Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Бих ви препоръчал обаче, да се възползвате от пробния период - предполагам, че и даже след като платите, ако до един месец нещо не ви хареса - от компанията ще ви върнат парите. Като предoхранителна мярка, нещо като "страх - лозе пази".Питайте хората от Емсисофт. Не само във форума им, а и предполага "офлайн" са отзивчиви. Все пак, всичко се случва - например да се товари системата ви нещо, но предполагам, че системата ви е модерна и всичко е ок. Поздрави!

Предполагам, че сте контактували с хората от Емси, а тук:

http://support.emsisoft.com/

е адреса на официалния форум с поддръжкка освен на английски, на френски, разбира се немски, руски и др. езици.

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Бих ви препоръчал обаче, да се възползвате от пробния период - предполагам, че и даже след като платите, ако до един месец нещо не ви хареса - от компанията ще ви върнат парите. Като предoхранителна мярка, нещо като "страх - лозе пази".Питайте хората от Емсисофт. Не само във форума им, а и предполага "офлайн" са отзивчиви. Все пак, всичко се случва - например да се товари системата ви нещо, но предполагам, че системата ви е модерна и всичко е ок. Поздрави!

Предполагам, че сте контактували с хората от Емси, а тук:

http://support.emsisoft.com/

е адреса на официалния форум с поддръжкка освен на английски, на френски, разбира се немски, руски и др. езици.

Всъщност един познат я препоръчал на приятел и той я ползва от 1-2 години, сега ще подновява лиценза и аз се възползвах да се включа. Иначе лаптопа е съвсем обикновен и вече не нов - Intel T3200; 2 GB RAM

Хубаво нещо е Acronis,за кой ли път се убеждавам. :)

Хубаво нещо е Acronis,за кой ли път се убеждавам. :)

Acronis няма 74 награди при Вирусбюлетин! Ще вземе всички тестове да видоизмени! Демек - ползвай каквото ти попадне, има си програми за възстановяване...

Вече съм на линия, прибрах се в голямото село, и съм готов за теста Нортон-касперски! Чакам уточнения за правилата!

Вече съм на линия, прибрах се в голямото село, и съм готов за теста Нортон-касперски!

Чакам уточнения за правилата!

Аз обаче имам работа и ще съм свободен в понеделник.

hUstle може да ме замести стига да иска и да е свободен.Имам му доверие.

Нямам нищо против, но ако ще се прави такъв тест предлагам зад Kaspersky да застене някой от почитателите за да има обективност.. аз не се наемам да кажа, че съм достатъчно вещ с Касапа.

При мои съпоставки точно тези две марки са с най малко FP - при настройки по подразбиране. При настройки на макс Симантек с репутацията си ще хване повече нови буби от Касперски, но с цената на повече допуснати фалшиви тревоги. Накрая пак всички ще се чудят кой е по-добър, дали всичко е достоверно и дали пак няма някакво стъкмяване... Стана традиция да се оспорват всички тестове.

При мои съпоставки точно тези две марки са с най малко FP - при настройки по подразбиране. При настройки на макс Симантек с репутацията си ще хване повече нови буби от Касперски, но с цената на повече допуснати фалшиви тревоги. Накрая пак всички ще се чудят кой е по-добър, дали всичко е достоверно и дали пак няма някакво стъкмяване... Стана традиция да се оспорват всички тестове.

Зависи под какво се разбира настройки на макс! Имам впредвид Касперски. При направени грамотно настройки на хипса дори и с изключен антивирус шанса да се промъкне нещо е минимален. Да не говорим,че може и да се чекне спорната отметка...

NIS 2012 vs SEP 12

Едно бързо микро-тестче, бързо, бързо ми изясни разликата между двете програми от към детекция в динамичен тест. разликата е, че....НЯМА РАЗЛИКА! :)

1. youandy.com/www/TRF27082012.exe

2. ycc.org.kh/administrator/images/st.exe

3. www.xmlbar.net/soft/sinadownloader.exe

4. www.xcxzq.com/soft/163Album.exe

5. www.wzzyz.cn/api/qq/ah.exe

6. www.wk1888.com/d.exe
1.
Публикувано изображение

Публикувано изображение

2.
Публикувано изображение

Публикувано изображение

3. ЧИСТО И ПРИ ДВЕТЕ

4.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

5.
Публикувано изображение

Публикувано изображение

6.
Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пълно равенство в детекцията! А Тодор твърдеше, че SEP мълчал! :ohmy: Мълчи...дръжки!
Имайки впредвид, че SEP 12 е в пъти по сложна за настройване програма, с една дузина непознати за масов потребител термини и настройки, аз НЕ я препоръчвам за домашно ползване! Сигурно (и съм убеден в това) програмата има една камара достойнства във възможността за финно настройване "на цвят и вкус", подходящо за системни администратори, с възможност за голям контрол, но за масов потребител тази програма е прекалено "техничарска" и не е практична!
Който иска да я тества....аз загубих интерес! Чакам с нетърпение НИС 2013! ;)

Колега от ВИАС, та ти още не си я опознал и разучил.... и си вече уж с изводи... НЕ Е ТОЛКОВА СЛОЖНА SEP 12!

Колега от ВИАС, та ти още не си я опознал и разучил.... и си вече уж с изводи... НЕ Е ТОЛКОВА СЛОЖНА SEP 12!

Не твърдя, че съм я разучил. Казвам, че целта за която я сложих, е изпълнена, като си направих съответните (за себе си) изводи! Всеки, който му харесва, нека си я тества, настройва и изучава. Почти съм убеден (99%), че и финно настройване, няма да даде, като детекция, нищо над това, което дава НИС 2012 с максимални настройки (които са при мен). Това което евентуално би дало отгоре, в сравнение с НИС 2012 е възможността за много голям ръчен контрол над процесите и евентуално питанки....нещо, което както знаеш, на мен не ми се нрави!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Разликата е точно при възможните настройки, а там има и разни допълнителни екстри. Хайде по-задълбочено. Пробвай понататък и безплатния антивирус на Kingsoft - само и той да не ти изглежда сложен...Защото е нестандартен спрямо познатите ни досега...

Хайде по-задълбочено

тодоре, нека всеки сам си определя колко му е необходимо да "задълбочава". Става ли? Дисертация няма да пиша...трябва ми прагматизъм, практичност и удобство.

Пробвай понататък и безплатния антивирус на Kingsoft - само и той да не ти изглежда сложен...Защото е нестандартен спрямо познатите ни досега...

Това чудо на чудесата, ми е инсталирано още преди да отида на почивка. Странна програма: търсено е ефектност във фейса и минимизирани настройки, и прекалено наблягане на уязвимостите...побърка ме от намиране на уязвимости....Интерфейса ми стои малко "детски"....

Интересно като изтече пробния период в какъв режим ще работи? С какво ядро е?

Какъв пробен период? Безплатен е. Kingsoft си е китайска марка.Не е като Rising - но си струва човек да преосмисли кое при китайците си беше най-интересно и най-добро.

Какъв пробен период? Безплатен е. Kingsoft си е китайска марка.Не е като Rising - но си струва човек да преосмисли кое при китайците си беше най-интересно и най-добро.

Абе уж е така, ама на основния екран пише: You're protected for 9 day(s), което аз го превеждам като: "Вие сте защитени за 9 дни", т.е. така както е написано аз разбирам, че на 10-ия ден няма да съм защитен!? :)

Абе уж е така, ама на основния екран пише: You're protected for 9 day(s), което аз го превеждам като: "Вие сте защитени за 9 дни", т.е. така както е написано аз разбирам, че на 10-ия ден няма да съм защитен!? :)

Вие сте защитени 9 дена! Още като инсталираш програмата показва,че сте под защита един ден!

Това означава ли,че ще стане 0 дни? Мисли рационално Проектанте :D

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Вие сте защитени 9 дена! Още като инсталираш програмата показва,че сте под защита един ден!

Това означава ли,че ще стане 0 дни? Мисли рационално Проектанте :D

ха ха ха...аз казвам как се превежда на български написаното! :rolleyes:

Щом така ти харесва...ние ще те слушкаме нали не сме в час. :rolleyes:

Нека някой, който е граматически добре с английския да каже, дали така, както е написано на английски е правилно изразено това, което в същност искат да кажат! За мен е грешка.

for - за, на, по, от, с, в продължение на

Правилно е записано, макар за мен since по ми се нрави в случая.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Нека някой, който е граматически добре с английския да каже, дали така, както е написано на английски е правилно изразено това, което в същност искат да кажат! За мен е грешка.

Помисли малко ,като инсталираш програмата и вече ти казват - остава ти 1 ден? Къде е логиката? :D

Помисли малко ,като инсталираш програмата и вече ти казват - остава ти 1 ден? Къде е логиката? :D

В момента не говорим за логика, а за граматика! :rolleyes:

Така написан израза, не му там мястото!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

В момента не говорим за логика, а за граматика! :rolleyes:

Така написан израза, не му там мястото!

Говорим за неразбиране. Показва ти,че си под защита в продължение на N дни и т.н. Мале как се извъртя...майстор си на клинча.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.