Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Някой тествал ли е Anvi Smart Defender

Днес има нова версия в majorgeeks

Има и не малко ревюта със смесени резултати...някаква смесица ми изглежда този продукт (Panda Cloud, IObit, Immunet) и доста прозорци вади, но може би има потенциал за в бъдеще.

http://www.youtube.com/results?search_query=anvi+smart+defender&oq=anvi+sma&aq=0&aqi=g5&aql=&gs_l=youtube.3.0.0l5.596.1607.0.2798.7.6.0.1.1.0.149.490.3j3.6.0...0.0.2itc1nUm7iQ

На мен ми излгежда леко несериозно...щом има чистачка на регистрите, но наличието на нещо като IDS ме заинригува и мисля да я подложа на тестове на виртуалката с XP.

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 153,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://www.comss.ru/page.php?id=974 -Тестирование Virusovnet Июнь 2012: Антивирусы Internet Security

Явно добре са избрали спонсорите си щом като са на челните три места :)

Emsisoft (Emsisoft+Ikarus), G Data (Bitdefender+Avast) и TrustPort (Bitdefender+AVG)

Публикувано изображение

Пълен таш@к и липса на каквато и да било логика! Теста е шменти-капели!

Интересно,много интересно. Когато на някой тест Нортон е назад винаги теста е пълен таш@к. Както каза някой тука за - Нортон само хубаво или нищо! Шегувам се де, не подскачайте излишно - вредно е. :D

Мы тоже на это грешили - очень было похоже - потому что других объяснений не нашли.

Его начали тестировать 24.06.2012 в 2:20 по МСК.

Грешили ....

На мене ми прави неприятно впечатление ръста на фалшивите сработвания на Dr.Web а беше време когато при него бяха отрицателни.

Също така не дават семпълите а със сигурност събират от темата в марионетният им форум. Кракове и кейгени едва ли са върхът на сладоледа при заразите! Наистина не само този тест ами и всичките им ревюта са насочени предимно към реклама на ресурса им и компаниите които ги финансират

Emsisoft, G Data, Bitdefender, TrustPort

http://club-symantec.ru/showthread.php?t=4640&page=11

решил протестить этот архив ! так всё точно так же. осталось 234 файла) разочаровался в нортоне((( а вот у ЛК на этот же архив детект 98 %. выводы делайте сами...

P.S. выкладывать на safetygate.ru не стал ! на всякий случай Публикувано изображение

:D Толкоз за независимите тестове

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

От тестваните програми само 2 са безплатни, с Комодо 3,за домашни условия.Избора на антивирусна защита ,в крайна сметка се определя от потребителя и от неговите изисквания.Това което е представено е само ориентировка в ...света на бизнеса.....и не само в този тест....Лично за мен антивирусните програми могат да доведат до повече главоболия от колкото ползи,но това е друга тема(бира).Нещото което прави впечатление обаче е ,че колкото и тестове да се правят няма изявен фаворит...ако имаше.сами се досещате какво ще стане...Сам човек може да определи как ползва компютъра и какво му трябва...фаворитизирането на определена програма само изнервя ситуацията...И все пак...абе тия от БитДефендер..на каква система тестват продукта си.... :magnifier: ....Разбирам,и е нормално да има смяна на местата в класацията...ама да е все първи(в 99% от тестовете)...и да е като булдозер от Първата световна ...отклоних се от темата....амаПубликувано изображение

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

На мен ми е малко странно ,че Касперски е едва към 10 място ,да не говорим ,че няма скорошна класация за премахване на вируси-да видим кой какво... :no-no:

Symantec Endpoint Protection 12.1 е корпоративна версия и самото и поставяване уж за тест при интегрирани пакетчета за домашни ползватели, не може да предизвика нищо друго освен усмивка... Усмивката продължава до края и дори след изводите им. Но нищо, не е лошо и още подобни неща да има.

• 2 седмици по-късно...

Latest news

Абе тоя тест става все по-голяма пародия според мен....ZoneAlarm, при това Free-версията, която програма от 4-5 години е в пълно забвение, никой не я ползва и съответно е логично да имат и доста по-малко дефиниции -дават, че е на 5-о място! Т@ш@к! Шъ ме накарат да я сложа и да я видя дали е на пето място!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

GData както винаги на ниво!Изненадан съм обаче от доброто представяне на Qihoo.Споделете впечатления от този продукт, всичко китайско, които съм тествал си е боза с айран.Има ли англ?

GData както винаги на ниво!Изненадан съм обаче от доброто представяне на Qihoo.

напротив! Киху бяхха много по-добре преди година-две в тестовете на AVC..до колкото знам- имат ядрото на Битдефендер. Това ZoneAlarm обаче е интересно- пусна ли са напълно безрлатен интегриран пакет- антивирус- стена и хипс, подобно на Комодо....Трябва да се пробва, на се опосявам, че това животно ще е тежко...то си беше тежко навремето.

напротив! Киху бяхха много по-добре преди година-две в тестовете на AVC..до колкото знам- имат ядрото на Битдефендер. Това ZoneAlarm обаче е интересно- пусна ли са напълно безрлатен интегриран пакет- антивирус- стена и хипс, подобно на Комодо....Трябва да се пробва, на се опосявам, че това животно ще е тежко...то си беше тежко навремето.

Алармата преди време ползваше дефиницийте на Касперски.Още ли е така?

Откъм изисквания са се оляли:

System Requirements for ZoneAlarm Antivirus + Firewall:

Microsoft® Windows® 7*:

32-bit / 64-bit , 2 GB RAM

2 GHz or faster processor

250MB of available hard-disk space

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

Алармата преди време ползваше дефиницийте на Касперски.Още ли е така?

Откъм изисквания са се оляли:

МАЙКО МИЛА.....2 Г памет, процесор- 2 ГХц! Сега е ясно защо е тоя "фрий-гювеч"!

Да са са живи и здрави!

GData както винаги на ниво!Изненадан съм обаче от доброто представяне на Qihoo.Споделете впечатления от този продукт, всичко китайско, които съм тествал си е боза с айран.Има ли англ?

Защо ли GData е на ниво само в немски тестове!? Никъде другаде не съм го забелязал с изяви между най-добрите. Относно китайското, знаете мнението ми - Rising e най-доброто. Rising е азиатският лидер. Те имат интересна и пълнофункционална безплатна версия - със стотици милиони домашни ползватели. Програмата е лека и ефективна. GData, а и не само те, могат на този етап само да мечтаят за подобни неща.

Защо ли GData е на ниво само в немски тестове!? Никъде другаде не съм го забелязал с изяви между най-добрите. Относно китайското, знаете мнението ми - Rising e най-доброто. Rising е азиатският лидер. Те имат интересна и пълнофункционална безплатна версия - със стотици милиони домашни ползватели. Програмата е лека и ефективна. GData, а и не само те, могат на този етап само да мечтаят за подобни неща.

Ееее ся за 'фенщина' ли ще си говорим!?

Практика и фенщина са различни неща. Ползвам безплатни програми на Комодо и Симантек - защото засега са най-добри измежду безплатното. Обаче ми е ясно - GData все още няма никакъв шанс за реална съпоставка с тях, дори и с безплатния Rising. Пробвал съм ги в предни години. Тестовете са необвързани с истини и реалности - нямам идея докога подобна истина ще е налице. Може би - докато продължава надлъгването... А в темата за подпомагането - много програми могат да бъдат съпоставяни при реални конкретности. Нека пробваме с изводи там.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.