Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

KMPlayer - въпроси, мнения и дискусия (обединена)

Featured Replies

Аз имам следния проблем. Когато пусна музика или филм процесора ми се товари на 45 - 55 %. Това не е много нормално нали? За филмите мога да го приема, ама и за музиката.... С Winamp-а нямах този проблем. Той ми товареше процесора на 3 - 4 - 5 %. Някой има ли идея как да го оправя?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Плеъра чете всичко и затова ми харесва, но имам един проблем: Картината не е така ясна и цветна както с другите плеъри- примерно с bsplayer-а. Пробвах с настройките, но така и не е подобри. С Kmplayer 2.9.3.1302 съм.

Плеъра чете всичко и затова ми харесва, но имам един проблем:

Картината не е така ясна и цветна както с другите плеъри- примерно с bsplayer-а.

Пробвах с настройките, но така и не е подобри.

С Kmplayer 2.9.3.1302 съм.

При мене па той вади най-хубава картина... :speak:

Започна да ми става навик да използвам този плейър, харесва ми наистина. Има добри възможности, не ми товари излишно машината, стабилна работа при гледане на различни видео и аудио формати. Много настройки на какво ли не. Препоръчвам да изпитате възможностите му !

Редактирано от RMPG (преглед на промените)

И мен ми харесва плеъра, но откак сложих Вистата почна здраво да бави и ползвам Кристал плеър.

Картината ме дразни, много.. "шумна" я вади. При Gomplayer-a е по-добре. Иначе е наистина много добра програмка.

Имам въпрос - как мога да персонализирам надписа, който се появява като стартирам филм - този в жълто, долу в ляво? Намерих настройки само за тези горе в ляво, които се появяват например като дам Fullscreen.

Страшен плейър! Много съм доволна от него. Попринцип ползвам ГОМ, защото съм свикнала с него, но ако нещо не тръгва не него, минавам на КМП :)

• 2 седмици по-късно...

Мн е добър:speak: имам един проблем субтитрите ми излизат на маимунски език както някои споменаха по горе,този проблем го нямах преди,но след като си преинсталирах компютара и си ка4их плеяра наново ,се появи Публикувано изображение направих си4ки нужни настроики но пак не искат да ми се опраят субтитрите Публикувано изображение просто не разбирам каде е проблема !!! Публикувано изображение

Настройки-обработка на субтитри-стил на шрифта-кирилица!

• 3 седмици по-късно...

KMPlayer е перфектен,махнах всички други плеъри.Картина и звук нямат равни,ползвам го вече над 5 месеца но имам един голям проблем.Пускам филм или музика(dvd;dvdrip;avi) и започва да се разминава картина и звук или по-точно картината започва да насича.А на други такива няма проблем.Ако някой може да помогне, ще съм му безкрайно благодарен.Само да спомена че тегля всяка нова версия, компа го преинсталирах и пак същото!

KMPlayer е перфектен,махнах всички други плеъри.Картина и звук нямат равни,ползвам го вече над 5 месеца но имам един голям проблем.Пускам филм или музика(dvd;dvdrip;avi) и започва да се разминава картина и звук или по-точно картината започва да насича.А на други такива няма проблем.Ако някой може да помогне, ще съм му безкрайно благодарен.Само да спомена че тегля всяка нова версия, компа го преинсталирах и пак същото!

Провери дали си с последната бета версия- в бетите поправят такива проблеми. Ако това не решава проблема, пробвай ръчно да отваряш субтитрите и след това филмите. Преди време и аз имах такъв проблем но с най-новата бета се оправи.

• 2 седмици по-късно...

Искам да питам някой дали знае как да направя playlist с песни да ми зарежда по-бързо, защото като си направя и го пусна ми зацикля за малко win-a. Все едно се опитва да сканира цялата ми папка с музика и тогава почва, ама не съм сигурен. И Също като ми търси песни да ми показва целият списък а не едно по една и после да ги търся с F3

Редактирано от john_87 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам едно питане.Значи като съм с К-лите кодеците като тръгна да инстал км трябва ли с неговите кодеци да го инстал?Кое е по-добрият варянт?мерси предварително

Имам едно питане.Значи като съм с К-лите кодеците като тръгна да инстал км трябва ли с неговите кодеци да го инстал?Кое е по-добрият варянт?мерси предварително

KMPlayer си има вградени кодеци, няма нужда от инсталиране на допълнителни. Освен това в последните версии той представлява един .zip файл - само го разархивираш и готово.

...Освен това в последните версии той представлява един .zip файл - само го разархивираш и готово.

Така е, но тия архиви ми създават много проблеми. Ако заредя файл без да съм спрял стария (нещо, което правя често при преглеждане на филми, например) и програмата се бъгва невъзвратимо. Започва да движи кадрите на бърз ход. Затова и предпочитам инсталираща се версия - държи се несравнимо по-стабилно и мога да експериментирам с нея.

Имам едно такова питане: Как мога да си сваля субтитрите да да в черната лента, а не в/у картината и то без да се измества картината. Когато избера долен отстъп примерно 30 процента се измества картината нагоре ?!?!

Това ли имаш предвид?

Публикувано изображение

Не! Говоря за това, но като отметна примерно 15 или 30 процента и картината отива нагоре и субтитрите под картината - това добре, но аз искам картината да не ходи нагоре, а само суб. да слязат надолу. Неможах да намеря откаде другаде да го направя!

Публикувано изображение

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Я опитай с Alt+M и Alt+R, т.е. да изключиш "Показване в изображение" и да включиш "Показване при наслагане" - при мен надписите винаги вървят най-отдолу на екрана, това е първото, което настройвам по плейъра.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Значи със Alt+R се изключват субтитрите на телевизора, а с Alt+M се показват отново. Когато се изключат остават само на РС-то :grimace: Братле дай да го измислим, защото много искам да ползвам този плейър, а това ме дразни. Ако искаш пиши на скайпа!

icemans, не знам как да ти помогна, не съм закачал плейъра към телевизор.

Грешката е моя! Значи при Alt+R (Draw to Overlay Surface или Показване при наслагане ) субтитрите на компа се слизат под картината, но пък ми изчезват на вторият дисплей (телевизора). Иначе с други програми нямам проблеми. И при Alt+M (Показване в изображение) се появяват и на телевизора!

Как мога да премахна това.То се появява след като го пребера долу.Ако някой знае били казъл как мога да го махна.

post-117364-1192794776.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.