Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Добре дошла и от мен,Натали!Приятно ми е,аз съм Маргарита и също съм от Варна.Пожелавам ти прекрасни мигове в нашия форум :yanim:Щом не става за неделя,надявам се можеш да дойдеш на другите ни срещи :P

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре дошла и от мен, Натали! Аз съм Милена и ти желая приятни мигове с нас :)

Здравей Натали, сори ама ми е дълго ша ти викам Нат. и добре дошла в отбора хихи. Забавлявай се и бъди активна ако ти се прииска в темите. Аз съм съни и се радвам че ставаме все повече съмишленици в любимото си хоби.

Здравей, Натали, радвам се че си при нас. Добре дошла! Аз съм Мариета и също съм от Варна. Надявам се, че на следващата среща ще можеш да дойдеш. Нали знаете, колкото повече, толкова повече. :)

Едно голяяяяяяямо благодаря на всички!

[font="Verdana"

Здравейте :huh:

Надявам се все още приемате нови членове. Аз съм Цвети на 25г. оригинално от Стара Загора, но вече от 6-7 години съм в София тук учих и вече работя тук. Винаги ми е харесвала романтиката и забавните "караници" в любовните романи. Предпочитам историческите, но харесвам и съвременните (макар да съм чела доста по малко). Иначе когато бях в гимназията по едно време много се бях запалила покрай мама, която има страхотна колекция със сигурност са повече от 400 и аз незнам колко точно са. Но отиването в София сесии и други неща и вече много по рядко сядах да чета романчета. Но тази коледа като си отидох в Стара Загора за празниците и ми се четеше нещо и прочетох наново една моя много любима книга "Мъжът на моите мечти" и бих казала че си припомних колко ми харесваше да ги чета и не спрях до нея :) Любими авторки Джоана Линдзи (моя фаворит най много нейни книги съм прочела и всички ми харесват), Джуд Деверо, поредицата на Лей Грийнууд за седемте Невести също много ми хареса. Стига толкова съм писала че много се разбъбрих като за нова :)

]

Здравей, Цвети, и добре дошла (ние винаги приемаме нови членове :)). Пожелавам ти приятни минути с нас и форума. :huh:

Здрасти и от мен Цвети. Тук девиза е колкото повече толкова повече и го спазваме и в бърборенето и в четенето на книжки. Добре си ни дошла.

Здравей, Цвети! Добре дошла при нас, веднага те приемаме в лоното на любителите на любовни романи, няма измъкване. Още повече, че тука сме десетки като теб, които си милеем за Джоанка и "Мъжът на моите мечти". Приятно прекарване във форума! :wors:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Хайде и от мен едно "Дообър ден!" хаха и весело изкарване във форума занапред :wors:

Стига толкова съм писала че много се разбъбрих като за нова :sobbing:]

Глупости,радваме се даже.Продължавай да пишеш,много и дълго.Сериозно,много момичета се обаждат 1-2 и толкоз.Давай смело, имаме нужда от нов поглед, пък било и върху "дъвкани" книги.

с една дума ДОБРЕ ДОШЛА! Аз съм Галя от Варна.

Здравей и добре дошла и от мен,Цвети!Радвам се да се запознаем,аз съм Маргарита.Винаги ние приятно да посрешаме нови членове,малко "свежа кръв" така да се каже.Пожелавам ти да изживееш страхотни мигове с нас и любимите ни книги :) П.С. Много ми харесва аватара ти :lol6:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Благодаря за милото посрещане :whist: П.С.Радвам се че аватара ти харесва той е от едно от любимите ми анимета (аз съм си фен и на аниметата особено на романтичните комедийки като това)

Добре дошли и от мен ,момичета.Не се косете за дреболии и се наслаждавайте на приятните книжки.

Здравейте и от мен. Още едно новобранче във форума. Аз съм Борислава, на кратко Боби или Бо. От Сандански - най-топлото градче в България. Сигурно съм най-младата от тук, но съм запалена почитателка на любовните романи. Е, на 14 съм и съм изчела доста книжки. Любимите ми автори са Джоана Линдзи и Сюзан Филипс. Както и още няколко, на които забравям имената от време на време. Предимно чета исторически романи, но няма прошка, ако попадне и някои съвременен при мен. Е, това е на кратко. Приятно ми е да се запознаем! :P

Е, на 14 съм и съм изчела доста книжки. Любимите ми автори са Джоана Линдзи и Сюзан Филипс. Както и още няколко, на които забравям имената от време на време. Предимно чета исторически романи, но няма прошка, ако попадне и някои съвременен при мен. Е, това е на кратко. Приятно ми е да се запознаем! :P

Здравей,Боби.Имаме си още едно Боби и то от твоя край.Почти най-малката си и те приветства с Добре Дошла,почти най-голямата.Приятно ми е, аз съм Галя от Варна.

Здравей, Бо. Добре дошла в клуба, както се казва. Приятно прекарване при нас, аз съм Тихи. :whist:

Здравей и от мен, Бо. Аз съм Ганка и ми е приятно да се запознаем и да те приветствам с добре дошла. Приятни минути с нас и форума :ph34r:

Между другото, Бо, имаш интересен ник... :whist:

Хехе..

Извинявам се за малкото отклонение от същноста на темата. На гръцки αδυναμια (Adynamia) е слабост. :whist: А и има една гръцка песен, която е с това заглавие и е наистина хубава. Ето

Тааа горе-долу от там идва ник-а :ph34r:

Хехе..

Извинявам се за малкото отклонение от същноста на темата. На гръцки αδυναμια (Adynamia) е слабост. :jumping11: А и има една гръцка песен, която е с това заглавие и е наистина хубава. Ето

Тааа горе-долу от там идва ник-а :whist:

Мойта кръвна група е Г (гръцка музика) Публикувано изображение Поздравче за добре дошла:

Хехе..

Извинявам се за малкото отклонение от същноста на темата. На гръцки αδυναμια (Adynamia) е слабост. :) А и има една гръцка песен, която е с това заглавие и е наистина хубава. Ето

Тааа горе-долу от там идва ник-а :biggrin:

Привет и от мен Бо, аз съм Петя, много ми е приятно :)

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.