (преглед на промените)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте и от мен, момичета. Аз съм Ася от Русе. Съвсем скоро ще навърша 28 години, по образование съм юрист и също като всички вас обичам да чета любовни романи. Първият любовен роман ми го подари моя брат преди мнооого години като подарък за Нова година - беше Принцеса Алесандра на Джули Гарууд. Е, разбирате защо толкова ми хареса, че започнах да си търся и купувам и други. Сега сред любимите ми автори са Джули Гарууд, Катрин Каултър, Нора Робърт, Джоана Линдзи... За съжаление нямам скенер и не мога да се включвам в обогатяването на колекцията от книги, но искам да благодаря на всички, които са го направили по някакъв начин. :yanim:

Здравейте и от мен, момичета. Аз съм Ася от Русе. Съвсем скоро ще навърша 28 години, по образование съм юрист и също като всички вас обичам да чета любовни романи. Първият любовен роман ми го подари моя брат преди мнооого години като подарък за Нова година - беше Принцеса Алесандра на Джули Гарууд. Е, разбирате защо толкова ми хареса, че започнах да си търся и купувам и други. Сега сред любимите ми автори са Джули Гарууд, Катрин Каултър, Нора Робърт, Джоана Линдзи...

За съжаление нямам скенер и не мога да се включвам в обогатяването на колекцията от книги, но искам да благодаря на всички, които са го направили по някакъв начин. :yanim:

Ехаа, човека е ударил десятката с този подарък! :)

Здравейте и от мен. Казвам се Милена и съм от Варна.Работя като сервитьорка. Професията ми говори сама по себе си :angry: Изключително любопитна като човек и безкраино дрънкало. Обожавам да чета всякакви книги.Майка ми ме насочи в много труден момент от живота ми когато нямах и един прияятел.Книгите станаха моя страст от тях научавам всичко за живота(даже сега моята половинка се сърди , че отделям повече време да чета от колкото да говоря с него).Сега този форум е извор на приятелство и спокоиствие за мен.Безкраино благодаря на всички които учасват в него.

Добре дошли на всички новобранци.Много сме,силни сме. :doh:

Здравейте момичета,аз съм Светла и съм на 33 години.По любовните романи се запалих преди осемнайсет години.Любими авторки са ми:Нора Робъртс,Джоана Линдзи,Сандра Браун и Джули Гарууд.Харесвам както историческите,така и съвременните любовни романи.

Да се представя и аз най-накрая Публикувано изображение

Казвам се Йорданка, накратко Дани или Данче, на 31 съм и съм родена в Хасково, но преди 12 години пристигнах в София да уча и си останах тук Публикувано изображение

По принцип не ме "бива" в приказките и писането, а повече в слушането и четенето :nono:

Затова през повечето време само чета и се забавлявам с написаното във форума.

Иначе и аз съм от типа "природно бедствие" (на "ти" съм с всеки ъгъл и постоянно съм в синини, които не знам от къде са ;) )

По любовните романи ме запали майка ми, още докато бях в 7 клас, а после се би по главата защо го е направила :lol6:

Както може би сте разбрали съм голям фен на Нора Робъртс, но също така и на Джудит Макнот, Джули Гарууд, Сюсън Джонсън и още много. С две думи обичам да чета хубави книги, без значение дали е любовна, криминална, трилър или фентъзи.

Много се радвам че намерих форума и вас момичета :P

ПС: Ама аз много съм се разписала :speak:

Здравейте и от мен,казвам се Магдалина,накратко Маги и съм от Пловдив, на 19 съм и тази година ще съм първи курс Медицина,и аз съм почти от началото във форума направо бях на седмото небе като виях този форум :clap::) по романите се запалих 7 клас съвсем случайно,още тогава си падах по бални рокли,замъци и любовни филми от 19 век,оттогава в къщи се води война за тези книги,но аз съм доста инат и всички налични пари ми отиват за книжки,колекцията ми е скромна около 40 книжки но работя за увеличаването и :):speak: събирам книжки от около 2 години а пък и в Пловдив избор голям няма,както и да е дори и от испания вече си копувам,че тук нищо не издават :angry: Харесвам Сюзън Джонсън,Вирджиния Хенли,Джоана Линдзи да благодаря на момичетатат че ме запалиха,Кони Мейсън и още хиляди... :P:wors:

Даммм.... Като чета постовете по-нагоре излиза, че съм от ветеранките..... Е, добре момичета - прехвърлила съм 40 -те, живея в София. Казвам се Екатерина, но всички ми викат Ина за по-кратко. За първи път прочетох любовните романи на К. Удуидуиз на немски език и станах върла "фенка" на този жанр. През годините, последвали демокрацията с издаването на любовни романи започнах да ги събирам и смея да твърдя, че имам всичко на Ирис и Бард. Но в къщи вече няма място и ги пратих на почивка на "село". Все пак .... Дж. Линдзи, Джудит Макнот, К. Каултър, Нора Робъртс си остават моите фаворитки.

Привет и то мен!

Аз съм столично чедо, на 14 години. Родителите ми са ме кръстили Силвия, но ми казват Сиси или Силви (лично аз препочитам първото). От тази година (септември 2009) ще уча във 157 ГИЧЕ "Сесар Вайехо". Уча испански от 3 години и английски от 6, като в детската градина ходех на уроци по английски - 1 година.

Инат човек съм - "муле", както ме наричат понякога... Хи-хи-хи... Не спадам към хората, които споделят чувствата си. Всъщност сега като се замисля много рядко "изповядвам" (така да се каже) емоците си към даден човек... Сега като задълбая още повече дори се сещам, че всъщност аз дори на родителите си не съм казала някога "Обичам ви!"... Срам и позор...

Попринцип съм миролюбиво създание, злобна и отмъстителна - рядко. Всеизвестна съм в компанията с железните ми нерви (има и малки изключения), с голямото ми търпение. Забелязвам, че приемам всики нападки, обиди и тем подобни с лека саркастично-презрителна (понякога) усмивка.

Също обожавам да споря с мъже. Не да викам и да кряскам, а да обсъждаме различни теми, като си представяме тези, а след това аргументи - нещо, което правя с удоволствие с баща ми. Тук една забележка - това не става с всеки мъж! Трябва задължително да има поне толкова в главата си, колкото и моя милост... Публикувано изображение

В някои дни направо откачам! Всъщност такова е ежедневието ми - откачено.

Не мога без музика - факт е! Публикувано изображение

Знам за форума от доста време, но не пиша много. Но пък за сметка на това следя и съм много благодарна на хората, без които едва ли щях да прочета всички тези хубави книжки. Благодаря ви! Публикувано изображение

По любовните романи се запалих още от малка, май бях 3-4 клас. Интереса към този жанр книги изглежда съм го наследила от майка ми. Не ме запали тя, но тя ме насърчи да продължавам да чета. И мисля, че сега малко съжалява, защото като видя сергийка с романи, веднага се лепвам за нея и почвам да мрънкам, ако не ми се купи нещо. Публикувано изображение Книги почнах да си купувам към края на 4 клас, но проблема е че родителите ми не са усобено склонни постоянно да дават пари за "моите приумици". Сегашната ми библютека нямаше да ми се обогати така, ако не беше Деси (Desi_Zh). Мерси, Деска! Публикувано изображение

Нямам любими автори, но препочитам, историческите любовни романи и наблягам на творбите на Джоана Линзи и Кони Мейсън... Също се разтюха обичам да чета "Арлекин"-и. Мога да се похваля, че седна ли един ден, мога да прочета няколко. :P

Също към любими жанрове книги спадат трейлъри, фентъзи, криминални, драми... общо взето - книгата трябва да ме заинтригува. :)

От няколко месеца започнах и да пиша. Написала съм един разказ, няколко стихотворения и продължавам да творя една исторя.

Хайде стига толкова за мен. Публикувано изображение

Редактирано от BLoOdKiSs (преглед на промените)

Здравейте и от мен! Да се разпиша и аз в темичката - страхотна е.

Казвам се Ева, на 26 г. и съм от София. Преди около месец завърших и магистратурата (след известно отлагане, или по-скоро - размотаване :speak: ) в УНСС. Имам хубаво семейство - разбираме се и се обичаме, а от 2 седмици вече съм сгодена за любимия човек :love:

Обожавам да чета - направо съм пристрастена. Открих форума, докато търсех нещо за Нора Робъртс, но тогава още беше само една тема. Направо не повярвах, че има хора, които си правят труда да сканират, превеждат и редактират книги, за да могат и други хора да им се наслаждават - толкова страхотни сте. И веднага ме запалихте! Сега, благодарение на форума, открих и историческите романи, които наистина могат да те увлекат. Открих и хора, които имат моите интереси, което още повече ме зарадва :wors::wors::wors:

Хубав ден от мен!

...а от 2 седмици вече съм сгодена за любимия човек :wors: ...

Хубав ден от мен!

Поздравления :speak: Желая ти една перкрасна сватба и много щастие в семейния живот!

Хайде да се представя и аз: казвам се Силвия, на 28 години съм, омъжена. По професия съм юрист. Чета любовни романи от седми клас. В началото си купувах от онези поредици - розови, сини, червени. След това се пренасочих към истирическите и съвременните. В момента имам около 350-400 книги - вече категорично нямам място къде да ги държа. Голяма почитателка съм на Нора Робъртс, Сандра Браун, Днейн Ан Кренц, Джоана Линдзи, Джули Гарууд, Джудит Макнот, Джуд Деверо. От както попаднах на форума мога да кажа че съм изключително щастлива - винаги имам какво да чета, намерих си романи които търсех от години. Мога да каже едно голямо: БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!

Здравейте момичета,аз съм марсела от пловдив на 19 години . Като повечето от вас и аз сам студентка в софия , колекционирам историческите любовни романи от 11 годишна . парвият ми роман всашност си го купих когато бях на 6 годинки привлече ме корисата ( Разбира се че не можех да чета захвърлих го в парвия шкаф ) след години разбрах какво богатсво имам Дивият рай-Джоана Линдзи . както първата любов така и първия любовен роман се помни завинаги и ти остава в сърцето моят беше уитни моя любов/color]. искрено се радвам че ви има момичета че можем да си пишем сега се и запознахме остана ни само и да се видим лисе в лисе . много ми се иска да си направим клуб на историческите любовни романи помислете варху тази идея много сериозно .

Здравейте, казвам се Милена и съм на 22 години (вчера навършени) от Горна Оряховица. Имам момченце на почти 2 години и съм студентка вече 4 курс в Свищов Стопанско управление. Чета любовни романи отдавна, но едва това лято започнах да се запознавам с историческите любовни романи и се вманиачавам все повече. На този сладурски форум попаднах, защото исках да науча колко са книгите за Малори (понеже прочетох "Отровни думи" и "Покорителят")

Част от вас може би си ме спомнят, затова няма да се разпростирам. Казвам се Ирина, на 20години съм, от София. Бях някъде около 13-14 годишна когато ми попадна първата такава книжка. От тогава съм невероятно запалена. В началото ми беше трудно, зашото нямах собствен доход. А в момента "мъжът" ми ми се "кара", че давам повече пари за книги отколкото закаквото и да е друго. Имала съм случаи по два пъти на ден да ходя до плиска, защото много бързо ми е свършила книгата. Има само едни други книги, които от детството си да съм изчитала на един дъх и това беше поредицата за Хари Потър. Предпочитам да имам книгата пред себе си на хартия, но някои книги много трудно се намират и тогава попаднах тук. Без да подозирам за тази нова част от форума :)

Привет и то мен, аз се казвам Яница ,на 20 години съм. За пръв път на 12 прочетох първия си любовен роман,и от тогава нямам спирка.Обожавам историческите любовни романи и страшно много се зарадвах когато разбрах за този форум.При първа възможност гледам винаги да увелича колекцията си,която е започната от майка ми :) Аз съм студентка 2 курс и даже по време на сесия гледам да открадна малко време за книги.Майка ми доста ми се караше но аз си продължих скришом. Аз за сега имам само три любими авторки Джуд Деверо,Патриша Грасо и Кони Мейсън,те са ми фаворитки. Е това е от мен :lol6:

... аз съм мъжко, може ли да се обаждам :)

Преди години четох няколко книжки от поредицата Арлекин. Едната ми допадна особено много и определено беше нещо което не бях срещал и нямаше повече да срещна. Прочетох я между домашните и училището на няколко пъти. Определено беше трудно да се откъсна от нея и ме отпращаше в далечни светове в които забравях за реалността.

Вече не чета. Тази част от мен е умряла, а и очите ми не понасят повече да ги мъча. От първите ми познати беше Ralna и четяйки нейни неща видях, че тази страница не е изгорена, но вече отгърната.

Правите нещо внушително заслужаващо поздравления Публикувано изображение

приятни сънища...

... аз съм мъжко, може ли да се обаждам ;)

Преди години четох няколко книжки от поредицата Арлекин. Едната ми допадна особено много и определено беше нещо което не бях срещал и нямаше повече да срещна. Прочетох я между домашните и училището на няколко пъти. Определено беше трудно да се откъсна от нея и ме отпращаше в далечни светове в които забравях за реалността.

Вече не чета. Тази част от мен е умряла, а и очите ми не понасят повече да ги мъча. От първите ми познати беше Ralna и четяйки нейни неща видях, че тази страница не е изгорена, но вече отгърната.

Правите нещо внушително заслужаващо поздравления Публикувано изображение

приятни сънища...

Здравей и добре дошъл! :nono:

Здравейте и от мен! Аз съм Яна от Благоевград и съм почти на 27г. Завършила съм за детска учителка , но не практикувам, но в момента имаме магазин и се подвизавам в него. Да ви кажа, че не помня кога за първи път влязох в този форум, но гледам да не пропускам ден, без да надникна как я карате. Обичам много да чета, въпреки че вече нямам толкова време. Нямам предпочитания за автори или вида на романите - всички са прекрасни. А последните новини около мен са, че в събота се омъжих и сега съм прясна, прясна булка Публикувано изображение ! Пожелавам го на всички от сърце, стига да сте намерили подходящият мъж или жена за вас. Това е от мен и дерзайте!

Добре дощла при нас и Честито,Яна :speak: Желая ви да сте много щастливи и влюбени,от здраве и късмет да не се отървете! :)

Добре дошла и от мен. честито за сватбата. Желая на младото семейство дълги години семейно щастие, радост и усмивки! :whist:

Welcome to the club както се казва. Добре дошла при нас и много много споделени щастливи мигове със съпруга ти ти желая. Само че като ветеран в професията ще ти пожелая и много магарешки инат да издържиш това както се оказва голямо предизвикателство в живота. Шегувам се разбира се. Няма по-голяма награда от това да видиш собственото си щастие отразено в очите на любимия човек и аз горещо ти желая да го виждаш всеки ден от тук нататък.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.