Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Похвалете се с компютъра си

Featured Replies

преди 1 минута, Росен Р. Александров написа:

Честно да ви кажа занимавате се с глупости...

Какво сте се хванали в на всеки човек портфейла, и му държите сметка как защо и за какво си харчи парите?

Оставете го... Той си е наумил какво да прави, вината ще си е само негова ако след време се окаже прецакан.

Иначе ако послуша вас ще псува вас дори за най-малкото.

Достатъчно ми е капацитета и сам да направя избора какво е добро за мен. За @Can Oa съм си набил парите за нещо което не ми е било нужно, а @Кико ми казва кое не било достатъчно за моите нужди на първо време. Та после и целия конфиг не бил наред. Смятам че ще ми служи вярно, в първия удобен момент ще запълня рамта.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 427k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дойдоха чарковете днес. Сега ми остават само скобите за водния блок и всичко това(плюс още няколко неща) трябва да влезе в онова дървеното от другата тема. Обаче като гледам как ме сърбят ръ

• Янко Влахов
    Янко Влахов

А защо изобщо му се връзвате? Ако наистина е поръчано подобно нещо, то това са едни от най-глупаво похарчените пари.

• Айде да почнем на чисто! Няколко снимки от днешното почистване. Машината от подписа:         За жалост в mallbg.com се беше изчерпала R9 290 за 500 лв., иначе щях да се подсиля с нея. Ам

Публикувани изображения

преди 16 минути, Mariyan Raynov написа:

Достатъчно ми е капацитета и сам да направя избора какво е добро за мен. За @Can Oa съм си набил парите за нещо което не ми е било нужно, а @Кико ми казва кое не било достатъчно за моите нужди на първо време. Та после и целия конфиг не бил наред. Смятам че ще ми служи вярно, в първия удобен момент ще запълня рамта.

Щом се чувстваш доволен и по-добре като ти кажат каквото искаш да чуеш а не каквото мислят така да бъде.

Страхотна машина си избрал.

Ползвай си го дъгло време , честито.

току-що, Can Oa написа:

Щом се чувстваш доволен и по-добре като ти кажат каквото искаш да чуеш а не каквото мислят така да бъде.

Страхотна машина си избрал.

Ползвай си го дъгло време , честито.

Благодаря.

Приемам критика, не приемам да ми втълпяват какво е нужно за мен и какво не. Ако си погледнеш коментарите излиза , че не пишеш какво мислиш, а какво наложително трябва да бъде. Кико по същия начин. 

току-що, Mariyan Raynov написа:

Благодаря.

Приемам критика, не приемам да ми втълпяват какво е нужно за мен и какво не. Ако си погледнеш коментарите излиза , че не пишеш какво мислиш, а какво наложително трябва да бъде. Кико по същия начин. 

А аз първия ми коментар който смятах да е единствен беше просто онова другото момче да не си купува такъв кулер.

Никой нищо не ти втълпява всеки писал си казва гледната точка , просто си коментираме приятелски но щом ви харесва така ето последния ми коментар е да сте доволни Ползвай си го дъгло време , честито.  Дано е последния за това...

А аз първия ми коментар който смятах да е единствен беше просто онова другото момче да не си купува такъв кулер.
Никой нищо не ти втълпява всеки писал си казва гледната точка , просто си коментираме приятелски но щом ви харесва така ето последния ми коментар е да сте доволни Ползвай си го дъгло време , честито.  Дано е последния за това...

Ама ти вярно си голяма напаст. Остави човека. Не харчи твоите пари нали? Какво ти пука дали се е прецакал или не?

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

преди 15 минути, Росен Р. Александров написа:

Ама ти вярно си голяма напаст. Остави човека. Не харчи твоите пари нали? Какво ти пука дали се е прецакал или не?

Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk

vsOFxo.jpg

Като фен на Nvidia мога да отбележа, че не грее толкова много. За седмица съм си взел това малко бюджетно животинче от rx серията, мисля че е много добро ;) 

И между другото, за да не е off-topic вече съм с два 1тб-тови харда ;) намазах един покрай black friday и без това се нуждаех от по-бърз. 

15322519_1206831546022662_704535218_o.jp

460-intro.png

Да ти е жива и здрава икономичната картичка, пък времето ще си покажи.

Редактирано от goodly (преглед на промените)

To не е много за хвалба, но да си знаят всички още неженени какво ги чака. И по специално компютрите им.....

dc5sZyvd3B6rhm181XxAbi_R2jUa4wLEonjRxvyz

А върви охлаждай нещо после.....:D

Не мисля че сватбата има нещо общо с това. По скоро това е дело на някакви ниски, малки, слаби, пискливи същества :). Или деца или джуджета, зависи дали е коледа или не :).

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

преди 20 часа, Tommygun написа:

To не е много за хвалба, но да си знаят всички още неженени какво ги чака. И по специално компютрите им.....

dc5sZyvd3B6rhm181XxAbi_R2jUa4wLEonjRxvyz

А върви охлаждай нещо после.....:D

Ти от къде си пазарувал частите за водното?Аз от  EKWB и да ти кажа съм разочарован . Вече две седмици  чакам да ми заменят дефектна помпа.Хайде като ми я донесът и като сглобя всичко ще постна и аз снимки малко.Но се двуумя за картата дали да я приводня и нея сега защото имам доста добра оферта за един Titan X Pascal а като че ли не ми се дават 300 лева за блок който няма да ползвам.

https://www.aquatuning.de/

Моите части са почти всички на Аquacomputer и са "железни". "Made in Germany" все пак. Но пък са и доста по-скъпи от масово използваните поне в България плексигласови кулери на EKWB или D5 базирани помпи(моята е Eheim,заради тишината и електрониката). Ако си още с 280Х не си заслужава приводняването. Ако можеш и/или искаш да си позволиш ТitanX P, вече си заслужава 100-те евро за кулер и да и извадиш душата.

преди 1 час, Tommygun написа:

https://www.aquatuning.de/

Моите части са почти всички на Аquacomputer и са "железни". "Made in Germany" все пак. Но пък са и доста по-скъпи от масово използваните поне в България плексигласови кулери на EKWB или D5 базирани помпи(моята е Eheim,заради тишината и електрониката). Ако си още с 280Х не си заслужава приводняването. Ако можеш и/или искаш да си позволиш ТitanX P, вече си заслужава 100-те евро за кулер и да и извадиш душата.

Тая r9 280x поне от година и половина не я притежавам.Със gtx 980ti съм в момента

Също си струва и ще те бута още доста време ,още повече ако е на вода и набичена докрай. Титана според мен само ако искаш сериозно да навлезеш в 4К региони за гейминг. Или ако можеш да го впрегнеш за работа за да си оправдае парите естествено...

преди 15 часа, Tommygun написа:

Също си струва и ще те бута още доста време ,още повече ако е на вода и набичена докрай. Титана според мен само ако искаш сериозно да навлезеш в 4К региони за гейминг. Или ако можеш да го впрегнеш за работа за да си оправдае парите естествено...

Знам че си струва просто се чудя дали да вземам блок и за 980ti-ката.Защото мисля да рендвам със Титана а 980ti да ми е за десктопа.В момента рендвам с процесора защото като използвам картата буквално не мога да правя нищо във Макса- все пак програмата използва видео картата на максимум.И затова използвам процесора,защото докато рендвам един проект започвам друг.

• 2 седмици по-късно...

И аз да се похваля с новите чаркалаци, http://nikem-bg.net/cart/54365p1r54865p1r57495p1r56106p1r57625p1r52371p1r56549p1r57391p1rf.html само рамта я нямаше налична, и я замених с корсар 2х4GB DDR4 2133Mhz

IMG_0170.jpegIMG_0171.jpeg

Много съм доволен от кутията и видео картата, много са тихи, мъркат като котенце.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

За мобилна работа ново съблаптопче :)

HP EliteBook 820 G3

i5-6200U

Samsung EVO M2  500 GB

HX421S13IBK2/16 CL13-13-13 (Kingston 16GB RAM)

1920x1080 IPS Screen

Screenshot_masked.png

Редактирано от Desdinova (преглед на промените)

преди 9 часа, Desdinova написа:

За мобилна работа ново съблаптопче :)

HP EliteBook 820 G3

i5-6200U

Samsung EVO M2  500 GB

HX421S13IBK2/16 CL13-13-13 (Kingston 16GB RAM)

1920x1080 IPS Screen

Screenshot_masked.png

И все пак обнови това убунту до 16.10 :> Има неща които ще се подобрят, особено HiDPI.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.