Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

Много крив ден ми беше днес, а за капак на всичко ми сложиха скоба на колата гадовете... :clap: Все едно съм длъжен да знам, че било синя зона, след като най-близкото обозначение е на няколкостотин метра...

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

сега пък трябва да чакам до петък :blink:

:rolleyes: Днес слънцето грееше накриво , не изглеждам добре в този спектър, прави ме с 300 грама по-дебела

Хареса ми спектралният аспект на същностния анализ. Споделям резултатите при монохроматична светлина...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Хареса ми спектралният аспект на същностния анализ. Споделям резултатите при монохроматична светлина...

Какво е това харесване, тук се мрънка другарЮ :)

по този повод - мразя да ходя в града, а това трябва да направя до час и нещо - гадост

и кой ме би по главата да се съгласявам? :ph34r:

Имам ранна среща с човек когото не понасям. Защо се нахендрих самичка се питам аз?

Имам ранна среща с човек когото не понасям. Защо се нахендрих самичка се питам аз?

ако това ще те успокои.......... и аз сама си се нахендрих :ph34r: Какво се говори пред тълпа седмокласници и даскаля на тържеството им по случай приключването на годината :cool:

ако това ще те успокои.......... и аз сама си се нахендрих :cool: Какво се говори пред тълпа седмокласници и даскаля на тържеството им по случай приключването на годината :nono:

Учете, не правете секс и слушайте майките си! :ph34r:

За вредата от алкохола. Това е вечно актуална тема...

...наркотици, жертвоприношения, вуду ритуали, секти...

Учете, не правете секс и слушайте майките си! :ph34r:

това за слушайте майките си ще ми е лайт-мотивът :cool:

и аз да се eбъ в главата проста... не че в момента има защо, ма да съм солидарен...

бравос, така требва

...наркотици, жертвоприношения, вуду ритуали, секти...

маллии, аз ги анетемосвам тия

Много ме дразни комшията, че излиза по слипове да пуши....Барем да беше хубав....

Редактирано от Бел (преглед на промените)

Много ме дразни комшията, че излиза по слипове да пуши....Барем да беше хубав....

ми ти излез по прашки :speak:

П.П. Тамън си мислех че сте се намрънкали вече а вие пак почнахте :hush:

Добре, че не съм ти комшия, както сутрин излизам на двора по боксери и тумбак, да паля барбекюто, има да ме замеряш със стар зеленчук...

Добре, че не съм ти комшия, както сутрин излизам на двора по боксери и тумбак, да паля барбекюто, има да ме замеряш със стар зеленчук...

Няма нищо по-отварящо апетита от мъж с боксерки по тумбак и пред барбекю. Поне ще се наяде човек. Щото на ненормалните сичко им е позволено да ядат. Справка - Емиту. :nono:

ти, Емиту я остъй - тя пак пише реч. Да се .... у главъта проста и аз :P И като знам, че с голямата мойта уста утре изобщо няма да се придържам към речта... за какво я пиша да ме пита някой ами не си лягам, че съвсем се опих от това лунно затъмнение :nono:

ти, Емиту я остъй - тя пак пише реч. Да се .... у главъта проста и аз :mad: И като знам, че с голямата мойта уста утре изобщо няма да се придържам към речта... за какво я пиша да ме пита някой ами не си лягам, че съвсем се опих от това лунно затъмнение :)

Абе правилно си правиш ти. Нахвърли си скелета, пък импровизациите ти ще са като панделки. :baby:

Щото може да се развълнуваш. Знаеш ли как ревах на абитуриенската. Те мислят, че съм умилена, а аз си рева за отминалата младост. Ъхъм.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Абе правилно си правиш ти. Нахвърли си скелета, пък импровизациите ти ще са като панделки. :clap:

Щото може да се развълнуваш. Знаеш ли как ревах на абитуриенската. Те мислят, че съм умилена, а аз си рева за отминалата младост. Ъхъм.

Реви си.По убава нема да станеш нито по-млада.А си воайорка и те е яд.

сутрин излизам на двора по боксери и тумбак

Дарки, няма нищо по секси от боксерките, мразя слиповеееееее....

Публикувано изображение Ох, майкооооо....:clap:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.