Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за разбиване на пароли, как да хакна сайт и т.н,

Featured Replies

Пробваш от 1 до 8, ако не е такава, значи има повече акъл от теб.

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 429,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• можели някой да ми каже как или от каде мога да сенауча да хаквам саътове благодаря предварително

• Здравейте, някой може ли да ми каже програма за разбиване на пароли? Благодаря предварително.

• За всички младежи - програма с която можете да хакнете скайп парола. Само пишете потребителското име и гУтоо : skype_hack.exe

Публикувани изображения

Много ви моля, как да хаквам пароли в онлайн игри и да се логвам в чужди акаунти. Конкретно за тази игра питам http://www.gokickoff.com

Мога да намеря username, как да намирам пароли?

Като посетиш страницата изписва, че не може да се свърже с бек една, кой от пентагона си наел за тая работа аа??¿

на 26.12.2017 г. в 13:32, joro7777777 написа:

Много ви моля, как да хаквам пароли в онлайн игри и да се логвам в чужди акаунти. Конкретно за тази игра питам http://www.gokickoff.com

Мога да намеря username, как да намирам пароли?

Твоята е лесна. Аз намирам само паролите, но не мога да разбера на кои username са crazy-monkey-emoticon-013.gif?1292792381

Хаха, кажи ми как намираш паролите, аз ще се оправя оттам нататък...:) Сега сериозно тези хакерски програми ще работят ли и коя точно http://resources.infosecinstitute.com/10-popular-password-cracking-tools/

Свалих тая Cheat Engine но нещо не мога да я схвана как работи. Ще мога ли да променям параметрите на играчите с нея като ръст, тегло, кондиция или тя е за друг тип игри?

преди 5 минути, joro7777777 написа:

Хаха, кажи ми как намираш паролите, аз ще се оправя оттам нататък...:) Сега сериозно тези хакерски програми ще работят ли и коя точно http://resources.infosecinstitute.com/10-popular-password-cracking-tools/

Свалих тая Cheat Engine но нещо не мога да я схвана как работи. Ще мога ли да променям параметрите на играчите с нея като ръст, тегло, кондиция или тя е за друг тип игри?

Знаеш ли кое как хешира и с какъв салт?

ПС: Виж в кой раздел се намира темата ти :lol6:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

на 31/12/2017 в 20:15, Вacко написа:

Знаеш ли кое как хешира и с какъв салт?

ПС: Виж в кой раздел се намира темата ти :lol6:

Не.

Темата не е моя, намерих я с гугъл.

на 24.09.2017 г. в 12:26, Ерай Халидов написа:

Правим го само кажете от каде да пратя парите че ми трябва как става това със намирането на IP  и FLOOD по SKYPE интересно е . Благодаря 

на 25.09.2017 г. в 21:13, Ерай Халидов написа:

Ако някой знае как се FLOOD да ми кажи ако трябва ще му платя но само да ми каже / защото един ми се отваря за това ми трябва как се FLOOD 

на 26.09.2017 г. в 15:07, Ерай Халидов написа:

Това е за ИЗКЛЮЧВАНЕ на компютъра / то май никой не разбира тука / ХАХА ако има някой който знае как се FLOOD да ми пише

Е ТЕ така се флууди :D >>>  http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1664997 <<< Темата е пусната лично от мене през далечната 2008-ма година, когато съм бил на 14 ... ;) 

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, пак съм аз:) Айде малко да повдигнем тая тема...

Та така...целта ми е да хаквам пароли в една онлайн игра gokickoff.com(както казах по-горе). Мога да откривам usernames, проблема е паролите. След дълго ровичкане в гугъл и гледане на видеа в ютуб, свалих THC-Hydra и успях да я подкарам в cmd.exe на Уиндоус 7. Гледах много видеа и четох съвети, но нещо не успявам да я подкарам. Свалих Burp Suite но нещо не работи. Пробвах и номерата с Inspect Element (Q) в login failed page, но се оказа че нямам файл с пароли. Свалих този огромен файл  weakpass.com/wordlist/1802     

който ужким съдържа 445млн. пароли и го преименувах на wordlist.txt и пак ми показва ''file for passwords not found'' като се опитам да подкарам програмата с паролите. Къде греша?

Айде моля ви се някое хакерче да помага, ако трябва да се логне(което не е нужно) в този сайт, да почовърка и да ми даде конкретни съвети как да хакна логините. Не държа да е с тази програма конкретно стига да е успешно. Гледах и една друга програма Havij, но нещо не успях да я сваля или подкарам. С Уиндоус 7 съм.

преди 7 часа, joro7777777 написа:

Здравейте, пак съм аз:) Айде малко да повдигнем тая тема...

Та така...целта ми е да хаквам пароли в една онлайн игра gokickoff.com(както казах по-горе). Мога да откривам usernames, проблема е паролите. След дълго ровичкане в гугъл и гледане на видеа в ютуб, свалих THC-Hydra и успях да я подкарам в cmd.exe на Уиндоус 7. Гледах много видеа и четох съвети, но нещо не успявам да я подкарам. Свалих Burp Suite но нещо не работи. Пробвах и номерата с Inspect Element (Q) в login failed page, но се оказа че нямам файл с пароли. Свалих този огромен файл  weakpass.com/wordlist/1802     

който ужким съдържа 445млн. пароли и го преименувах на wordlist.txt и пак ми показва ''file for passwords not found'' като се опитам да подкарам програмата с паролите. Къде греша?

Айде моля ви се някое хакерче да помага, ако трябва да се логне(което не е нужно) в този сайт, да почовърка и да ми даде конкретни съвети как да хакна логините. Не държа да е с тази програма конкретно стига да е успешно. Гледах и една друга програма Havij, но нещо не успях да я сваля или подкарам. С Уиндоус 7 съм.

Абе какво ще правиш с Бърп специално?
Хидрата е лъжи да те мижа,а Хавич е пойнт и клик бре-по лесен софт за SQLi няма :D

преди 1 час, XYconstant написа:

Май трябва да те пратят в почивка. emoji3.png

Аз вече съм в почивка

преди 3 минути, joro7777777 написа:

Аз вече съм в почивка

И до къде я докара с по-горе изброените програми?

преди 34 минути, Вacко написа:

Абе какво ще правиш с Бърп специално?
Хидрата е лъжи да те мижа,а Хавич е пойнт и клик бре-по лесен софт за SQLi няма :D

Ами не знам и затова питам. Това което съм намерил в гугъл съм изтеглил и пробвал. Гледах, че с Бърп и Тампер дейта намират данните на сайта като ИП адрес и другите там от логин фейлд пейдж, а то става и с десен клик на мишката - Инспект Елемент. За хидрата гледах много видеа как намират паролите на гмейл акаунти и други слабозащитени сайтове, а другото SQLI идея си нямам какво е.

преди 1 минута, Вacко написа:

И до къде я докара с по-горе изброените програми?

До кривата круша:D

преди 3 минути, joro7777777 написа:

SQLI

SQL injection -е тва е работата на Havij ;)

Burp Suite го забрави,не е за теб,иначе сайта е толкова бъгав че няма накъде...можеш всичко да им вземеш ;)

• 9 месеца по-късно...

На много хора им трябва, но такава програма не съществува по ред причини.

Има програми за разбиване на пароли да архиви, но процеса е много бавен.

Темата ще бъде изтрита щом я види модератор.

успех и ако намерите такава програма драснете едно ЛС.

Питай жена си - може и да ти го каже!

Аз лично не съм пробвал, защото моята борави с оръжие - и то доста добре :)

ПС: Не, че и тази ти тема няма да бъде изтрита....

преди 17 минути, Стивън Георгиев написа:

Здравейте тръся програма с която да си хакна профила в Instagram че си забравих паролата и не мога да вляза вече

Темите ви са обединени в тази любима моя тема. И не забравяйте да проверите в кой раздел се намира темата!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.