Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Правилният израз в случая трябва да е: You are protected by 9 days! или You are protected from 9 days!

но You are protected for 9 days- е грешно!

И недей да спориш с мен, само заради самият спор, а разсъждавай....в случая граматически! :rolleyes:

Извън темата: Ти знаеш ли, че в нашите /конструктивни норми/ колко ей такива недоглеждания има в някои изречения, при което се получава тотално объркване и двумислие. Знаеш ли например че разликата мужду "и" и "или" до какво може да доведе при проектиране!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Правилният израз в случая трябва да е: You are protected by 9 days! или You are protected from 9 days!

но You are protected for 9 days- е грешно!

И недей да спориш с мен, само заради самият спор, а разсъждавай....в случая граматически! :rolleyes:

Извън темата: Ти знаеш ли, че в нашите /конструктивни норми/ колко ей такива недоглеждания има в някои изречения, при което се получава тотално объркване и двумислие. Знаеш ли например че разликата мужду "и" и "или" до какво може да доведе при проектиране!

Теста е успешен

Абе уж е така, ама на основния екран пише: You're protected for 9 day(s), което аз го превеждам като: "Вие сте защитени за 9 дни", т.е. така както е написано аз разбирам, че на 10-ия ден няма да съм защитен!? :)

Днес е десетият ден какво става? Защитен ли си?

Извън темата: Наистина дай да видим някои проекти които ти си проектирал,че така само лафчета мяташ....и майсторски се извърташ :D

Теста е успешен

Цяла нощ ли го мисли какво да ми отговориш? :ph34r:

Извън темата: Наистина дай да видим някои проекти които ти си проектирал...

нямаш капацитета за да "виждаш"...

Аз ще се включа с китайските му работи ..ама да няма после клиширани оправдания и фрази от рода " Касапа на автомат не лови" бил гола вода,ами той и на ръчка пак си е гола вода..ама айде да не дрънкам много,че току виж пак са ме наказали.

• 2 седмици по-късно...

www.av-test.org/en/tests/home-user/julaug-2012/ :no-no: WINDOWS XP

www.av-test.org/en/tests/corporate-user/julaug-2012/ :D WINDOWS XP

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall 2013 е с прилични и доста високи оценки, а аз още съм учуден... Мълчи като азиатска програма. Няма лошо.

TEST BITDEFENDER 2013

• Теста е проведен на реална машина- лаптоп HP 630, Intel Core i3, 3 GB RAM
  • Тествани са 30 уеб-адреса
  • Настройки на АВ програмата- максимални
  • Линк за сваляне на резултатите в табличен вид и тестваните адреси- http://dox.bg/files/dw?a=41e5967b6c

Резултати

• Malware URL Обща детекция- 92%, от тях: 82%- уеб-детекция с дефиниция, 9%- детекция с ръчно сканиране, 9%- детекция при стартиране (IDS/HIPS)
  • Phishing/Script/Exploit URL Обща детекция- 78%, от тях: 100% уеб-детекция с дефиниция
  • Обща средно-претеглена детекция: 84%

Лични впечатления за работата на програмата:

• Противно на впечатленията ми от програмата на виртуална машина, на реалната машина програмата се държи много леко и реално не се усеща повече от друга АВ програма. Нямам спад на скоростта на интернета, спрямо тази за която плащам на доставчика, страниците се зареждат нормално.
  • Най-интересна ми беше да пробвам опцията BitDefender Safepay. Да, за пазаруване в интернет е подходящ този защитен браузер, но за интернет -банкиране НЕ става, тъй като банката няма как да ти идентифицира сертифаката, които се инсталира на нормален браузер, а тук няма как да бъде инсталиран. Така, че тази опция реално няма да е полезна на част от потребителите. Би могло тази опция да се разшири, така, че да е възможно обикновен браузер да бъде стартиран в защитена среда, както това е възможно при други АВ програми.
  • Като цяло оценката ми, към момента, е много-добра, но ще трябва да се пробва по-продължително време за да се даде по-категорична цялостна оценка
  • Общата детекция от 84% считам, че е доста добра за чисто-нови заплахи с живот 10-12 часа

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

На горният тест KIS 2012 има само един пропуск - отваряне на адреса: amatopaolo.it/ и оттам нищо не се сваля,нищо не зарежда... :rolleyes:

Останалите както следва:

Тип: рекламна програма (1)

Тип: троянска програма (30)

Тип: вирус (2)

Отчета на интернет антивируса

Отчета на защитата на файловете - тези които са сканирани в момента на достъп

Качвам снимка на допуснатите за сваляне и изтрити от файловият антивирус файлове

Публикувано изображение

Няма останали файлове за ръчно сканиране. :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

От теста CIS , подпомогнат с BD TrafficLight, остави два файла - Gam.jar и check_wsc.exe. При ръчно сканиране (облака) -нищо.

При стартиране на втория :Публикувано изображение Като видя червено от Варана- блокирам...

Има вече мъртви линкове...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

От теста CIS , подпомогнат с BD TrafficLight, остави два файла - Gam.jar и check_wsc.exe. При ръчно сканиране (облака) -нищо.

При стартиране на втория :Публикувано изображение Като видя червено от Варана- блокирам...

Има вече мъртви линкове...

доста са мъртвите линкове

Това, което забелязах също е, че TrafficLight не блокира адреси, така както уеб защитата на самия BD.

Понякога, не само сега - при директен линк към файл, докато TL реагира (или въобще не реагира) позволява сваляне.

Ако заредя само сайта - тогава го блокира. Странна работа...

Ето нагледно, какво имам впрдвид:

Отварям malc0de и стартирам първия линк - и файла е на компютъра без никаква реакция на TrafficLight:

Публикувано изображение

После маркирам само www.olidata.com.uy и хоп блокиране на целия сайт: Публикувано изображение

Това ме дразни много, някой друг ще пробва ли. Става въпрос за добавката към Google Chrome...

Ако го има проблема май ще сменям TL с нещо друго от сорта, ама какво...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Последни тестове от AVTest юли/август и Virus Bulletin август 2012.

Ползван источник Comss.ru

НОД-а горкия още повече е паднал....много се срина тази програма, а беше на върха! От целия тест ме изненедва Авира- дръпнала е напред.

Авира - да, въпреки проблемите им детекцията им остава на ниво. За НОД32 обаче не съм съгласен... За Касперски и БитДефендър - има разминаване доста м/у тестовете на двете организации. Симантек не присъстват на VB100...

Авира - да, въпреки проблемите им детекцията им остава на ниво.

За НОД32 обаче не съм съгласен...

И аз не съм съгласна за Есет,но това си е мое мнение.

Авира - да, въпреки проблемите им детекцията им остава на ниво.

За НОД32 обаче не съм съгласен...

За Касперски и БитДефендър - има разминаване доста м/у тестовете на двете организации. Симантек не присъстват на VB100...

Аз да ти кажа на AV-Test нещо много-много не им вярвам. Причината, че от както помня- едни и същи програми са в челото- дефендера, Касапа и Ф-секюр, което ми е доста подозрително. как си обясняваш че в AVC при всеки тест има големи разлики- ту една, ту друга програма е в челото, а тук- едно и също.
  • 2 седмици по-късно...
А не са ли дълбока провинция и другите резултати от тестове? Авторите им все си гледат интереса... А такива като нас разглеждат постиженията им и все се чудят над техните уж изводи...
  • 2 седмици по-късно...

File-Detection Test September 2012

http://www.av-compar...t_201209_en.pdf

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение––-> Специални поздрави за NEY, който твърди, че ESET дава много FP.... :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

AV-comparatives dynamic test: September 2012

http://chart.av-comparatives.org/chart2.php

Много интересно разместване на върха. След отличното си представяне на on-demand теста, Trendmicro сега и тук се представя изключително добре.

AV-comparatives dynamic test: September 2012

http://chart.av-comp....org/chart2.php

Много интересно разместване на върха. След отличното си представяне на on-demand теста, Trendmicro сега и тук се представя изключително добре.

Честно казано, за първи път виждам някой да достигне 100% детекция!Или е поредният PR или програмата е станала перфектна, в което силно се съмнявам.

Symantec що ги няма?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.