Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Разбрах идеята и се радвам, че показа в противен случай би било жалко ;) за тези които искаха да разберат какво имаше в предвид.

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Посещаване на зловредни страници и последвалото стартиране на допуснатите за сваляне файлове.

Знаех си аз! :rolleyes: Няма такъв легитимен официален тест

Мога да спра първите три модула и да остана с последните два и няма да има нищо зловредно пропуснато!

И това го очаквах!

БЕЗ сандъци и поДпиращи отЗаД програми. На пълен автомат без дори информативни съобщения.

Сандъци и виртуализация правят и на официални тестове. Що се касае за подпирането- всеки сам си избира защитата!

Ще кажете - това не е никакъв тест. Защо да не е?

Точно така!

Разбрах идеята и се радвам, че показа в противен случай би било жалко ;) за тези които искаха да разберат какво имаше в предвид.

Мераци да си мерим пищовите нямам. Просто минавам по навик. Благодаря и приятна вечер на тебе и на всички.

Знаех си аз! :rolleyes: Няма такъв легитимен официален тест

И това го очаквах!

Сандъци и виртуализация правят и на официални тестове. Що се касае за подпирането- всеки сам си избира защитата!

Точно така!

Аз ти предлагам, да тестваш с фабрични настройки! защото твоите блокиращи настройки ги знам и с тях практически Нищо не тестваш!

Правят ама не така както ти правиш. Подпирането ... сега като се замисля няма да е зле да се сложи Norton AV + Comodo + Avira + Kingsoft в добавка MBAM и Hitman Pro и само да се сканира компа. По цял ден ако може!!!

Правят ама не така както ти правиш. Подпирането ... сега като се замисля няма да е зле да се сложи Norton AV + Comodo + Avira + Kingsoft в добавка MBAM и Hitman Pro и само да се сканира компа. По цял ден ако може!!!

Трябва да си благодарен, че съм доста зает в близкия 1 месец, иначе щях да сложа Касапа на лаптопа и да му разкажа играта динамично! Ще го бият динамично и Аваст, и Авира и Битдефендер.....за Нортон- не мога категорично да кажа...

Трябва да си благодарен, че съм доста зает в близкия 1 месец, иначе щях да сложа Касапа на лаптопа и да му разкажа играта динамично! Ще го бият динамично и Аваст, и Авира и Битдефендер.....за Нортон- не мога категорично да кажа...

Моля? Да съм ти благодарен :D ти верно се вкарваш в някакви филми.

Ще чакаме тестовете ти с интерес и ще си приготвим бележниците да си водим записки. :)

Ще го бият динамично и Аваст, и Авира и Битдефендер.....за Нортон- не мога категорично да кажа...

Първите две абсурд.

Защо ли все забравяте - и Комодо си го има, даже безплатно!

Първите две абсурд.

Да блокираш сайт където няма вече нищо вредоносно е типично и за двете програми. Попаднал в черният списък и дотам...

Защо ли все забравяте - и Комодо си го има, даже безплатно!

Архитекта май и него не го харесва и затова не се коментира. Няма Уеб защита и това според него е голям минус.
А аз считам за правилно да не се ползват Comodo DNS. И не мога да убедя колегата, че SEP 12 е по за предпочитане спрямо NIS. По усмотрению отсутствует общность...

Това за мен е псевдо класация, просто защото по-авторитетните издания представят много по-различно нещата. Никой от почитателите на програмите в горни позиции да не се чувства засегнат. Така като се позагледам се тестват стари издания на програмите..., което пак не ми вдъхва увереност в теста....Мое мнение !

Това за мен е псевдо класация, просто защото по-авторитетните издания представят много по-различно нещата.

Никой от почитателите на програмите в горни позиции да не се чувства засегнат. Така като се позагледам се тестват стари издания на програмите..., което пак не ми вдъхва увереност в теста....Мое мнение !

Ами тя тая класация практически не се е променяла драстично, от доста време. Версиите са стари, ама ако са новите- ще са още по-високи резултатите. Класацията си е вярна за мен. Единствено ми се струва, че Нортон би могъл да се качи по-високо, ако е новата версия.

Прави ми впечатление, че буквално във всички тестове (сканиране, динамика, проактивка), буквално във всички, БитДефендер се държи много здраво в челото и винаги е 1 място преди Касапа! Да не изскочи сега от някой храстите... :ph34r:

Аз съм склонен да напрайме тест BitDefender vs Norton.... Да Видим американец мамалига яде ли ? :)

любопитно би било! Залагам на мамалигата, което НЕ означава, че се отказвам от американеца :)

Прогнози

• Сканиране- 55:45
  • Динамика- 52:48
  • Проактивка- 55:45

между другото, късно снощи правих динамичен двубой на 50 линка: Аваст-Касап. А познай какъв беше резултата? :ph34r:

Редактирано от Статик (преглед на промените)

Тези тестове касаят проактивната защита и тук за мен Комодо е без конкуренция. Privatefirewall 7 е класирана много високо - не съм я ползвал след 2010-та година. Беше чудесна лека програма - а сега се доверявам на Defense+ ,дори и с изключен антивирус. Аваст-Касап как са лично на мен не ми е интересно.

любопитно би било! Залагам на мамалигата, което НЕ означава, че се отказвам от американеца :)

Само да барна от някъде пресен архив и ще гледаме... ако имате за предпочитане от Руснаците, нещо прясно.. дайте ...

Само да барна от някъде пресен архив и ще гледаме... ако имате за предпочитане от Руснаците, нещо прясно.. дайте ...

Предпочитам динамичен тест на линкове....по-верен е, а и ако щеш е и по-интересен от "сухото" ръчно сканиране на архив.

...

пп. Не ме питаш нищо за снощния двубой: Аваст-Касап!? :ph34r:

Е добре давай :) Какво стана с двубоя ?

Вярваш или не, но Аваст смачка Касапа...на мен чак не ми се вярваше, на Аваст имаше само 2 пропуска, Касапчо- 7!

96% : 86%

Пропуски на какво? А фалшивите тревоги как се преценяват - като грешка или като успешно справяне? Колега, защо не пробваш примерно и с програма като Privatefirewall 7 - ще установиш по-различни неща... Може после обаче да ти хареса да си и без антивирус.

Още нещо интересно :)

http://www.comss.ru/list.php?c=rating

Хах! Нортон никой не е свалял през октомври! Не ми изглежда вярно това! Иначе е ясно, че Аваст и Авира-фрия ще са в челото по сваляне. То затова и Аваст толкова яко засича- при толкова много потребители, дефинициите сами идват!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.