Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се запознаем, момичета.. ;)

Featured Replies

Здравейте, Инче, Маринче, Гинче и Светлинче. Добре сте ни дошли. Приятни минути с нас и форума ;)

За мой срам вече по-рядичко влизам във форума, но пък с пълна пара редактираме целия екип. И да си помрънкам... Искаме още редакторкиииииии.....Публикувано изображение

Инче, Маринче, Гинче и Светлинче, да ви са намира малко свободно време и желание да се присъедините към един дълъг и безкраен купон?.. :mark::whist::cool:

• Отговори 816
  • Прегледи 114,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте, Инче, Маринче, Гинче и Светлинче. Добре сте ни дошли. Приятни минути с нас и форума ;)

За мой срам вече по-рядичко влизам във форума, но пък с пълна пара редактираме целия екип. И да си помрънкам... Искаме още редакторкиииииии.....Публикувано изображение

Инче, Маринче, Гинче и Светлинче, да ви са намира малко свободно време и желание да се присъедините към един дълъг и безкраен купон?.. :mark::whist::cool:

Добре сме ви заварили всички :). За мен ще е удоволатвие да ви помагам с каквото мога. :clown: ама нали съм още заек, не знам с какво бих могла да съм ви полезна.

Добре сме ви заварили всички :). За мен ще е удоволатвие да ви помагам с каквото мога. :clown: ама нали съм още заек, не знам с какво бих могла да съм ви полезна.

Най-лесният начин е просто да участваш активно в темите. Ако пък имаш свободно време, може да се пробваш при редакТОРките, винаги има нужда от от помощ при тя. А ако знаеш език, може да се пробваш и при преводите, има толкова много книги които само чакат някой да ги подхване за превод ;)

Най-лесният начин е просто да участваш активно в темите. Ако пък имаш свободно време, може да се пробваш при редакТОРките, винаги има нужда от от помощ при тя. А ако знаеш език, може да се пробваш и при преводите, има толкова много книги които само чакат някой да ги подхване за превод ;)

Ами, немски и английски език, писмо и говоримо, зная. Ако решите, да се пробвам при някой превод, с радост бих го направила.

Ами, немски и английски език, писмо и говоримо, зная. Ако решите, да се пробвам при някой превод, с радост бих го направила.

Оххоооо супер супер, редакТОРките да горят ела ела, при нас, кажи какви книги харесваш? Ако обичаш каубойски мога да ти препоръчам една поредица на Боби Смит на която аз лично от много време й се точа. Ама няма да настоявам, ти реши какво да правеждаш няма да те върнем. Мога да ти кажа, че няма нищо по-прекрасно да видиш готовия превод на някоя своя книга. Имам няколко превода и другите преводачки сигурно ще ме подкрепят, чувството е прекрасно. А освен това е прекрасно, като видиш, че с превода си си зарадвал толкова много хора, които се радват на труда ти и го оценяват. Ако имаш свободно време и мерак, задължително се пробвай. Има доста хора които почват да превеждат и се отказват, но ние в тима винаги помагаме, затова, ако събереш желание и търпение и уцелиш перфектната книга, всичко ще е прекрасно. А ако ни запознаеш с някоя нова авторка аз лично ще се радвам страшно много. Имаме нужда от свежа кръв. :*

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Много приятно посрещане, благодаря на всички! Въпреки, че смятам че Светлинче не ми отива много :no-no::D;) Аз се замислям да се включа в екипа на редакторите, но ще мога да отделя повече време чак след 2 месеца, когато ми мине държавния изпит. Така, че ако нямате нищо против ще запазя поканата за влизане в екипа ви за по-късен етап.

Много приятно посрещане, благодаря на всички! Въпреки, че смятам че Светлинче не ми отива много :no-no::D;)

Аз се замислям да се включа в екипа на редакторите, но ще мога да отделя повече време чак след 2 месеца, когато ми мине държавния изпит. Така, че ако нямате нищо против ще запазя поканата за влизане в екипа ви за по-късен етап.

Мила, ние сме търпеливи, книги има бол и още ще станат ;) така че, чакаме те. Междувременно, кажи кога да стискаме палци за изпита - много сме добри - всички вземат с наша подкрепа. С една дума, сега мисли за изпита и си чети за кеф.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Оххоооо супер супер, редакТОРките да горят ела ела, при нас, кажи какви книги харесваш? Ако обичаш каубойски мога да ти препоръчам една поредица на Боби Смит на която аз лично от много време й се точа. Ама няма да настоявам, ти реши какво да правеждаш няма да те върнем. Мога да ти кажа, че няма нищо по-прекрасно да видиш готовия превод на някоя своя книга. Имам няколко превода и другите преводачки сигурно ще ме подкрепят, чувството е прекрасно. А освен това е прекрасно, като видиш, че с превода си си зарадвал толкова много хора, които се радват на труда ти и го оценяват. Ако имаш свободно време и мерак, задължително се пробвай. Има доста хора които почват да превеждат и се отказват, но ние в тима винаги помагаме, затова, ако събереш желание и търпение и уцелиш перфектната книга, всичко ще е прекрасно. А ако ни запознаеш с някоя нова авторка аз лично ще се радвам страшно много. Имаме нужда от свежа кръв. :*

Освен тези писателки, които са ми любими - Лайза Клейпас, Джоана Линдзи, Сюзън Джонсън и други :D , сега :ohmy: съм тръшната от Елоиза Джеймс, Джулия Куин, Джилиан Хънтър, о и поредицата Падналите ангели.

Ralna, сори, :wors: , моля те само не каубойски или индиански - последни в списъка от харесвани. Чувството да видиш как някой се радва на твоя работа, как я приема, как се усещаш необходим и потребен, е......това е супер. Едва ли някой се е родил научен, банален израз, ама верен, особено ако става дума за превеждане на книга. И като се има предвид, че чужд език не се научава изведнъж, т.е. винаги има нещо ново, което да научиш и да прочетеш, то помощ от по-напреднали никога не трябва да се отказва. Ще опитам, а пък ако не става :D пляскане по ръцете и отново.

Много се радвам, че чета тези редове. Да научени изведнъж няма. Затова и съществува екипа. Всяка от нас е незаменима за другите.Mimibal, добре си дошла да обсъдим личните ти предпочитания и да се запознаеш с дивата банда мечтателки, които сигурна съм също ще се радват да станеш една от нас. Намери ме на лс или скайп за подробностите. Торииииииииии свих си една преводачкааааааааа, пък ти ша чакаш два месеца за редакторкаааааааааа. Извън майтапа стискам палци за изпита. Доказано сме взели неколко държавни и сие важноти кат са вдъхновим са подкрепяме, така че бъди сигура ша стани.

• Автор

...

Торииииииииии свих си една преводачкааааааааа, пък ти ша чакаш два месеца за редакторкаааааааааа.

...

Прякора ти "Апашуля" си е съвсем на място, проклетийоооо.

Еми ша чакам, де ша ида.. Когато и да дойде, е добре дошла - книги и книги да искаш. По последно преброяване 921 за първа и 828 за втора редакция (данните са от преди минута). Така че.. не е да няма работа за целия китайски народ..

(Сега да не се отчаете от бройката.. до 2178-ма има време, все ша ги направим..)

Редактирано от Тор (преглед на промените)

...Торииииииииии свих си една преводачкааааааааа, пък ти ша чакаш два месеца за редакторкаааааааааа. ...

Имаш много здраве. Аз съм я свила още преди половин годинаааааааааааа. :P

Дън си посмяла ми я краднеш!!! :mad:

Много приятно посрещане, благодаря на всички! Въпреки, че смятам че Светлинче не ми отива много :no-no::D;)

Аз се замислям да се включа в екипа на редакторите, но ще мога да отделя повече време чак след 2 месеца, когато ми мине държавния изпит. Така, че ако нямате нищо против ще запазя поканата за влизане в екипа ви за по-късен етап.

Хихи начи за всеки по нещо, и за редакТОРките и за нас има по една дивойка, много ви се радвам. Останалите новичките, и онези, които ги е шубе да пишат, да не се скатават, не ядем хора (поне не много) :wink12:

Без приятели, екип, компания или каквото можете да го наречете, човек е нищо, колко ще изкара, не много дълго. В работата, в свободното си време - трябва да се приемат критики, е разбира на място и основателни. От личен опит знам, че работата ти е наполовина свършена, ако имаш добър екип и хора около себе си. :D:)

Освен тези писателки, които са ми любими - Лайза Клейпас, Джоана Линдзи, Сюзън Джонсън и други :D , сега :ohmy: съм тръшната от Елоиза Джеймс, Джулия Куин, Джилиан Хънтър, о и поредицата Падналите ангели.

Ralna, сори, :wors: , моля те само не каубойски или индиански - последни в списъка от харесвани. Чувството да видиш как някой се радва на твоя работа, как я приема, как се усещаш необходим и потребен, е......това е супер. Едва ли някой се е родил научен, банален израз, ама верен, особено ако става дума за превеждане на книга. И като се има предвид, че чужд език не се научава изведнъж, т.е. винаги има нещо ново, което да научиш и да прочетеш, то помощ от по-напреднали никога не трябва да се отказва. Ще опитам, а пък ако не става :D пляскане по ръцете и отново.

Еееех начи разминаха ми се каЛбойтИ, нищо, аз ще продължа да диря някой да го изнудя за тях. Да ти кажа с Джилиън Хънтър ме спечели, виждала съм много интересни нейни книжки, но ще си трая, ти си реши коя авторка да бъде. :*

Без приятели, екип, компания или каквото можете да го наречете, човек е нищо, колко ще изкара, не много дълго. В работата, в свободното си време - трябва да се приемат критики, е разбира на място и основателни. От личен опит знам, че работата ти е наполовина свършена, ако имаш добър екип и хора около себе си. :D:)

Много добре казано, подкрепям с две ръце. :wink12:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Всички сме в кюпа :mark::D един голяяяяяям отбор.

Всички сме в кюпа :mark::D един голяяяяяям отбор.

Което си е вярно, вярно е. Отбор сме. Голям сме. Съни е апашуля. :no-no:

Обачиииииииии, аз нИ тЪ давааааааам, докат не стане Джилиън Хънтър! :tongue2:

Яааааа ти да не си девойчето дето превежда книжката? Що си мълчиш бре? Давай Давай, и аз я чакам. :cheerleading2:

Яааааа ти да не си девойчето дето превежда книжката? Що си мълчиш бре? Давай Давай, и аз я чакам. :cheerleading2:

То сЪЙ видяло, чИ ШЪ сЪ 'здавам, ама и това е вярно. С Джилиън се запозна и Мими под мой тормоз :clown: ... и са книжките... (не книжката) :whist:

То сЪЙ видяло, чИ ШЪ сЪ 'здавам, ама и това е вярно. С Джилиън се запозна и Мими под мой тормоз :clown: ... и са книжките... (не книжката) :whist:

Дам, туряме й вето, докат не свърши поредицата нема пипа друго, сега и ний ше ръчкаме, от доста време я чакам да стане готова книжката.

Елинце, ей на :no-no: не щях да издавам изненадата. Но пък ми се искаше да се запозная с всички от този форум, така де от това хубаво събиране. :whist: Но пък броят ще е изненада.

Елинце, ей на :no-no: не щях да издавам изненадата. Но пък ми се искаше да се запозная с всички от този форум, така де от това хубаво събиране. :whist: Но пък броят ще е изненада.

То голяма изненада стана. 'Сичко 'здадохме.

Имах един преподавател по солфеж преди години, който на изпита накрая беше казал: "Изпитът ви е да напишете гама сол мажор. Обаче аз в никакъв случай няма да ви кажа, че тя се пише с фа диез."

Че и ние като него пазим тайна за сюрприз. :eek:

Охохо. Ся настана веселбъ. Мноо се амбицирАх ша знаш. Напрао си я пиши скрадена хихи

Ахахаха, Светле, т'ва беше лека шегичка към новопредставилите се - Инче, Маринче, Гинче и Светлинче. Такава съм си, все се майтапя. :P Иначе те чакаме с отворени обятия, когато имаш време. То и ние сме си на моменти - понякога повечко време, друг път - 'ич.

Торииииииииии свих си една преводачкааааааааа, пък ти ша чакаш два месеца за редакторкаааааааааа.

Сънчо, обясни ми, моля те, как става така - винаги когато аз рукам за ядене, се ти са наяждаш?.. :lol6:

Ахахаха, Светле, т'ва беше лека шегичка към новопредставилите се - Инче, Маринче, Гинче и Светлинче. Такава съм си, все се майтапя. :P Иначе те чакаме с отворени обятия, когато имаш време. То и ние сме си на моменти - понякога повечко време, друг път - 'ич.

Сънчо, обясни ми, моля те, как става така - винаги когато аз рукам за ядене, се ти са наяждаш?.. :lol6:

Гладна съм вей.

Гладна съм вей.

Ша та нараня аз теб.. :grimace:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.