Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вслушвате ли се в собствената си интуиция

Featured Replies

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Но не знаеш какво предизвиква въпросното усещане и съответно дали то е интуитивно или нещо друго - в случая желание да избягаш от дисонанса, който предизвикват някои неприемливи и неразбираеми за теб концепции.

И защо мислиш, че не знам?! 

В случая ти желаеш да ти стане понятно какво е интуиция, а не аз. 

Не виждам проблем, че аз имам  едно становище по отношение на интуицията, а ти друго. 

Самата истина какво е, то определено нито ти може да опишеш достатъчно с твоето познание, нито аз с моето знание. За това и ползваме уикипедия или речник. Ти наблягаш на един език, а аз на друг. И?! "Преводачник" ли създаваме или идеята ти е ние българите да мислим по някакъв диалект в английския?! 

преди 1 час, васил козарев написа:

В обяснения на на някакъв като теб, няма как да вляза.

Това повторение на "на на" волно или неволно е?! :) Нещо започваш да пелтечиш ли?! :) = Според мен това показва до колко започваш да не владееш връзката ма мозъчната си дейност с пръстите в случая ... :) Щото ако е нарочно, пък означава "дреми ми" = форма на ниска култура. :) При това от човек в трезво състояние ... = нагъл явно ... :)

• Отговори 154
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Mistress Linda
    Mistress Linda

При мен винаги интуицията е била водеща, и много рядко ме е подвеждала. За здравия разум е трудно да определя, но при всички случаи моето Его е над всичко !

• А, това е много важно - коя, кога работи. Радвам се, че разбра въпроса ми. Ако приемем, че бъдещето ни е предначертано в по- голямата си част, то говорим за съдба (карма), а интуицията е тази способ

• И мен никога не ме е подвеждала. Като не й обърна внимание и става гадно после http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

преди 1 час, Just a Stranger написа:

Е и?

Мисълта, интуитивния начин на мислене и т.н. не е свързан с образи, а с възприятия които не са само в следствие на сетивата на човек. В последствие чрез звуци, жестове, писмени и прочие символи се описват. На даден език по един начин, а на друг по друг начин. Езиковия запас на единия език е беден, а на другия богат. 

Примерна ситуация:

Седиш и гледаш двама българи.

Тече дейност и комуникация.

Единия - Вземи онова ... други отива и взема нещо. след време първия пак - вземи онова, другия отива и взема друго нещо. 

Та как ще разбереш кое е онова?! То във всеки един момент е различно ... Същото е и при интуицията, а така също и при щастието. 

Да се уеднакви смисъла на интуицията на кой му трябва?! Какъв е смисъла на "зад дума" да стои точен смисъл?! 

Та оправете си го тоя английски, т.е. вкарайте българския начин на мислене ... :) Да, ама не можете, защо?! Защото не владеете добре българския, а седнали да обясняват на български смисъла в английския ... :)  

преди 5 часа, Just a Stranger написа:

поредната тема, която се превърна в говорилня. А това означава, че спирам да пише в нея.

Достатъчно ясно изрази идеята си за интуицията, за което благодаря. 

преди 10 часа, Just a Stranger написа:

А това означава, че спирам да пише в нея.

Ти днеска направо изтрещя... и в тая тема, и сред другите. Толкова глупости изписа и в толкова сериозна поредица...

Така, че... в случая това ти решение е по-скоро "награда" и най-мъдрото нещо, на което си способен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.