Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

sad.gifИмам регистрация.Но нестава .Интересува ме книгата:Кристалната пещера" на Вирджиния Хенли.Помощ.

Може би ако обясниш по-подробно как се опитваш да я свалиш, бихме могли да ти помогнем. Само тази книга ли не можеш да свалиш или нито една? Знаеш ли как се свалят торенти и въобще сваляла ли си досега? Защото от едно "не става" не може да се разбере каква е причината... :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Жената на Белия апах е една от любимите ми книжки и все още от време на време си я препрочитам а това за мен е сигурен признак че книжката е хубава!Така че започвай!Горещо ти я препоръчвам! :clap::):wors:

Може би ако обясниш по-подробно как се опитваш да я свалиш, бихме могли да ти помогнем. Само тази книга ли не можеш да свалиш или нито една? Знаеш ли как се свалят торенти и въобще сваляла ли си досега? Защото от едно "не става" не може да се разбере каква е причината... :wors:

Така след като си избрах книгата.Горе има синя стрелка на която пише свали торента.Натискам там след което излиза потребителско име .Нанасям името и паролата и не се получава. Преди седмица стажаше имам свалени няколко книги.Може би има някакав лимит.

Жената на Белия апах е една от любимите ми книжки и все още от време на време си я препрочитам а това за мен е сигурен признак че книжката е хубава!Така че започвай!Горещо ти я препоръчвам! :clap::clap::wors:

:)От името което е написано предполагам че има индиянци .А ако е така сигорно е невероятна.

Така след като си избрах книгата.Горе има синя стрелка на която пише свали торента.Натискам там след което излиза потребителско име .Нанасям името и паролата и не се получава. Преди седмица стажаше имам свалени няколко книги.Може би има някакав лимит.

...

А пробва ли първо да влезеш с потребителско име и парола и после да натискаш синята стрелка за желаната книга. По принцип трябва след натискане да ти излезе прозорец, който да пита дали искаш да отвориш (Open with) или запаметиш (Save as) торента, избираш първото и ако имаш инсталиран utorrent или друга торент програма, то автоматично ще ти зареди книгата за теглене в програмата и ще те пита къде искаш да я запаметиш на компютъра си, избираш си желаната папка и чакаш да се изтегли.

Щом и преди си теглила, би трябвало да знаеш как става. Тракера няма лимит за сваляне.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Малко встрани от жанра на любовните романи, но някой чел ли е "Ан от Грийн гейбълс"? Току що гледах филма и още съпреживявам с Ан всичко, което й се случи. Моля ви, кажете, че с Гилбърт се събират :blink:

Момичета вчера се сдобих с третата книга от поредицата Истинска кръв!Невероятна е и се чете на един дъх!Много бих искала да се сканира след разумен срок от време разбира се но тъй като не разполагам нито със скенер нито мога да го направя както трябва бих помолила някоя от вас която се занимава със сканиране да се свърже с мен и да уточним как ще стане всичко! :blink::rolleyes::)

Момичета вчера се сдобих с третата книга от поредицата Истинска кръв!Невероятна е и се чете на един дъх!Много бих искала да се сканира след разумен срок от време разбира се но тъй като не разполагам нито със скенер нито мога да го направя както трябва бих помолила някоя от вас която се занимава със сканиране да се свърже с мен и да уточним как ще стане всичко! :blink::rolleyes::)

Откъде си? Първите две съм ги сканирала аз, така че мога да продължа с поредицата. Ако си някъде наблизо около мене, може да се свържем. Ако не - не се притеснявай. Аз също ще си я купя до няколко дни, но преди да минат поне три месеца не бих я сканирала. За мен това е разумния период - един сезон. После й минава модата. Така че, който има търпение до този срок, който аз самата си налагам над себе си - ще я имате. Ако някой иска по-рано от това да се сканира, да пише след мен. Нищо против нямам да я сканирам, и при всички случаи си купувам поредицата.

Лимит няма, но си направи нова регистрация в тракера. Миналата седмица си си направила, но е имало технически проблеми, поради което се е наложило тракера да бъде върнат назад със 133-ма потребителя, тоест те не съществуват в базата данни сега и трябва да се регистрират отново. Твоята регистрация е била от изтритите. Миналата седмица си сваляла, защото е била активна, а сега не е. Необходимо е да се регистрираш отново, и ще нямаш проблеми със свалянето. Имам предвид - нов ник, нова парола, нов имейл - старите тракера няма да ги приеме.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Малко встрани от жанра на любовните романи, но някой чел ли е "Ан от Грийн гейбълс"? Току що гледах филма и още съпреживявам с Ан всичко, което й се случи. Моля ви, кажете, че с Гилбърт се събират :yanim:

Ех, върна ме някъде 10-15 години назад във времето, когато бях съвсем малка и от издателство "Пан" започнаха да издават поредицата "Вечните детски романи".Специално тези за Анн съм ги чела с такова удоволствие...направо почвам да се усмихвам само като се сетя. Не знам каква екранизация си гледала, но има старичък сериал по книгите, който също е много интересен.

За сюжета - да с Гилбърт се събират, но докато се стигне до там има много вода да изтече...ако искаш по-големи подробности, ще се понапрегна да се сетя :)

Наистина са страхотни книжките от тази поредица, дано успееш да ги докопаш - съвсем друго си е да ги прочетеш :yanim:

Ех, върна ме някъде 10-15 години назад във времето, когато бях съвсем малка и от издателство "Пан" започнаха да издават поредицата "Вечните детски романи".Специално тези за Анн съм ги чела с такова удоволствие...направо почвам да се усмихвам само като се сетя. Не знам каква екранизация си гледала, но има старичък сериал по книгите, който също е много интересен.

За сюжета - да с Гилбърт се събират, но докато се стигне до там има много вода да изтече...ако искаш по-големи подробности, ще се понапрегна да се сетя :cool:

Наистина са страхотни книжките от тази поредица, дано успееш да ги докопаш - съвсем друго си е да ги прочетеш :)

Да, филмът е от 1985 година, а продължението е от 1987 година. Въпреки че са стари, качеството им е много добро. Предполагам, че обхващат първите две книги- Анн от фермата Грийн гейбълс и Ан от Авонлий. Приключи там, където Гълбърт се оправи след боледуване от скарлатина, има още 3 години до завършването на медицинското училище и май си дадоха обещание, че ще се оженят след това. Ако се сетиш нещичко след това, много ще се радвам :wors:

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

От малък град съм който е близо до Пловдив и ако с теб е така не е проблем да се срещнем някъде в Пловдив и да ти дам книгата! :cool:

От малък град съм който е близо до Пловдив и ако с теб е така не е проблем да се срещнем някъде в Пловдив и да ти дам книгата! :cool:

Не, аз съм от област Велико Търново. Но ако изчакаш 3 месеца, пак ще имаш скан. Ще се повторя, но аз при всички положения ще си купя книгата и не ме притеснява да я мина през скенера после.

Да, филмът е от 1985 година, а продължението е от 1987 година. Въпреки че са стари, качеството им е много добро. Предполагам, че обхващат първите две книги- Анн от фермата Грийн гейбълс и Ан от Авонлий. Приключи там, където Гълбърт се оправи след боледуване от скарлатина, има още 3 години до завършването на медицинското училище и май си дадоха обещание, че ще се оженят след това. Ако се сетиш нещичко след това, много ще се радвам :wors:

До колкото си спомням, Анн също замина да учи, искаше да стане писателка или журналистка, или и двете... Докато двамата учеха поддържаха някаква връзка, Анн по някое време преподаваше в едно училище, помня че приятелката на Анн, май Даяна се казваше се омъжи за едно от момчетата от училището в Авонлий, името не помня, а Анн и Гилбърт им кумуваха. Анн успя да стане журналистка, после избухна войната (втората световна но не съм 100% сигурна), Гилбърт стана войник или военен лекар, пък Анн по едно време беше сестра, лекуваше ранени...изобщо голяма драма. Но да си кажа тази част със войната не съм я чела на книга, помня го от сериала. Не знам дали изобщо разбра нещо от обърканите ми обяснения, просто паметта ми доста отказва, странно защо се сещам доста повече неща от първите книги, когато героите бяха лапетии :)

Може ли да те помоля за линк, ако си намерила филмите, с удоволствие бих ги изгледала :cool:

А пробва ли първо да влезеш с потребителско име и парола и после да натискаш синята стрелка за желаната книга. По принцип трябва след натискане да ти излезе прозорец, който да пита дали искаш да отвориш (Open with) или запаметиш (Save as) торента, избираш първото и ако имаш инсталиран utorrent или друга торент програма, то автоматично ще ти зареди книгата за теглене в програмата и ще те пита къде искаш да я запаметиш на компютъра си, избираш си желаната папка и чакаш да се изтегли.

Щом и преди си теглила, би трябвало да знаеш как става. Тракера няма лимит за сваляне.

Ще опитам и по този начин да видя но незнам дили ще стане.

До колкото си спомням, Анн също замина да учи, искаше да стане писателка или журналистка, или и двете... Докато двамата учеха поддържаха някаква връзка, Анн по някое време преподаваше в едно училище, помня че приятелката на Анн, май Даяна се казваше се омъжи за едно от момчетата от училището в Авонлий, името не помня, а Анн и Гилбърт им кумуваха. Анн успя да стане журналистка, после избухна войната (втората световна но не съм 100% сигурна), Гилбърт стана войник или военен лекар, пък Анн по едно време беше сестра, лекуваше ранени...изобщо голяма драма. Но да си кажа тази част със войната не съм я чела на книга, помня го от сериала. Не знам дали изобщо разбра нещо от обърканите ми обяснения, просто паметта ми доста отказва, странно защо се сещам доста повече неща от първите книги, когато героите бяха лапетии :wors:

Може ли да те помоля за линк, ако си намерила филмите, с удоволствие бих ги изгледала :cool:

Заповядай :)

Anne of Green gables

Anne of Green gables - The sequel

В торентите има и субтитри :)

Не че имам нещо за споделяне,тия дни хич не ми се чете,но от вчера гледам по 10-13 потребителя,а няма и едно мненийце в ни една от темите.Значи сега проверявам дали ми работи компа :wors::cool:

Не че имам нещо за споделяне,тия дни хич не ми се чете,но от вчера гледам по 10-13 потребителя,а няма и едно мненийце в ни една от темите.Значи сега проверявам дали ми работи компа :yanim::yanim:

Хи хи хи, значи ти работи компа - при това безотказно :)

Не, аз съм от област Велико Търново. Но ако изчакаш 3 месеца, пак ще имаш скан. Ще се повторя, но аз при всички положения ще си купя книгата и не ме притеснява да я мина през скенера после.

С което ще ме зарадваш неимоверно много :wors:

А аз си направих подърък за РД,/щот наближава/ и сега си имам "Непризнати грехове"

на Лайза Клейпас :)

И този нощ или утре мисля да я почвам.

Не изневерих на себе си и прочетох края и сега ме тресе треска да разера как са стигнали до там :wors:

С което ще ме зарадваш неимоверно много :wors:

А аз си направих подърък за РД,/щот наближава/ и сега си имам "Непризнати грехове"

на Лайза Клейпас :)

И този нощ или утре мисля да я почвам.

Не изневерих на себе си и прочетох края и сега ме тресе треска да разера как са стигнали до там :wors:

[/quoote]

Хи хи хи, и аз скоро имам рожден ден - след около 20 дни :) И съм предупредила всички роднини и приятели - никакви подаръци, давате ми пари, аз си купувам книжките :P И добре, че си ти, та да знам, че има книжка на Лайза Клейпас - включих си я в списъка за подаръци (в него влизат Аманда Куик и нейната "Компаньонката" и Александра Маринина "Когато боговете се смеят", а вече и Лайза Клейпас с "Непризнати грехове" :) ) :) Не мога да си обясня, ще стана на 27 години, а приятели и роднини все не се сещат, че книгите за мен са най-скъпия подарък :) Миличка, благодаря, че ме информира за книжката на Лайза ;)

Хи хи хи, и аз скоро имам рожден ден - след около 20 дни :P И съм предупредила всички роднини и приятели - никакви подаръци, давате ми пари, аз си купувам книжките :P И добре, че си ти, та да знам, че има книжка на Лайза Клейпас - включих си я в списъка за подаръци (в него влизат Аманда Куик и нейната "Компаньонката" и Александра Маринина "Когато боговете се смеят", а вече и Лайза Клейпас с "Непризнати грехове" :) ) ;) Не мога да си обясня, ще стана на 27 години, а приятели и роднини все не се сещат, че книгите за мен са най-скъпия подарък :) Миличка, благодаря, че ме информира за книжката на Лайза ;)

Че ние сме почти набори бе,само че аз дъртея с още два лазарника отгоре ;)

Аз сега си правя едни сметки без кръчмар,ако родата даде някое левче,

най-накрая да се заимам с "Онази нощ" на Линда Хауърд,ноооо ще видим.

Иначе с голямо удоволствие бих се обзавела и с "Компаньонката",ама няма да е скоро sad.gif

Ще е на есен най-вероятно,когато се върна на работа ,а малката човечка стане редовна ясладжийка ;)

Че ние сме почти набори бе,само че аз дъртея с още два лазарника отгоре ;)

Аз сега си правя едни сметки без кръчмар,ако родата даде някое левче,

най-накрая да се заимам с "Онази нощ" на Линда Хауърд,ноооо ще видим.

Иначе с голямо удоволствие бих се обзавела и с "Компаньонката",ама няма да е скоро sad.gif

Ще е на есен най-вероятно,когато се върна на работа ,а малката човечка стане редовна ясладжийка :)

Ето, сега ме подсети за друга книга, която искам да имам ("Онази нощ")sad.gif Аз по принцип не искам много - искам всичко :):P Таман пресметнах, че 40 лева ми стигат - и ето, ти ме "погъделичка" :P А малката да ти е жива и здрава и гледай да я привлечеш към нашия отбор (когато стане достатъчно голяма де ;) )

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Момичета да се похвала и аз:cool:))

Вече прочетох книгата на Лайза Клейпас и както винаги тази авторка не ме разочарова;)Подобаваща трета книга за клана Травис;))

Дали ще има и четвърта част? Има още един брат- Джо:)

Момичета да се похвала и аз:cool:))

Вече прочетох книгата на Лайза Клейпас и както винаги тази авторка не ме разочарова;)Подобаваща трета книга за клана Травис;))

Дали ще има и четвърта част? Има още един брат- Джо:)

Моля напомни как се казва тази третата,момичетата писаха, ма тия дни не съм тамам и не ми се рови.Моля!

Усетих се "Непризнати грехове" май това беше

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Забравих да спомена-в един бюлетин,брошура с предстоящи заглавия на издателска къща Хермес видях, че в периода 30.07-05.08 ще имаме нова книга на Елизабет Лоуел-Невинна като грях:down:))

Забравих да спомена-в един бюлетин,брошура с предстоящи заглавия на издателска къща Хермес видях, че в периода 30.07-05.08 ще имаме нова книга на Елизабет Лоуел-Невинна като грях:down:))

Е просто чудесно,още една книга, която ще чака Коледни премии/Стеф :down:/

Има книга за Джо,мисля най-късно следващата седмица да попитам в Ергон

дали плануват да я пуснат скоро.

Те винаги отговарят и са страшно любезни,та ще разберем.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.