Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

И мойту гаджи тва ме пита... :lol6:

другото обяснение е - двуглави глисти :lol6:

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

не обичам селяните

А мен? :lol6:

Гадене? Сутрешно неразположение? Внезапен глад? :lol6:

При мен болки в коляното :speak:(ако е важно - дясното) ...Туй кво значи?:mad:

Редактирано от Бел (преглед на промените)

При мен болки в коляното :lol6:(ако е важно - дясното) ...Туй кво значи?:speak:

неравномерно пиене :mad: За едното колянце не стига :nono: Вземай мерки :lol6:

другото обяснение е - двуглави глисти :lol6:

Като се има предвид, че ям като разпран, а съм хилав като прът за брулене на орехи, това е по-вероятното обяснение... :lol6:

Като се има предвид, че ям като разпран, а съм хилав като прът за брулене на орехи, това е по-вероятното обяснение... :lol6:

ами така е като пиеш бирички с разни трихоцефакактамбеше :lol6:

Имам желание да удуша малката гааааад, която се инати за всичко- не ще да яде, не ще да се преобува, не ще да се преоблича и най-вече не искааа да спиии...Не на луда калинка, на сто луди калинки ме направи днес. Довечера трябва да карам да разглобява кревата, че ми пъхна телефона под дъските. А, утре? Утре ще издигна почетен паметник на майка си и на всички майки по света, които са преминали през този кошмааааар...Това не е Ада, това е нужника на Ада...

И той се събуди...събуди!!! Цял половин час сън!!! Дайте ми пистолеееееет, ще се гръмнаааааааа......

А когато ти се усмихне - не виждаш ли в това цялата радост на света и не заплаща ли това всичко :)

Вижда, тя вижда, ама тук му е мястото да си помрънка :)

Що и отнемаш таз радост пък ти ;)

И той се събуди...събуди!!! Цял половин час сън!!! Дайте ми пистолеееееет, ще се гръмнаааааааа......

Котьо помага ли за всеобщия хаос ?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Вижда, тя вижда, ама тук му е мястото да си помрънка :angry:

Що и отнемаш таз радост пък ти :biggrin:

'Баси, от тайзи ми ти персона Шейхката, човек не може дори да се опита да усмихне някой...

'Баси, от тайзи ми ти персона Шейхката, човек не може дори да се опита да усмихне някой...

Преча на ваша милост...веднага почвам да мрънкям тогаз :angry:

ами така е като пиеш бирички с разни трихоцефакактамбеше :angry:

ще пие той, ти като не искаш ;)

Като се има предвид, че ям като разпран, а съм хилав като прът за брулене на орехи, това е по-вероятното обяснение... :biggrin:

аз не съм ти предавал нищо :)

3. Искам да си се себепоздравя, че още броя до десет, четейки тази вечер Хамза-та, въпреки че принципно много си го ценя като другарче.

.

:hush: Значи още не те е ядосал както трябва,иначе десет ти е малко.

...

2. Питам се кога хората ще разберат, че правната услуга е като фризьорската и като хамалската услуга и че това, че насреща си имат юрист, не означава, че не са в правото си да го "насолят", ако не са доволни от качеството, което получават.

....

А защо ти самата смяташ , че медицинската услуга не е като правната ? :angry:

p.s. Бирата ме подува.Коремът ми е станал като на крава.Май ще почна отново да си пия винце.Гадна бира.

ще пие той, ти като не искаш :ph34r:

че аз съм изтънчена душа, бре, алоууу :angry:

:ph34r: Значи още не те е ядосал както трябва,иначе десет ти е малко.

Че ти и до 5 не броиш :angry::biggrin:

Тук ли да мрънкам от теб или не?

Ааааа, ако замрънкаш тука, няма да стигнат десет страници мрънканици :ph34r:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Предлагам да мррррррънкаш тет а тет пред мен :angry:

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Темата е върхът, нали? И аз казах лека нощ, пък съм като тийнейджър, избягал през прозореца, за да отиде на дискотека. Шефката днес изрови готини теми от майзето. :ph34r: Човек като си чете старите работи и изпада в умиление от застоя в умественото си развитие. :angry:

Темата е върхът, нали? И аз казах лека нощ, пък съм като тийнейджър, избягал през прозореца, за да отиде на дискотека. Шефката днес изрови готини теми от майзето. :baby: Човек като си чете старите работи и изпада в умиление от застоя в умественото си развитие. :ph34r:

и за кой ли път се убеждава, че е постигнал максималния максимум в развитието си :biggrin: :biggrin: :biggrin:

аз искам най-официално да се оплача от преместването на часовника с един час напред :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.