Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Честно казано, за първи път виждам някой да достигне 100% детекция!Или е поредният PR или програмата е станала перфектна, в което силно се съмнявам.

Symantec що ги няма?

Перфектна едва ли, но когато я сложих преди около 2 седмици, доста ме изненада. И при 2012 web филтъра беше супер, но сега, когато въпреки него давах да се свалят файловете, ми се видя, че са вдигнали детекцията. Направо странно да му се стори на човек, предвид колко беше зле 2012.

Честно казано, за първи път виждам някой да достигне 100% детекция!Или е поредният PR или програмата е станала перфектна, в което силно се съмнявам.

Symantec що ги няма?

И преди е ставало въпрос - тъй като отказват да участват в on-demand тестовете. А политиката на AV-Comparatives е такава, че ако откажеш да участваш в тези тестове, не можеш и в динамичните.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Перфектна едва ли, но когато я сложих преди около 2 седмици, доста ме изненада. И при 2012 web филтъра беше супер, но сега, когато въпреки него давах да се свалят файловете, ми се видя, че са вдигнали детекцията. Направо странно да му се стори на човек, предвид колко беше зле 2012.

Аз не виждам нищо странно, програмата не е от вчера и постоянно се развива.Въпрос на време беше да се намърдат в челните места.

За мен тези 100% обаче означават само едно - PR!!!!Продукти с няколко ядра, като GData,Fsecure,Qihoo.. никога не са достигали такъв резултат.Шантаж!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Авторите на всевъзможни тестове щели и още все да си гледат интереса - ами аз не виждам смисъл дори да ги разглеждам и смятам да приключа с мненията си в тази тема. Които имат време за губене - могат и още да си участват...

Въобще не се yчyдвам,те имат един от наи-добрият WebGuard .Защитата е базирана основно на това.За мен резyлтата е реалистичен заради динамичнят тест.За дрyг вид тест не мисля,че ще влязат в първите места.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Въобще не се yчyдвам,те имат един от наи-добрият WebGuard .Защитата е базирана основно на това.За мен резyлтата е реалистичен заради динамичнят тест.За дрyг вид тест не мисля,че ще влязат в първите места.

Точно за обратното говоря - че са подобрили детекцията на антивируса, аз свалях файловете, като пренебрегвах предупрежденията на web защитата. А и ако си погледнала on-demand теста за септември на AV-Comparatives, който е само за сканиране от контекстното меню - trendmicro са 3-ти заедно с Панда с 99.6 %.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Точно за обратното говоря - че са подобрили детекцията на антивируса, аз свалях файловете, като пренебрегвах предупрежденията на web защитата. А и ако си погледнала on-demand теста за септември на AV-Comparatives, който е само за сканиране от контекстното меню - trendmicro са 3-ти заедно с Панда с 99.6 %.

Ми нямам поглед над новата верся ,но ако и Антивируса са пипали значи още по-добре и резултата е реалистичен.

AV-Comparatives защо ли не доуточнят противоречията си със Симантек, Комодо и Кингсофт - та да ме заинтересуват с нещо и мен... Продължително време ползвам програми от споменатите марки, а те .... липсват в тестовете им... Избрал съм ги след преценка измежду всички възможности. Струва ми се- след доста експерименти, дори, че и трите са по-добри от "четивото с целия им списък".... Нищо, нека са живи и здрави... и още да ни веселят и разсмиват! Rising преди бе в предпочитаната ми тройка, но през тази 2012 -та година Кингчо успя да го измести оттам...

• 2 седмици по-късно...

Comodo ISP :yanim::) При зареждане на файлове от интернет 98% - също не лош резултат за антивируса. 6 фалша - простени...

Не мога да си представя как Касперски е около 15 място...Това си е много странно слабо казано :no-no:

Не мога да си представя как Касперски е около 15 място...Това си е много странно слабо казано :no-no:

Кое е странно? Представянето,теста или това,че в челните позиции са им спонсорите? :D

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Какво ти е странното тук? Погледни същия тест, само, че от месец юни. През юни Касапа е имал при сваляне 94.2% (сега има 96.3%), обща детекция- 94.3% (сега 96.3%), т.е. Касперски е задобрял с 2%! Е какво повече искаш? През юни също не е бил в челото, а е бил на 10-о място като обща оценка, с 9.5 точки, сега като обща оценка е с 9.7, и е на 16-о място. "Проблема" за Касапа е, че другите са дръпнали много яко, и както виждаш всички са с много плътни резултати: Нортон от 16-о място по обща оценка, дърпа до 6-о място , с което пък аз не съм съгласен...считам, че Нортон е позаслабнал. Явно теста е правен само за сваляне файлове, но НЕ и за посещение на вредни адреси, където Нортон е грубо казано 50:50, и без допълнително подпомагане (при мен е Авира) работата е зле. Иначе, при сваляне на вредни файлове Нортон-а е железен, което е и отразено в теста. Общо взето, ако сравниш с юнския тест, всички програми покачват, което е добре!

Така, че като цяло, за мен теста е напълно верен е безпрристрастен, и се покрива с моите лични наблюдения!

Изненадващо слабо представяне на Касперски.

заблуждаваш се....поразгледай по-добре!

Резултата на outpost security е шокиращо впечатляващ!

Шокиращо е, ако не си запознат с възможностите на програмата! тя винаги е била така!

заблуждаваш се....поразгледай по-добре!

Шокиращо е, ако не си запознат с възможностите на програмата! тя винаги е била така!

А, мен тия тестове хич не ме интересуват. :wink12:

Аз лично от един месец тествам комодо и съм силно впечатлен от възможностите и!

Аз лично от един месец тествам комодо и съм силно впечатлен от възможностите и!

Няма уеб скенер. Пробвал ли си я на опасни сайтове, а не само на файлове?

Няма уеб скенер. Пробвал ли си я на опасни сайтове, а не само на файлове?

Би ли показал някои опасни сайтове - за да пробвам. И сам мога да си ги търся - обаче е друго... друг да ми ги посочи.

А на мен ми прави впечатление,че личните ми тестове все повече се различават от тези в нета :popcorn2:

Брейййй....преди 5 години как са изглеждали нещата.... :ohmy:

:D Клинч :D

This test is updated every day at two o'clock in the morning on a sample of about 1000 threats (see details for the exact figure). This test is based on the recognition of new threats with antivirus, why we call zero-day detection.

The principle of this test is very simple and can be made every day a quick opinion on detections of various antivirus products. This test was created solely for informational purposes and is totally different tests offered by official bodies. We take the most recent samples of our databases and we subject them to various antivirus products. Once out of the sample, we scan directly with the latest update of antivirus products to show their effectiveness.

А на мен ми прави впечатление,че личните ми тестове все повече се различават от тези в нета :popcorn2:

Аз на статистиката и викам стъкмистика винаги можеш да извадиш някакви цифри и да изкараш някой кой знае какъв. Впрочем връзката е взета от пост на Виталик известен фен на Есет. Кажи му нещо за Есет и гледай как вади от десет кладенци вода ;)

Там могат да се качват и файлове за анализ https://threatcenter.crdf.fr/?SampleSendClient

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.