Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за BS.Player - проблеми, мнения, обсъждане (обединена)

Featured Replies

Някой ще каже ли?

• Отговори 443
  • Прегледи 116k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Десен бутон на иконката - ffdshow video decoder... пс. И сега питай за ffdshow audio, vsfilter и haali splitter.

• Да не си сложил една камара кодеци?

• Мисля че виждам нещо откачено при теб.Имаш Флекстайп на виндовс 7.

Публикувани изображения

Как да деинсталирам това VobSub? къде да вляза какво да цъкна ? малко по-така че не съм от хакерите в тази област :cool:

тук в настройките на субтитрите махаш човката Публикувано изображение

Публикувано изображение

Махай чавката при инсталиране на К-лайт.БС плеъра също си даунлоадва някакви кодеци при инсталация.

• 1 месец по-късно...

Здравейте преди 15 дена някъде си преинсталирах би ес плеара поради същата причина субтитрите ми са вертикално разположени след като го деинсталирах всичко беше добре но днес пак се бъгна с Уиндоус екс пи сп3 съм някакъв съвет ? с други плеяри всичко е наред предния път го деинсталнах с ашампоо ънинсталер сега не знам какво да правя за това реших да пиша.

Редактирано от Gangosa (преглед на промените)

Този боклук го ползвах малко и не искам да го чувам.

Само КMPlayer - отваря всичко, не иска кодеци, номер 1

http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=50612

Преинсталирай с Уин7. Аз използвам Daum PotPlayer.

Абе хората измислили нещо толкова перфектно - вие се мъчите с тва биси смотано.

Оф мъкаа, знам какво беше, и с Кристала същото преживях - и двете програми ги имах и едната отвори едно, другата отвори друго...

Родих се, когато научих за КMPlayer - няма кодеци, няма ама не отварям.

Поклон пред създателите му, евала пичове !

:)

Хардуерно ускорение, стайлинга на субтитрите? Иначе е ясно е че си му фенка и не си пробвала читави плеари. Но от безплатните по добро от MPC-HC не е имало и все още няма въпреки излизащите под път и на път нови плеари които се мъчат да го копират.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Хардуерно ускорение, стайлинга на субтитрите? Иначе е ясно е че си му фенка и не си пробвала читави плеари.

Но от безплатните по добро от MPC-HC не е имало и все още няма въпреки излизащите под път и на път нови плеари които се мъчат да го копират.

За мен е перфектен отвсякъде.

Ако нещо не му беше наред - щях да пусна тема Дайте някой по-читав

:)

Те тая логика следват и потребителите на БС, ФлексТъп и др. подобни гадинки. Ти поне си се насочила към нещо което не вреди но недей да твърдиш че е №1 понеже не е. Това че не знаеш за някой проблеми не означава че ги няма.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Те тая логика следват и потребителите на БС, ФлексТъп и др. подобни гадинки.

Ти поне си се насочила към нещо което не вреди но недей да твърдиш че е №1 понеже не е.

Това че не знаеш за някой проблеми не означава че ги няма.

ОК, не споря, споделям само че на мен ми върши работа.

Както и при всички програми, винаги ще има някоя, която да е с нещо по- .

Но гореизброените гадини не ползвам и не искам никога повече да ги видя.

Този боклук го ползвах малко и не искам да го чувам.

Само КMPlayer - отваря всичко, не иска кодеци, номер 1

http://www.kaldata.c...atid=1&id=50612

КMPlayer има ли функция за увеличаване размера на субтитрите и намаляване?

Alt+F1, е за увеличение, а Alt+F2 ги намалява.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Има много функции, на български език написани.

;)

...Родих се, когато научих за КMPlayer - няма кодеци, няма ама не отварям.

Поклон пред създателите му, евала пичове !

;)

Ако не се лъжа, KMPlayer беше продаден, а създателите му започнаха да правят точно Daum PotPlayer.

Ако не се лъжа, KMPlayer беше продаден, а създателите му започнаха да правят точно Daum PotPlayer.

Може, не знам аз какви ги вършат по-нататък.

Със сигурност още стойностни продукти.

А Бисито и другите дали ще ги купи някой а ?

На върба у сряда може би

;)

Аз лично,ако имах парите щях да си купя Arcsoft Total Media Theatre,но е необходим и подходящ хардуер за целта, та тогава KMPlayer и другите щяха да ми дишат прахта,но за без пари толкова.

Преди когато си свалях сезони на филми БсПлеъра сам си търсеше субтитри, не се налагаше по отделно на всеки епизод.

Последно време не става така, само надписа Няма намерени субтитри излиза в ъгъла. Как мога да активирам отново тази функция?

Пробвах вече Десен бутон > Субтитри > Провери за субтитри в интернет > и двата сайта, но от единия нищо не излиза, а от другия пък няма на български. :P:)

Уточни кои са тия сезони и откъде ги сваляш ? Ако е от замунда там обикновенно субтитрите се свалят отделно и се пращат във същата папка,където е филма...за да ти тръгнат автоматично трябва да са вградени в торента,но напоследък са рядкост такива торенти.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Преди време, без да искам, цъкнах върху една песен и с десен бутон на мишката избрах опцията -> Enqueue in BS Player, от този момент се получи нещо много дразнещо: пускам си музика, изкарвам плейлиста......и с цел да затворя прозореца на плейлиста натискам хикс, НО вместо да се затвори -> всяко натискане на хикса.....започва да изрежда песните отдолу нагоре! :shock11: Разгледах опциите, но не намерих нищо свързано с този мой проблем, а много ме дразни! Ако някой може да ми каже какво трябва да направя, ще съм много благодарна. П.С. Накратко - след като изкарам плейлиста.....с хикс не мога да го затворя, а трябва да цъкна върху главния прозорец на BS Player и да избера - Playlist.

Здравей,

.mp3 - можеш да слушаш с доста програми като WMP,iTunes,winamp,MPC - HC,QuickTime,VLC и др.

За мен най-удобен и практичен player е AIMP2 за .mp3 с много скинове заема твърде малко оперативна памет, което е +

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.