Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

Щото и при мен е така, нещо като поговорката :

"Господ бави , ама не забравя"

се случва с много провинили се грешници спрямо мен.

Това действа при всички хора и мнозина го наричат възмездие.

Ти намерила ли си някакъв чалъм да им прощаваш и да не им се случва нищо сериозно ?

Прошката ускорява възмездието.

Всеки носи отговорност за делата си.

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти намерила ли си някакъв чалъм да им прощаваш и да не им се случва нищо сериозно ?

Прошката ускорява възмездието.

Всеки носи отговорност за делата си.

Съжалявам, но аз не прощавам.

Аз съм като мечката от приказката, дето накарала дърваря да я удари с брадвата.

Но и не кълна де -

само казвам живи и здрави да сте, той Господ вижда.

Последния случай е с шефа ми - беше ме обидил несправедливо и не се минаха и няколко дена и се разболя, още е на лекарства, дано се оправи, не съм му мислила лошото.

Та кое куче ме е залаяло тъй става.

• 2 месеца по-късно...

Седмица кошмар - болнично-хиургично-болезнена, с болка, сълзи и тотално безсилие. Седмица на голямото мрънкане. Искам да е минало свършено.

Усмихвам се… Опитвам се… Ще…

Седмица кошмар - болнично-хиургично-болезнена, с болка, сълзи и тотално безсилие. Седмица на голямото мрънкане. Искам да е минало свършено.

Усмихвам се… Опитвам се… Ще…

Мерил, надявах се причината за отсъствието ти да беше ....някакъв приятен повод! Липсваше тук, дружке :mark: Оправяй се и не мрънкяй, ние /жените/ всякак можем! ;) ;)

Мерил, надявах се причината за отсъствието ти да беше ....някакъв приятен повод! Липсваше тук, дружке :mark: Оправяй се и не мрънкяй, ние /жените/ всякак можем! ;) ;)

Иии пъъък... аз обичам да мрънкам... В тая тема се чувствам като... като... а бе на мястото си... :P

п.п. Благодаря, Ведрисима. :*

п.п.п. А да мрънкам от кеффф може ли?! :D

Иии пъъък... аз обичам да мрънкам... В тая тема се чувствам като... като... а бе на мястото си... :P

п.п. Благодаря, Ведрисима. :*

п.п.п. А да мрънкам от кеффф може ли?! :D

ехееее, задължително от кеффффф, и .......... :mark: радвам се , че си тук и нека е купон! :wink12:

п.п.п. А да мрънкам от кеффф може ли?!

от кеф се мърка :D

Амбър да заминава веднага да си слага аватар, че така не ми харесва и ще почна да мрънкам :mad: Бойчев, тоже :mad:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Амбър да заминава веднага да си слага аватар, че така не ми харесва и ще почна да мрънкам :mad:

Бойчев, тоже :mad:

без аватар? :no-no: Безобразие!

от кеф се мърка :D

Така е. Но истинските мрънкала все намират за какво да мрънкат. :clown:

Едно от нещата, за които мрънках тези дни беше, защо всички хирурзи, на които попадам, освен че са кадърни и умни, са и невероятно красиви откачени зевзеци... и не мога поне малко да ги мразя... :shy11:

Така е. Но истинските мрънкала все намират за какво да мрънкат. :clown:

Едно от нещата, за които мрънках тези дни беше, защо всички хирурзи, на които попадам, освен че са кадърни и умни, са и невероятно красиви откачени зевзеци... и не мога поне малко да ги мразя... :shy11:

бе как ще ги мразиш, бе?! Започваш още повече да мрънкаш и да обясняваш КЪДЕ точно те боли хубавичко да го проверят :D

без аватар? :no-no: Безобразие!

Тотално безобразие :mad:

А сега и за Мерил почнах да се притеснявам с тия хирурзи.

Мерил всичко ли си ти е на мястото, щото тия имат скалпели :mad: Пък като се сетя, че мен в болницата се опитаха да ме убият с ток :D

Та докладвай се...

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Много мрънкане днес..., работа за вас няма ли?

А сега и за Мерил почнах да се притеснявам с тия хирурзи.

Мерил всичко ли си ти е на мястото, щото тия имат скалпели :mad: Пък като се сетя, че мен в болницата се опитаха да ме убият с ток :D

Та докладвай се...

Е, според мен режат само излишното, но ако питаш мъжа ми ще каже, че всеки хирург, независимо през къде ме бърка, винаги успява да отреже и част от мозъка ми... :D Та... всичко е относително. :clown:

А иначе нещата при мен, макар и много болезнени, са рутинни и не е нищо сериозно... просто в един безкрайно кратък момент ми се случиха много болки наведнъж, една от които свърши с леко прекрояване... и така.

п.п. Четох тези дни и за твоите болки. Моето е нищо в сравнение с твоето. Още си толкова млада... Искрено се надявам и твоите премеждия да приключат с успех.

Много мрънкане днес..., работа за вас няма ли?

Ти ся мрънкаш ли или кво :D

Няма работа пък...стига толкоз за днес :)

Е, според мен режат само излишното, но ако питаш мъжа ми ще каже, че всеки хирург, независимо през къде ме бърка, винаги успява да отреже и част от мозъка ми... :D Та... всичко е относително. :clown:

А иначе нещата при мен, макар и много болезнени, са рутинни и не е нищо сериозно... просто в един безкрайно кратък момент ми се случиха много болки наведнъж, една от които свърши с леко прекрояване... и така.

п.п. Четох тези дни и за твоите болки. Моето е нищо в сравнение с твоето. Още си толкова млада... Искрено се надявам и твоите премеждия да приключат с успех.

Рапорт приет. Дано всичко е наред и с теб :)

Аз шЕ полежа и в един санаториум малко, пък да видим до къде ще я докараме :clown:

Аз такова да помЪркам малко може ли ... Хапнах, допийвам си винцето и мисля пък и да подремна за час/два /то при мен е още 14,55часЪт/

a Aзи има ден-ден ?

.....................

......................................

.....................................................

Бог е казал да не пожелаваш жената на ближния, но нищо не е споменал за случая, ако жената на ближния пожелае теб..

"Бог има много голямо сърце,

но има един грях който не би простил.

Жена да повика мъж леглото си ...

... и той да не отиде"

...

"Бог има много голямо сърце,

но има един грях който не би простил.

Жена да повика мъж леглото си ...

... и той да не отиде"

Тоя ше да е некъф извратен бог...

• 3 месеца по-късно...

Мрънка ми се от много време насам. Имам да мрънкам за поне сто неща. Ако почна сега, мога да си откарам цяла нощ в мрънкане. Че, ако се напъна малко и сълзи мога да ви докарам. Мрънкане да искате, само !

Мисля, да ви пощадя обаче ! 

Мразя март месец и толкоз. Няма да карам нататък....

мрънкам си профилактично...взех да мисля че има успокояващо въздействие....

• 9 месеца по-късно...

Аааа, намерих си темата. Че мога и да си мрънкам на воля в нея  :whist:

На пуснат климатик, пак ми е студено в офиса  :mad:

И не ми се работи....

Проблемите изскачат един след друг, много ми се събраха. :(

Крепи ме мисълта, че можеха и да са повече :D

Наготвих. Дано никой не умре.

А ... тема за мрънкане :ohmy:  Ми....още не мога да направя първия милион :mad: Лъжа,крада,убивам,наркотици пренасям,оръжия - е нема брадче.Как ги праят тия милиони не знам :speak:

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.