Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Здравейте, имам проблвем с програми като JetAudio, WMP, BSplayer ... общото е, че ми блокират след известно време работа с тях било то 4-5 минути, понякога секунди а в най - добрия случай 30 минути ... Ще започна постепено да описвам проблемите с всяка една програма :

JetAudio Тука проблема е следния. Като пусна някоя mp3-ka работи известно време и самата програма ме изхвърля с някъкво съобщение което ми предлага да си напиша e-maila и да го изпратя на производителите на програмата. Като пусна филм ми изписва същото това съобщение, но с тази разлика, че не ме изхвърля - филма продължава да си върви но без звук.

BSplayer Тук проблема е аналогичен ...

WMP Като пусна песен (mp3) след известно време ми блокира с онова съобщение don't send Report/ Send Report ... Случаите са два - единия е да ме изхвърли директно, другия е да ми даде това съобщение но програмата да продължи да си работи ...

Засега това което съм опитал да направя е да преинсталирам Windowsa, но не се получава . Бях със XP (home, profesional) и не става. Опитах да кача драйвърите за Sound картата от оригиналния диск, опитах и последните излезнали драйвъри и отново не става ... Не съм кой знае колко наясно с компютрите. Ровя се тук таме във форуми и с тяхна помощ си оправям проблемите и понеже забелязах, че тука давате доста адекватни отговори реших да се обърна към вас ...

Конфигурацията ми е - Дъно: GA-7VAX, Sound картата ми е вградената към това дъно, RAM 1 GB DDR ...

Редактирано от Bu6PaToP (преглед на промените)

• Отговори 443
  • Прегледи 116k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Това са резултатите от HijackThis

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 4:44:21 PM, on 2/5/2009

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe

C:\WINDOWS\System32\TUProgSt.exe

C:\Program Files\Skype\Plugin Manager\skypePM.exe

C:\Program Files\JetAudio\JetAudio.exe

C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe

C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe

O3 - Toolbar: DAEMON Tools Toolbar - {32099AAC-C132-4136-9E9A-4E364A424E17} - C:\Program Files\DAEMON Tools Toolbar\DTToolbar.dll

O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE

O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKCU\..\Run: [skype] "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /nosplash /minimized

O4 - HKCU\..\Run: [DAEMON Tools Lite] "C:\Program Files\DAEMON Tools Lite\daemon.exe" -autorun

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O4 - Startup: Picture Motion Browser Media Check Tool.lnk = C:\Program Files\Sony\Sony Picture Utility\PMBCore\SPUVolumeWatcher.exe

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DD58C18B-C55D-4569-A82D-1FAB6A240CDB}: NameServer = 80.72.75.2,80.72.75.66

O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL

O23 - Service: TuneUp Drive Defrag Service (TuneUp.Defrag) - TuneUp Software - C:\WINDOWS\System32\TuneUpDefragService.exe

O23 - Service: TuneUp Program Statistics Service (TuneUp.ProgramStatisticsSvc) - TuneUp Software - C:\WINDOWS\System32\TUProgSt.exe

--

End of file - 2256 bytes

Драйвърите за звуковата ми карта са от 9/24/2008 Realtek AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller, а кодека за звука - вчера си дръпнах AC3 Fillter ...

Драйвърите за звуковата ми карта са от 9/24/2008 Realtek AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller,

а кодека за звука - вчера си дръпнах AC3 Fillter ...

KОДЕЦИ, специално mp3

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Добре де, да попитам - защо не пробваш с алтернативи. Първо за какво въобше ти е медиа плейър, след като има Уинамп и като начин на организация и като плейър е далеч по добър и защо Бс плейер, след като има кмплейер, който има абсолютно всички видове кодеци!?

Еми проблема ми е не че няма да мога да намеря заместители, но просто явно компютъра има някакъв проблем, който искам да се опитам да отстраня ... иначе сега установих, че VLC си работи екстра, но както казах не е целта да намеря заместители на тези програми

Ами и ВЛС както и кмплейер особено разполагат с всички необходими кодеци и въобше не би трябвало да имаш проблем с тях. Значи проблема ти е в кодеците...Деинсталирай си кодеците и инсталирай отново някой пакет...За видео файлове аз работя само с кмплейер, той ми чете дори mpeg 4 avc high definition...

Редактирано от lenylucky (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Привет Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Здравейте проблема е в това че когато си кача медийни файлове (музика, филми) в мултимедийната библиотека не мога да редактирам нищо, а искам да им сменя имената. А и на всички файлове не ми излиза колко е дължината на една песен или един филм. Ако някой знае как може да се оправи това да пише.

Предварително Благодаря

Кво сме се фанали за тоя BSplayer незнам ма айде и аз да питам нещо,значи проблема е следния–след преинсталациа на windows(vista 64bit в случая) bsplayer работеше перфектно без никакви кодеци само дето ми поиска да си свали някакав кодек при първото пускане на филм и това беше сичко ок и така до вториая ден–субтитрите бяха до тук.Десен клик на картината и subtitle показва че са отворени но не се виждат.Сега филми гледам само с вградениа в вистата плеар и е много смотано с него.Некви идеи :P

По принцип BSPlayer все още не е съвместим с Аеро-графичната среда. Когато искам да гледам видео файл с BSPlayer просто преминавам от Аеро на Vista Basic и нямам никакви проблеми.

MМда и аз стигнах до този извод,жалко че е така дано да измисли все някой някакъв друг начин, за да може да се ползва и BSplayer-а и Аерото на Виста.....

Айде като не сте сигурни в нещо недейте да прибързвате с мненията си Публикувано изображение

Следвайте ми инструкциите :baby:

отваряте bs palyer и натискте Ctrl + P > отварят ви се настройките >кликате на видео> VideoRendering активирате и двете настройки (Wait for vertical blank и Disable YV12 format) и по долу го слагате на Internal Renderer DirectDraw Surface

Приятно гледане :hush:

МММммм...не знаеш колко Си правввВВв :hush:Публикувано изображение

Редактирано от spellsingero (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

привет :P имам един диск и песните в него не мога да ги намеря в нета ...та искам да си ги запазя в компа, а и този диск го слушам с BS Player ...преди го правех този номер с Windows Media Player, но едно че го изтрих защото се бъгна ами и въобще не помня как става...помагайте Публикувано изображение

Може ли да преформулираш въпроса си, че да стане по-ясно какво точно искаш? Пишеш за диск, ами можеш да го възпроизвеждаш с почти всички налични плейъри, освен с тясно специализираните за видео файлове, доколкото изобщо останаха такива. Windows Media Player не може да се изтрие (софтуер не се трие, а деинсталира - различно е!), там си е. Поясни, че описанието е объркващо.

ами искам да ги имам в компютъра тези песни от диска ама незнам как да ги запазя Публикувано изображение

Ако все още ти е на екран WMP, използай я и ги рипни, ако не - http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1...n=cat&id=49

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Значи имам 1 проблем времетраенето и колко е изминал филма неми работи "I" махам го и пак го слагам минават 2 секунди и забива..

Значи имам 1 проблем времетраенето и колко е изминал филма неми работи "I" махам го и пак го слагам минават 2 секунди и забива..

Защо не пробваш да преинсталираш програмата? Ако не стане си истегли по - стара версия и виш на нея дали ще ти прави такива проблеми, но ако не ти се занимава както казва d1dcho си истегли KMPLAYER

Защо не пробваш да преинсталираш програмата? Ако не стане си истегли по - стара версия и виш на нея дали ще ти прави такива проблеми, но ако не ти се занимава както казва d1dcho си истегли KMPLAYER

Пробвах и това ама пак :rolleyes:Вече си истеглих тоз KMPLayer :)Дано няма и с него проблеми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.