Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да помрънкаме на воля...

Featured Replies

Добре де,аз като нося боксерки защо не изглеждам така?:yanim:Сигурно моите са дефектни и са доста по-широки около талията...:clap:

• Отговори 428
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре де,аз като нося боксерки защо не изглеждам така?:yanim:Сигурно моите са дефектни и са доста по-широки около талията...:clap:

кофти кройка, и моите са такива :)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Имам за какво да мрънкам, не е като да нямам! След предписаната диета, снощи лекарите ме лишиха от още едно удоволствие, да ходя боса по плочките. Удоволствията в моя живот малко по-малко се топят. Сега ако ми забранят и да са показвам гола на съседите, няма да имам смисъл, за когото да живея. Хубавото в цялата история е, че всичките ми проблеми идват от няква тъпа проста настинка, да не повярваш :clap: Е, и аз да имам късмет за нещо, от торбата с гадостите, най-леката ми се падна.

А, снощи?

Вървим в 22 часа по Пиротска с майка ми, прибираме се към нас. Към мен се приближава едно момче и възможно най-възпитано ме пита, имам ли запалка, обръщам се към мама и в този миг човека ме хваща за врата и ми къса колието. Не гъцнах, не мъцнах, направо се парализирах, всичко стана толкова бързо. 10 грама, злато, подарък от баба ми и дядо ми за сватбата ми, отпрашиха с невиждана скорост по Хр. Ботев. Довиждане, добро настроение! Здравей, България! Сбогом, колие!

От цялата история все пак си мисля, че по същия начин можеха да ми прережат гърлото,та с някаква идиотска част от себе си се чувствам щастлива. Дали не съм побъркана? Сбогувах се с най-хубавото си бижу, но пък съм жива и здрава. Дори не го проклех, майка ми свърши тази работа...Странен, ден беше вчера...И така...

.Странен, ден беше вчера...И така...

не само твоя....

не само твоя....

да видите моя какъв ще бъде........... чак не ми се мисли

Ти пак си добре, моята талия се простира широко край боксерите ми. Мхм...

Четвъртък е. Само по себе си това е достатъчен повод за мрънкане...

Нека мрънкането започне сега.... След половин час ми започва официалната отпуска, а след два часа и половина започва новата ми раотна седмица. Е, къде виждата справедливост тук, питам аз :go ahead:

Лакомия си.Работиш на две места.Треа мъж да ти харчи парите.

Реви си.По убава нема да станеш нито по-млада.А си воайорка и те е яд.

Малии и тия са за анатемосване :guitar11::lol6: :lol6: :lol6::P

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Имам за какво да мрънкам, не е като да нямам! След предписаната диета, снощи лекарите ме лишиха от още едно удоволствие, да ходя боса по плочките. Удоволствията в моя живот малко по-малко се топят. Сега ако ми забранят и да са показвам гола на съседите, няма да имам смисъл, за когото да живея. Хубавото в цялата история е, че всичките ми проблеми идват от няква тъпа проста настинка, да не повярваш :hush: Е, и аз да имам късмет за нещо, от торбата с гадостите, най-леката ми се падна.

А, снощи?

Вървим в 22 часа по Пиротска с майка ми, прибираме се към нас. Към мен се приближава едно момче и възможно най-възпитано ме пита, имам ли запалка, обръщам се към мама и в този миг човека ме хваща за врата и ми къса колието. Не гъцнах, не мъцнах, направо се парализирах, всичко стана толкова бързо. 10 грама, злато, подарък от баба ми и дядо ми за сватбата ми, отпрашиха с невиждана скорост по Хр. Ботев. Довиждане, добро настроение! Здравей, България! Сбогом, колие!

От цялата история все пак си мисля, че по същия начин можеха да ми прережат гърлото,та с някаква идиотска част от себе си се чувствам щастлива. Дали не съм побъркана? Сбогувах се с най-хубавото си бижу, но пък съм жива и здрава. Дори не го проклех, майка ми свърши тази работа...Странен, ден беше вчера...И така...

Има за какво даже много . идиотската част може би е най истинска , демег . че оцеляваш , а после що мълчим е

това удивлява , независимо от всичко

Малии и тия са за анатемосване :guitar11::lol6: :lol6: :lol6::hush:

Да не би да лъжа нещо.Това е истината.

Да не би да лъжа нещо.Това е истината.

Няма такова нещо, тц :guitar11:

Няма такова нещо, тц :guitar11:

И ти ще се сбръчкаш както и аз.И ще дойде време и ще умрем.Стига забава малко депресия.

Баси... Нещо съм прокълнат от към перални май. И тая отиде на майната си. Ще се пере на ръка отново... :blink:

Баси... Нещо съм прокълнат от към перални май. И тая отиде на майната си. Ще се пере на ръка отново... :)

Е това е трагедия

Бахти Шекспир, а на тоя ризите кой му е прал?

Не се шегувам , искренно съчувствам

аман от климатични условия и температурни амплитуди:)

аман от климатични условия и температурни амплитуди:)

Еми, препоръчвам ти северните държави, там промените в температурите са осезаемо по-малки ;)

Еми, препоръчвам ти северните държави, там промените в температурите са осезаемо по-малки :P

вчера беше 35 на сянка. Вечерта не можах да се наметна с артистичния си шал защото беше адски ужасяващо задушно и горещо. Днес се събуждам от студ :) И пак не мога да се наметна с артистичния си шал защото съм се навлякла с пет ката дрехи ;)

вчера беше 35 на сянка. Вечерта не можах да се наметна с артистичния си шал защото беше адски ужасяващо задушно и горещо. Днес се събуждам от студ :) И пак не мога да се наметна с артистичния си шал защото съм се навлякла с пет ката дрехи ;)

E, ти искаш хем така хем иначе. Не става :P

Тц! Емата не иска да е топло или студено, а иска само едно - да си сложи the шалът! Толкова ли е сложно да стане това? А?

Ми да си го слага, ако иска и на голо (мммм) Като иска да е с шал ще търпи дребни неудобства

Ааа не :) Първо, на голо не може - тоалетът е важен, а the шалът е само за пизас! Второ, така не сме се пазарили, времето трябва да е подходящо...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.