Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

Еми, испански, ИТ-то може да се учи и самостоятелно (ако има добро желание). А с езиците е по-сложно :D

ти да не мислиш че учат много ИТ? По един час седмично. Учи се най-много български 30часа на седмица и чужд език /английски/, а от втората година включват руски или немски. Но нивото е съвсем друго. Пък и техническото мислене си е техническо мислене

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

ти да не мислиш че учат много ИТ? По един час седмично. Учи се най-много български 30часа на седмица и чужд език /английски/, а от втората година включват руски или немски. Но нивото е съвсем друго. Пък и техническото мислене си е техническо мислене

Ами тогава решението е ясно, домашно самообучение в ИТ. А ние ще помагаме :D

Ами тогава решението е ясно, домашно самообучение в ИТ. А ние ще помагаме :D

абе, не е толкова ясно

тук говорим за ниво и произлизащи от това бъдещи възможности

въпроса е да променя ли първото желание на малкия гений от информатика в математическата на испански в езиковата - проверих, че има начин. Сега трябва да реша дали искам.

А диването седи на компютъра рови някакви скриптове и бучи че иска испански :clap:

Остави ги сами да си избират пътя.Каква е тая жажда за управление.

Ми нека да й бучат,насила нищо не става!

Не видях къде да кажа добро утро и ще го кажа тук.

Днес съм командирована на място без нет. Само по себе си това е достатъчно основание за мрънкане. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif А защо се оправдавам, сякаш непременно трябва да се мрънка с причина.

Тъкмо си помислих рано сутрин не ви ли мързи да мрънкате и като те прочетох Мерил...:laughing5: да, достатъчно основание си е да мрънкаш и за утре дори...и някой няма ли да направи кафеееее?Публикувано изображение

пп Връщам се да си домрънкам аз,заради ненормалната рода дето ме събуди на пожар тая сутрин. Като си залепят палеца на звънеца някои хора, имам чувството ,че изпадат в дълбока медитация.:lol6:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Намерил се кой да пита, ти щото спиш.. или сега с мастиката ще се оправдаеш:laughing5: това не минава за мрънкане- аз изчезвам.:lol6:

Ми нека да й бучат,насила нищо не става!

личи си че нямате деца :laughing5:

айде, като си родите по едно пак ще си хортуваме

Абе темата за клока в хардуер не спира да ме шашка.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif"Глей ся,прочетох,ма нищо не разбрах.К'во да натисна,та да ми се клокне проца къде седем-осем гиги?Та да ми върви NFS/CS/т.н."Значи искам да напиша сонет на китайски.Аз си мога,ама само ми напишете кои са буквите и как се пишатhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif.

Когато си самообявя край на работния ден и вляза тук, поне 5 човека имат спешна нужда от мен - сега и веднага и на мига, при това по работа, разбира се. А зъбоболът си е направо екстра... :biggrin:

Писна ми да готвя по нощите, аре да става тъпата манджа и да яхвам кревата, че съвсем съм дала на заето... :)

• 2 седмици по-късно...
Не бе строежи,не бе копаене тука баси

Още е само 10:40 ч. сутринта, и края на тъпия работен ден се не види. Другата седмица пак ще съм си горе в офиса, ама сега ми се мрънка...Тъпия петък тепърва започва. И това мъжко съсловие ми образува нерви от време на време. Що си мислят, че като се правят на важни и страшни, впечатляват някого ?! И не се научи тоя народ да назовава нещата с истинските им имена, ми ще въртим, ще сучем, ще се обясняваме, от девет кладенци вода ще носим...само да ни забалежат. Аз на това му викам комплексарска история. Аре стига мрънках...за сега...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

161 календарни дни без сън да ви се оплача-те толкова срока за тва ново творение у претъпканото село.

Няква жилищна сграда на 5 етажа с офиси-зер не строят Бизнес центъра до г*за ни,ама още офиси да има - плюс кафене-щот си нямаме сигурно и зъбарска клиника-предполагам всичкото това на някой с много кинти,или няколко

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Е, писна ми от всичко и от всички, честна дума. Втора събота подред някой се постарава да развали настроението ми с тази разлика, че този път ми е тръгнало от вчера. Писна ми...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.