Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Ох,леле сладурката.Много е сладък. (Не зная за прикачването.) В къща се гледат по- лесно и добре.А и ми стигат двете дечурлига дето се будят като им скимне.Мисълта ми е че сутрешните разходки ще са голямо мъчение от логистична гледна точка.Няма начин. :( Като пораснат децата евентуално може и да се решим да си вземем куче.Голяма отговорност е и хубаво трябва да се премисли. За гоблените наистина зимата е най-подходяща.Или дълбоките старини.. :surfing:

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е да в къща се гледа по лесно.Особено лабрадорите са децата...както гледаш тях така и него.А за разходките сме на смени сутрин обед и вечер.Когато се решиш за куче едно лабрадорче ще ти пасне и на теб и децата.Много са игриви и добри.За по обща представа си пусни филма "Марли и аз" хахаха

Даа,едно лабрадорче. Филма най го гледах,

Здравей,Хриса и добре дошла при нас.Надявам се,че тук ще си изкараш страхотно.Аз съм Маргарита.Радвам се да се запознаем ;)

И аз много се радвам да се запознаем Маги и да ти кажа вече много ама много страхотно си изкарвам тук :clown: От две години си тегля от тук даже три.Как не ми дошло на акъла по рано да влеза тук направо си се чуда сама на себе си .Много съм пропуснала!!!

Да,тук сме страхотна компания.От луди по луди.Можеш много да получиш и дадеш.А пропуснато време не мисли,радвам се,че вече си сред нас.Имаш много красив и сладък лабрадор. Радвам се,че сте спечелили :clown::ph34r:

• 3 месеца по-късно...

Здравейте, регистрирах се днес и реших да се представя на всички .Казвам се Вирджиния и живея в Италия от което се подразбира че нямам голяма възможност да си купувам книги и вашият форум е този който чрез книгите ми дава възможност да бъда по близо до моята родина и моят роден език. За което благодаря на тези които го сътвориха и тези които участват в него. Любими авторки са ми : Джулия Куин, Аманда Куик ,Тереза Медейрос,Линда Хауърд, Джудит Макнот и много други. :)

Вече казах здрасти, но и тук едно голямо ДОБРЕ ДОШЛА.Хубаво е,че от нас има "полза", нищо че отвреме навреме се джафкаме. Не зная колко ти е свободното време, но ако усетиш скука, докото си там далеч, с радост ще те приобщим към редиците на........редакторите да речем /това в кръга на шегата де :( , ама нали знаеш- на шега се казват много истини :tongue2: /

Добре дошла Вирджи. Весели мигове ти желая в нашето щуро общество. Плясъкова само да ти обадя че талянки си немам та ако обичате . и АЗ ИТИТИ нова преводачка хихи.

Здравей, мила, и от мен и добре си ни дошла :cheers: Приятни минути с нас и форума. Аз съм Ганка и ми е много приятно да се запознаем. Иначе от кой град в бг си?

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Вече казах здрасти, но и тук едно голямо ДОБРЕ ДОШЛА.Хубаво е,че от нас има "полза", нищо че отвреме навреме се джафкаме. Не зная колко ти е свободното време, но ако усетиш скука, докото си там далеч, с радост ще те приобщим към редиците на........редакторите да речем /това в кръга на шегата де :whist: , ама нали знаеш- на шега се казват много истини :cheers: /

Гале, бива ли такова нещо? От вратата за краката !!!Недей така, че ще оплашиш момичето :* Иначе добре дошла и от мен !

Гале, бива ли такова нещо? От вратата за краката !!!Недей така, че ще оплашиш момичето ;) Иначе добре дошла и от мен !

Съвсем точно казано,Хриси и аз съм на същото мнение.Момичето ще се чуди в каква компания е попаднала :ph34r:

Здравей и от мен!Добре дошла в нашата пъстра лудница ;)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Амчи как каква луда ама пък пъстра?! Най-убавата

Мерси за посрещането :(, много сте мили,наистина,по нататък ще се присъединя и към някоя от групите, А ,да не забравя от Пловдив съм!

Добре дошла и от мен, и аз съм от Пловдив, за да се подкрепяме, аз предлагам, като придобиеш желание и имаш свободно време, да дойдеш към преводачите. Сигурна съм, че все ще има някоя хубава авторка с интересни книги, които ги няма приведени у нас, но ги има в Италия. Щом живееш там знаеш езика, тааа, моя призив е, ти, горда Пловдивчанке, ела да попревеждаме :(

Много хубаво ще е ако мога да помогна въпросът е само да ми се отвори време, а пък и вие ще помагате нали?

Много хубаво ще е ако мога да помогна

въпросът е само да ми се отвори време, а пък и вие ще помагате нали?

Ама естествено, че ще помагаме :D
  • 2 седмици по-късно...

Hi to everyone :))) My name is Vehel and I'm from Turkey,but study medicine in Bulgaria.Im verry happy to find this forum becouse i like this kind of books too :)))))

Добре дошла Vehel, аз съм от тези, които освен на български /за съжаление/ няма как иначе да те приветстват. Дано наистина се наслаждаваш на книгите тук.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Welcome, Vehel. We are always happy to find another romantic soul. ;)

niama problemi Plqsak az govorq ama malko bulgarski ezik ama povece pravq preved s google :D Lindsey,I am also very happy that I found people who share my interests... :)

Добре дошла, Vehel. Чудесно е, че си ни открила. Щом ти е трудно да четеш на български, сигурна съм, че момичетата тук ще ти помогнат да намериш достатъчно книги на английски. Всички са много мили и веднага откликват.

Hi and welcome to our forum, Vehel. Would you like to share who is your favorite author and you favourite book?

Добре дошла красавице, надявам се да прекараш много хубави мигове тук.

ooo mnogo obicam koni mason and kathleen woodiwiss and heather graham,andrea kane ooo and susan johnson :rolleyes:))) ot knigata haresvam pirat prince i tancuvasht diavol i stepno cveti na kathleen plamak i cvete :( i oste mnogo books :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.