Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Двойна радост е новела в сборника "Вълшебства", в който са поместени освен самата новела "Вълшебства" за Никълaс Дьовил още три новели:"От любопитство" - Джуд Девъру, "Двойна радост" - Джудит Макнот, "Клопка за двама" - Джуд Девъру.:sobbing:

От линка по-долу можеш да изтеглиш и целия сборник "Вълшебства" :

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=264

много ти благодаря,боби,

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Имам въпрос. Имат ли някаква последователност "Бегълката","Бунтарката","Заложницата" и "Предателката" на Хедър Греъм? Каква е връзката между тях? Погледнах,че името Макензи се среща. Чудя се с коя да започна.

Определено не се чуди а ги подхващай по ред. Поредицата за Флорида на хедър наистина е много добра.

Двойна радост е новела в сборника "Вълшебства", в който са поместени освен самата новела "Вълшебства" за Никълaс Дьовил още три новели:"От любопитство" - Джуд Девъру, "Двойна радост" - Джудит Макнот, "Клопка за двама" - Джуд Девъру.:yanim:

От линка по-долу можеш да изтеглиш и целия сборник "Вълшебства" :

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=264

ОМГ. Ама то и за Кори ли има книга? Уоу :) , определоно я почвам, мерси за информацията. :yanim:

здр.търся Мишел Морфи "Миньон" ако можете ми дайте линк да си я изтегля.Благодаря предварително. :speak:

Преди време бях започнала да пиша след заглавието връзките между книгите (на тези, които знам), но не знам защо не продължих. huh.gif Но точно на тази поредица съм я писала в блога тук whistling.gif

Ооо мерси.Изясниха се нещата. Ще започвам с бегалката значи. ;)

Момичета, случайно на някоя да й се намира серията на Джоана Линдзи Warrior или Ly-San-Ter (не съм сигурна). Търся оставащите две книги освен "Синеокият варварин". Доколкото знам те не са преведени на български, но все пак ако някоя от вас ги има ще съм благодарна да ги сподели. За мен не е проблем да ги чета на английски, просто "Синеокият варварин" ме заплени достатъчно, за да знам, че си заслужава дори да се ровя за значението на някоя дума от време на време :slap1:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=4167

Ето тук има всички книги на Джоана Линдзи, включително поредицата, която търсиш на английски език. А щом нямаш проблем с езика, може да се пробваш и да превеждаш. Има много фенове на тази авторка, които биха ти се зарадвали, ако им поднесеш фен превод на нещо, което не е издавано на бг език.

Хихи, Ели, изпревари ме за малко, тъкмо щях да ровя за същия линк. :cool:

Здравейте !!! Понеже темата е много голяма и със 4аст 1 ще питам : Има ли от къде да си сваля Вечната Амбър на Катлийн Уиндзор?????

Намерих един сайт с книги (може и да го ползвате вече :lol6: ) http://chitanka.info/lib/author/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%BD+%D0%A3%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%B8%D0%B7

Здравейте !!! Понеже темата е много голяма и със 4аст 1 ще питам : Има ли от къде да си сваля Вечната Амбър на Катлийн Уиндзор?????

Намерих един сайт с книги (може и да го ползвате вече :yanim: ) http://chitanka.info/lib/author/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%BB%D0%B8%D0%B9%D0%BD+%D0%A3%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%B8%D0%B7

Доколкото имам спомен, "Вечната Амбър" не е сканирана /успяваме да четем и малък шрифт/. А любовните романи в читанка са взети от тук, ние сме първоизточника.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=4167

Ето тук има всички книги на Джоана Линдзи, включително поредицата, която търсиш на английски език. А щом нямаш проблем с езика, може да се пробваш и да превеждаш. Има много фенове на тази авторка, които биха ти се зарадвали, ако им поднесеш фен превод на нещо, което не е издавано на бг език.

Ако тръгна да правя превод няма да е фен :clap: а никой не работи за без пари особено както е криза :yanim:

Сега да ти кажа аз, ако нещо се прави тук - то е доброволно и защото ни е приятно, не го правим с комерсиална цел, а защото сме решили да отделим от времето си за жанра от които до преди година две не можеше да се намери почти нищо в нета. Ако сте неблагодарни поне не бъдете нагли...

Ако тръгна да правя превод няма да е фен :clap: а никой не работи за без пари особено както е криза :yanim:

Може би не си на правилното място тогава. Тук повечето хора го правят не заради работата, не заради парите, а заради удоволствието и заради другите. Всички над 1000 сканирани книги са сканирани доброволно и безвъзмездно, за да може много хора да им се насладят. Всички досега направени преводи на книги от дами от този форум, са също доброволни и безплатни. Въпрос на желание и личен избор.

Обожавам сладурки като теб. Да криза е. Спор няма и да ти кажа честно никой не те кара, това е дело на добра воля от хора надраснали егото и джоба си. И това не се отнася само до преводите, а и до скановете и редактираните книги дето си теглиш. Ти си чети и си искай услуги като моля имате ли. Може пък някоя заблудена душа реши че заслужаваш

cheetah, благодаря, че ми отдели толкова време и редове. Поласкана съм. Аз също те харесвам.

Колкото до моята неблагодарност - не знам къде се прокрадна, не съм искала да звуча така. Приеми, че и аз съм от хората, които се възползват от труда ти и толкова :yanim:

NELG, не, напротив, тук ми е мястото. Доколкото знам ни обединява любовта към този тип романи, а вече кой до колко може да помогне и с какво го прави е въпрос на личен избор и на свободно време.

Никой не критикува личния избор и свободното време на хората, които влизат в този форум. Доказахме ти единствено, че твоето твърдение не е вярно, по точно частта, в която отбелязваш, че никой не работи без пари. Е, тук има едни 40-50 човека, най-малко толкова, които го правят и чийто труд създаде този форум. Също така никой не ви пречи да се възползвате от всичко, което сме предоставили до момента. Но не и да твърдите, че всичко е пари и че без пари не става. Този форум е доказал, че не е така. Ако за вас е така, то имаме различия в мненията. Но не мога да се съглася да поставяте всички под общ знаменател, защото тук има хора, които дават мило и драго за да съществува този форум и да се развива, и го правят не, защото им се плаща, или защото е криза.

cheetah, благодаря, че ми отдели толкова време и редове. Поласкана съм. Аз също те харесвам.

Колкото до моята неблагодарност - не знам къде се прокрадна, не съм искала да звуча така. Приеми, че и аз съм от хората, които се възползват от труда ти и толкова :lol6:

NELG, не, напротив, тук ми е мястото. Доколкото знам ни обединява любовта към този тип романи, а вече кой до колко може да помогне и с какво го прави е въпрос на личен избор и на свободно време.

Никого не съм искала да обиждам и отдавна надраснах възрастта когато държах да се харесвам на когото и да било. Стоя зад думите си и смятам, че поне можеше да ни спестиш този как да го кажа по меко не до там тактичен коментар. И никой не ти отнема правото на избор. Просто ами аде да си го кажа и аз думите ти прозвучаха твърде неуважително и аз най малкото искам да застана зад момичетата, които не щадят време и нерви ( повярвай ми има ги)само за да зарадват някого, щото нали се сещаш че и ние можем си четем ей тъй на просто. Тук не става въпрос затова дали обичаме книгите а като ги четем на какво се възпитаваме и какви отношения градим по между си. Е днес твойто отношение не ми хареса и си го казах. Ако искаш обиждай се ако искаш не.

Ох,ох стига се карайте, де.Днеска е велик ден имайте милост.

Ох,ох стига се карайте, де.Днеска е велик ден имайте милост.

Пепи аз не се карам. Въпроса е принципен и исках да си кажа мнението. Уважавам присъствието на всяко момиче тук. Но да се намеква, че ние сме едни патки дето си губят времето и са толкоз водоплаващи и бели ама не лебеди, че не го осъзнават няма да приема в който и да е делник или празник. А ти да ми се явиш че си чакам четвърта хихи.

Доколкото имам спомен, "Вечната Амбър" не е сканирана /успяваме да четем и малък шрифт/. А любовните романи в читанка са взети от тук, ние сме първоизточника.

Благодарности за което . Вече чета от вашия труд :)

Ако тръгна да правя превод няма да е фен :eek: а никой не работи за без пари особено както е криза :eek:

Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!!

Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина работят за без пари особено както е и криза! И изобщо не се пазарят дали този къртовски труд, който полагат, ще им бъде заплатен или не! Имаше една песен: "Не всичко е пари, приятелю!" Може би, би трябвало да се позамислиш за смисъла на това наглед просто изречение. И ми се струва, не - убедена съм!, че болшинството от момичетата, които работят всеотдайно и БЕЗПЛАТНО, за да предоставят на такива като теб (рядко говоря на "ти" на хора, които не познавам, но като се има предвид начина ти на мислене, явно няма да ти направи впечатление!), са разбрали напълно смисъла му! Сто процента съм сигурна, че всяка една от тях е напълно наясно, че е криза и даже, може да има и такива, на които им е трудно дори да свържат двата края, но въпреки всичко продължават да превеждат, сканират и качват любимите ви романи, без дори и да си помислят за заплащане!

Всички знаят, че изключително рядко пиша във форума, но твоето изключително ароганто изказване ме провокира! Имах усещането, че виждам как някой префърцунен тарикат се изплюва в лицето на толкова много хора!

А и наистина, никой не ти пречи да си четеш книжките на английски (и тук-таме проверяваш някоя дума), нито пък да си намериш някое издателство или подобно, към което да превеждаш срещу пари! Но да казваш почти в прав текст на тези момичета, от чийто труд се облагодетелстваме толкова много хора, че едва ли не са патки, защото го правят на доба воля и без пари, направо е вулгарно! И ако не бяха всички тези "патки" (извинете ме момичета, не искам да обиждам вас!), този форум нямаше да съществува или поне не в такъв вид и обем, откъдето съвсем БЕЗПЛАТНО могат такива като теб да си изтеглят почти всичко интересно, излезнало в този жанр! Трябваше просто да им благодариш за този труд, а не да им се изплюваш в лицето!!!

здр.моля ви ако можете ми дайте линк към книгата на Мишел Морфи "Миньон" ;)

Мила, или имам способности на медиум, или дежа вю или просто пишеш този коментар за втори път /клоня към последното/. Аз лично не съм я чувала книгата, не съм я и срещала, съобтветно и я нямам. Може би ако кажеш на чие издателство е или годинa на издаване и дали е от жанра, който сканираме или е по-страничен, ще си направим справка дали някой има произведението и може да го сканира. Защото, след кратък преглед, установих, че нямаме такава книга в редиците си. Също така във форума има тема с всички сканирани/обърнати в текст романи, където и сама можеше да си провериш. Ето го: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=120720

Една проста клавишна комбинация като Ctrl + F ти отваря поле, в което да си напишеш заглавието на търсеното произведение и автоматично ще ти покаже къде се намира или че няма такова в списъка.

Книгите можеш да търсиш и направо в тракера, където ги качваме: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=120720

Както ти е по-удобно. ;)

Благодарности за което . Вече чета от вашия труд :nono:

За нас е удоволствие, както е писано малко по-горе, сме се събрали с основна цел да радваме читателите на жанра и себе си покрай тях. ;)

А "Вечната Амбър" мисля, че беше планувана за скан, ако бъркам да ме поправят другите.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Действително за втори път чета тази молба. Логично е, че щом никой не се е обадил, че я има тази книга, и че има желание да я сканира, значи просто не присъства в нашите библиотеки. Но ще ти дам линк, можеш да си я купиш.

http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=20730&title=%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%BD

Действително за втори път чета тази молба. Логично е, че щом никой не се е обадил, че я има тази книга, и че има желание да я сканира, значи просто не присъства в нашите библиотеки. Но ще ти дам линк, можеш да си я купиш.

http://knizhen-pazar.net/index.php?option=add_book&id=20730&title=%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%BD

Ели, с теб се надпреварваме нещо в отговорите на последък. Браво за допълнението, не се бях сетила да проверя из интернет за книгата. Което си е нормално, че от вратата пиша и умствените ми способности са поувехнали след часовете във факултета.

Колкото до интересната дискусия, която се е спретнала по-горе, много внимание сте й отделили. Направо е трябвало да подминете коментара. То си е истина, че всеки участва във форума според желанието си, никой на сила не караме. Пък дано да преведе нещо Marmotka, аз и на платено издание съм съгласна, даже й пожелавам да сключи договор с някое издателство, тъкмо и ние след някой и друг месец ще се радваме на книжлето. Така и така давам по стотина лв на месец за книги, една в повече нищо не е. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.