Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

Станах сутринта, навън яко печеше. Викам си пич, днес ще се пука от жега. Облякох се съвсем по лятно. Излязох навън - вече се беше заоблачило и духаше студен гнусен вятър. Умрях от студ докато стигна до работа... :)

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тц! Емата не иска да е топло или студено, а иска само едно - да си сложи the шалът! Толкова ли е сложно да стане това? А?

вот именно

един шал не може да си сложи човек :speak: :speak: /пардон, жена/

Казвах му аз на Питела, да не се оплаква. Добропожелатели под път и над път. Я да си яздите камилите, нас птиците да оставите намира!

Казвах му аз на Питела, да не се оплаква. Добропожелатели под път и над път. Я да си яздите камилите, нас птиците да оставите намира!

ааааааааааа, аз съм с колата :speak:

Веднъж карах Виенското колело... ама Камили не видях да ти кажа. :speak:

Сетих се за една песен, но сега въобще не мога да се сетя за името й - ти ще го направиш заради мен обаче... текста лбеше нещо такова Там в сребърните клони звездичка блести... Искам с теб да си играя за малко поспри... Аз съм кукла на конци... И май го пееше лили Иванова До писане, Дарки.

Сетих се за една песен, но сега въобще не мога да се сетя за името й - ти ще го направиш заради мен обаче...

текста лбеше нещо такова

Там в сребърните клони звездичка блести...

Искам с теб да си играя за малко поспри...

Аз съм кукла на конци...

И май го пееше лили Иванова

До писане, Дарки.

Това е "Кукла на конци" на Маргарита Радинска

Черпя :

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=m7sFZI8-5mo

Оригинала:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=nrs8CgpH980

Това е любимата песен на Татко от неговата младост... Въобще, Маргарита Радинска бая се въртеше у дома. Аз много харесвах Бенг - Бенг и Те са хубави като слънца - пак в нейно изпълнение...

след като се разбра че мога се появи въпроса дали искам :)

А когато искаш, но не можеш. Хич не му и мисли...

ааааааааа, аз първо за всеки случай отидох да проверя дали мога - оказа се, че мога. Сега, обаче, не знам дали искам :)

п.п. тия деца ще ме уморят.

Какво то?

при мен проблема е, че отглеждам гении :)

Достойно призвание си си избрала. Ся тря' 'а почерпиш, а като си 'земеш солука, да речеш какви си ги размътила...

въпроса е да променя ли първото желание на малкия гений от информатика в математическата на испански в езиковата - проверих, че има начин. Сега трябва да реша дали искам.

А диването седи на компютъра рови някакви скриптове и бучи че иска испански :D

въпроса е да променя ли първото желание на малкия гений от информатика в математическата на испански в езиковата - проверих, че има начин. Сега трябва да реша дали искам.

А диването седи на компютъра рови някакви скриптове и бучи че иска испански :D

Еми, испански, ИТ-то може да се учи и самостоятелно (ако има добро желание). А с езиците е по-сложно :)

Хъм, не знам съвети приемаш ли. Аз бих го оставил в математическата и бих го записал на усилени курсове по гишпански. С повече късмет и добра аргументация - всички ще са доволни и духовете ще се успокоят. М?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.