Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

Спокойно мадам, само нема а се притесняваш - ножа е дърве и затова не се огъва. Сипи оше едно и Сладолет може и да поостане :)

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 2 седмици по-късно...

В крак с времето

В крак с времето вървя,

до мене – премиера,

картофи ще садя

тъй рече – премиера.

Овце ще поведа,

до мене – премиера,

ах как ще ги доя,

да пие – премиера.

И църкви ще строя,

до мене – премиера,

да вярват хората,

и те на премиера.

И мощите свети,

но не на премиера,

ще донесат пари,

и те кат премиера.

Виж, нов се път строи

по него – премиера,

и журналист търчи:

„Хвала на премиера!“

Обект се нов откри.

От кой? – От премиера.

Що имаме блага,

са все от премиера.

Ти тука остани,

над тебе -премиера,

и блей, овца бъди

прославяй – премиера.

• 4 седмици по-късно...

Мрън, мрън, мрън, мрън! Омръзна ми да мрънкам. И да се оплаквам ми омръзна. Мръннннн :huh:

мрън мрън намрънках се на страницата на бб

утре ако не съм жива значи са ме убили да знайте

• 2 седмици по-късно...

Мрънкам, защото няма за какво да мрънкам. Мръннннннннннннн

Чисто нов и чисто празен лаптоп. Така е трябвало да стане. Спокойна съм.

Айде стига сте мрънкали. То от мрънкане до гуша ми дойде :D

Аз пък и тука да измрънкам, че утре съм на две работи, пресконференция и обсъждане на проект :s И също така да ви се оплача, че едни момичета искат да ме бият заради едно момче ;[ А междувременно *мрънн* ходила съм само 4 пъти на плаж, защото цяло лято съм заета... *мрънннн* xDD

Аз пък и тука да измрънкам, че утре съм на две работи, пресконференция и обсъждане на проект :s

И също така да ви се оплача, че едни момичета искат да ме бият заради едно момче ;[

А междувременно *мрънн* ходила съм само 4 пъти на плаж, защото цяло лято съм заета... *мрънннн*

xDD

второто нямаше нужда го казваш- познаваме се :ph34r::D

второто нямаше нужда го казваш- познаваме се :ph34r::D

Excusеz-moi? Намеквате ли ми нещо, Докторе? ;д

Редактирано от I'm Your Nemesis (преглед на промените)

как ме мързииииии.....

Следващото лято ще си избера работа, за която да не трябва да се става толкова рано... Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

да си излея и аз мъката че още ме държи баси некадърника компютърния "спец" дето ми пратиха -

не може да различи дъно от захранване баси

дъното изгоряло, нямаш комп - лошо ми стана, а компа нов

аре звъним на бинго по обяви викам пич дъното било, ок 50 кинта втора употреба идвам слагам

идва пича сутринта с дъното и се хвана за главата -

дъното ок, било захранването

поне ми е с 3 години гаранция от Плесио, ново

та тъй да помрънкам

да си излея и аз мъката че още ме държи баси некадърника компютърния "спец" дето ми пратиха -

не може да различи дъно от захранване баси

дъното изгоряло, нямаш комп - лошо ми стана, а компа нов

аре звъним на бинго по обяви викам пич дъното било, ок 50 кинта втора употреба идвам слагам

идва пича сутринта с дъното и се хвана за главата -

дъното ок, било захранването

поне ми е с 3 години гаранция от Плесио, ново

та тъй да помрънкам

теб нещо те е погнала несретата, крушката, таблото, компа ..........стисната комшийка /те това си е направо за затвор/, я смени града! :tongue2:

теб нещо те е погнала несретата, крушката, таблото, компа ..........стисната комшийка /те това си е направо за затвор/, я смени града! :tongue2:

и бойлера - скъсаха му се двете свръзки

то бива бива толкоз злини накуп ама

кой ме е проклел ще му се върне тройно и четворно ъхъ, всичко се връща на тоя свят

:(

Абе в трамвайте що викат ония жълто-оранжевите кутии че ми била невалидна картата ? Направо ме стряскат. Викам си че ако вземе да се качи някоя контрольорка пред пенсия, как ще се оправдавам че съм си платил цели 62 лв за това парче пластмаса . Леле от страх, си нося касовата бележка от офиса им на Халите че съм си платил. Па гледам че след мен и на други им излиза същото съобщение за невалидна карта. После в друг трамвай други кутии пък разправят че таксуването е успешно. Иди ги разбери. Това вероятно е измислено за да има повече глоби. Там дето ги продават картите пише че били глобявали по 10 лв, ако не е регистирано качването на пътника във возилото. А нали се сещате че като си отвориш портфейла да ги платиш тия 10 лв и то лъснат другите пари и джебчийките после ще има да ти се натискат у навалицата. ------------------ --------------- ---------------------- Я да помрънкам и за още нещо, нали може ? Що не продават в Била и Фантастико термо-торбички в които да си сложи човек замръзените картофи и да си ги занесе до вкъщи ? Егати изостаналите селяндури. Заради тях, трябваше да беля компири и да ги режа преди да ги изпържа. При тия жеги трябва да живее човек срещу магазина и да тича бързо от касата до хладилника си, ако иска да си купи нещо замръзено, което не може да го изяде на един път.

Абе в трамвайте що викат ония жълто-оранжевите кутии че ми била невалидна картата ?

Направо ме стряскат.

Викам си че ако вземе да се качи някоя контрольорка пред пенсия, как ще се оправдавам че съм си платил цели 62 лв за това парче пластмаса . Леле от страх, си нося касовата бележка от офиса им на Халите че съм си платил.

Па гледам че след мен и на други им излиза същото съобщение за невалидна карта. После в друг трамвай други кутии пък разправят че таксуването е успешно. Иди ги разбери. Това вероятно е измислено за да има повече глоби. Там дето ги продават картите пише че били глобявали по 10 лв, ако не е регистирано качването на пътника във возилото.

А нали се сещате че като си отвориш портфейла да ги платиш тия 10 лв и то лъснат другите пари и джебчийките после ще има да ти се натискат у навалицата.

------------------ --------------- ----------------------

Я да помрънкам и за още нещо, нали може ?

Що не продават в Била и Фантастико термо-торбички в които да си сложи човек замръзените картофи и да си ги занесе до вкъщи ?

Егати изостаналите селяндури. Заради тях, трябваше да беля компири и да ги режа преди да ги изпържа.

При тия жеги трябва да живее човек срещу магазина и да тича бързо от касата до хладилника си, ако иска да си купи нещо замръзено, което не може да го изяде на един път.

В нашето Фантастико в Скай Сити винаги има такива торбички

:)

и бойлера - скъсаха му се двете свръзки

то бива бива толкоз злини накуп ама

кой ме е проклел ще му се върне тройно и четворно ъхъ, всичко се връща на тоя свят

:(

аз в такива случаи си казвам: На никого не го пожелавам! И .....така като изпращам позитивни послания във Вселената, то позитивизма ми се връщаааааа, ахъ ..........Трих, май съм за лекар ....... :(

а Батков и сие за гилотината

с кво да платя на майстори бе лами ненаяли се там Бозукова и Гълъбова и сие

поне ми олекна малко - едно към 50 коментара в различни теми им написах на сайта на Стандарт

с големи букви при тва

айде секлецарките им Иринка и Николетка да ги трият като си нямат работа те нямат и без тва освен да прехвърлят топката звъни на тоя звъни на оня и те кой знай на кой щерки или любовници

баси то Майкъл Чорни и той переше пари бе ама плащаше редовно тоя само прибира пачките

поне ми олекна малко - едно към 50 коментара в различни теми им написах на сайта на Стандарт

с големи букви при тва

айде секлецарките им Иринка и Николетка да ги трият като си нямат работа те нямат и без тва освен да прехвърлят топката звъни на тоя звъни на оня и те кой знай на кой щерки или любовници

баси то Майкъл Чорни и той переше пари бе ама плащаше редовно тоя само прибира пачките

с големи букви при тва

Ще си получи заслуженото този Батков, само че не знам кога и...от кого...

Ще си получи заслуженото този Батков, само че не знам кога и...от кого...

има Господ, мила, който ме е ударил и наранил винаги му се случва нещо

доказано е

ще хвърля 12 милиона да класира Левски, киностудия ще прави, птицеферма а няма пари да плати на сътрудниците си в Стандарт, от декември миналата година стотинка не сме получили, по 2 страници всеки ден им правим

криза било пари нямало хахаха тия на шапката дет я нямам ми ги приказвайте

на Гълъбова главната счетоводителка щерка й в Германия, на Бозукова сина й в колеж в Англия...

аре поспрете се де - долу е само метър на два

има Господ, мила, който ме е ударил и наранил винаги му се случва нещо

доказано е

Абе ние да не сме роднини нещо ???

Щото и при мен е така, нещо като поговорката :

"Господ бави , ама не забравя"

се случва с много провинили се грешници спрямо мен.

Интересното е, че като бях млад и под влияние на филмите за мафията в Италия ,си мислех че бързо причинена смърт ( убийство ) е върховно наказание. Тогава им се случи на двама бивши съученика смърт преди 23 годишна възраст. Единия го пребили от бой в гр. Лом, а другия го хвърлили от много високо в гр. Перник.

Първият беше приближено лице предател, вторият беше доносник на полициайте. И двамата бяха прегрешили яко спрямо мен.

После като поузрях ( след 1991г.) и си смених мнението относно наказанията, почнаха да се разболяват от болест, да се мъчат яко и да умират в крайна сметка.

Малко е кофти, че в последните няколко години, аз почнах да се досещам като му се влоши здравословното състояние на някой прегрешил яко спрямо мен, че е осъден да умре. И някакси от момента в който ми е станало известно за прегрешенията му, се задейства процедурата. А е кофти, щото не ме устройва винаги да умре някой грешник да речем до година две. Получават се усложнения даже заради смъртта му. Ама като не знам как се спира наказателната процедура и само гледам "безпомощно" как измират преждевременно.

Пък като се понатрупаха в списъка вече няколко човека и сега се чудя как да ги предпазвам разни хора, които ми трябват да са живи, да не извършват прегрешения спрямо мен, за да не си заминат и те преждевременно.

Ти намерила ли си някакъв чалъм да им прощаваш и да не им се случва нищо сериозно ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.