Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Благодарско за новите сканчета. kiss.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря за Огледален образ, тя и Френска коприна са ми любими от по-старите й книги :angry:

Наистина и двете са много хубави. И аз си ги харесвам.

Много се извинявам - незнам дали тук е мястото, но имам един въпрос и ще съм много благодарна , ако някой може да ми отговори:Днес си свалих две книжки "Очите на спомена " от Ан Мейджър и "Необяснимо влечение " от Карол Мор

тимър и двете сканирани от helyg (извинявам се предварително , ако бъркам ), но и двете книжки не мога да ги чета.Появява ми се следния надпис"There was an error opening this document.The file is damaged and could not be repaired."Същевременно съм сваляла от fanagoria и други книги , които ги отварям и чета без проблем. Дали проблемът е при мен и програмата ми за четене или и някой друг има същия проблем? Предварително благодаря.

Много се извинявам - незнам дали тук е мястото, но имам един въпрос и ще съм много благодарна , ако някой може да ми отговори:Днес си свалих две книжки "Очите на спомена " от Ан Мейджър и "Необяснимо влечение " от Карол Мор

тимър и двете сканирани от helyg (извинявам се предварително , ако бъркам ), но и двете книжки не мога да ги чета.Появява ми се следния надпис"There was an error opening this document.The file is damaged and could not be repaired."Същевременно съм сваляла от fanagoria и други книги , които ги отварям и чета без проблем. Дали проблемът е при мен и програмата ми за четене или и някой друг има същия проблем? Предварително благодаря.

От програмата ти ще да е,защото току-що привърших "Необяснимо влечение "

и сега отворих "Очите на спомена ".

Хм, идват ми на ум две възможни причини за проблема. Първата е, че книгите не са изтеглени до край, а докато не се свалят на 100% няма как да се отворят нормално. Но едва ли ще е това. А втората е, че си със стара версия на Adobe Reader. Обнови версията на програмата и пробвай отново. :)

Някой чел ли е Уна-Мери Паркър?Питам по-точно за Момент на лудост.

Анотацията ми хареса-бащата на главната умира,но оставя странно наследство.Това са бижута,които тя трябва да раздаде на бившите му любовници и накрая ще ѝ остане само едно-за нея.Обаче кое точно тя не знае,а то е по-ценно отколкото изглежда.Всъщност бащата е голям манипулатор и главната и братята ѝ направо си отдъхват след смъртта на таткото.

Аз се чудя дали да си купя Райският поток на Лайза Бингам...Чела съм тук из темите за книгата,но някак...малко мие тъпо това,че тя забременява пък я пращат някъде си.Въпреки,че напоследък променям мнението си за книжки от типа-не съвсем девствена и неопетнена героиня,не съм сигурна,че ще ми хареса.

Аз се чудя дали да си купя Райският поток на Лайза Бингам...Чела съм тук из темите за книгата,но някак...малко мие тъпо това,че тя забременява пък я пращат някъде си.Въпреки,че напоследък променям мнението си за книжки от типа-не съвсем девствена и неопетнена героиня,не съм сигурна,че ще ми хареса.

Книгата е направо "повърня", още ме е яд като се сетя за нея, как си я купих и я четох...ужас. Виж http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=150287&st=0тук съм писала по-подробно мнението си, но много се радвам, че я шитнах на един чичко и се отървах от нея скоропостижно!

Благодаря за новите книжки!

И да благодаря на всички отзовали се за търсенето ми на "Като цвят по течението", с която се сдобих благодарение на Йори, мила задължена съм ти kiss.gif !

Ми и аз доста "странно" усещане имах за нея..нещо отвътре ме спря да я купя.Викам"Тов анещо..съмнително ми е".Аз разбирам..понякога не може главната да е девствена и непокътната,понякога спи с някой друг,женена е...аз чета предимно исторически/да не кажа само такива/ и там са рядкост тези..но ги понасям.Понякога историята е наистина интересна въпреки това.Обаче тук явно 6-то ми чувство е познало :ph34r::ph34r:

Ми и аз доста "странно" усещане имах за нея..нещо отвътре ме спря да я купя.Викам"Тов анещо..съмнително ми е".Аз разбирам..понякога не може главната да е девствена и непокътната,понякога спи с някой друг,женена е...аз чета предимно исторически/да не кажа само такива/ и там са рядкост тези..но ги понасям.Понякога историята е наистина интересна въпреки това.Обаче тук явно 6-то ми чувство е познало :ph34r::ph34r:

Тук изобщо не беше проблема, че детето беше от друг, по принцип нямам проблеми с тия неща, стига в самата книга главните да не "шават" по чуждо, преди началото на сюжета, всеки правил каквото правил...преглътвам го...ама в тази книга, всичко беше скучно, някак простовато, да не кажа че и двамата главни бяха доста неприятни, абе не става за четене, дори в графата "загуба на време"

Хм, идват ми на ум две възможни причини за проблема. Първата е, че книгите не са изтеглени до край, а докато не се свалят на 100% няма как да се отворят нормално. Но едва ли ще е това. А втората е, че си със стара версия на Adobe Reader. Обнови версията на програмата и пробвай отново. :whist:

Благодаря за отговорите.Проблемът наистина беше в програмата.Свалих си по нова версия и сега всичко е наред.

Едвам едвам се осмелявам (понеже не мога да се включа в преводите, та ми е съвестно... :eek: ) да предложа нещо, което евентуално да включите в бъдещите си планове: останалите три книжки от серията за Макензи на Линда Хауърд! Първите две от поредицата са издадени на бг отдавна, и са любими на много от нас, а аз съм чела останалите три на руски и според мен те абсолютно си заслужават да бъдат преведени! Освен това не са много дълги, например третата от поредицата (и първа за превод) - Mackenzie's Pleasure (1996) - е 100 странички (само 13 глави + Епилог).

Просто мъжете на Линда са то-о-о-лкова силни и страстни, м-м-м ... да ги изядеш с парцалите!

А от тази поредица сканирано ли е нещо? Гледах в Линковете,има самостоятелни книги и поредицата за Дж.Медина,я дайте подробности на простото другарче

А от тази поредица сканирано ли е нещо? Гледах в Линковете,има самостоятелни книги и поредицата за Дж.Медина,я дайте подробности на простото другарче

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6464

тук са първите две книжки от тази страхотна поредица.

Аз съм си ги припрочела по поне 10-20 пъти всяка :whist:

• Автор

Две книжки от СЛАВА.

Тя, милата, й се скапа компа и сега не е на линия, но продължава да сканира.

Благодаря, миличка :whist:

Даяна Палмър - Среща в Ямайка

Даяна Палмър - Хартиена роза

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6464

тук са първите две книжки от тази страхотна поредица.

Аз съм си ги припрочела по поне 10-20 пъти всяка :)

простото другарче се усети да ги търси в Арлекините,ма вече нямаше нет на работа.

Благодаря,че ме отрази

Две книжки от СЛАВА.

Тя, милата, й се скапа компа и сега не е на линия, но продължава да сканира.

Благодаря, миличка :lol6:

Даяна Палмър - Среща в Ямайка

Даяна Палмър - Хартиена роза

Много мерси и от мен :angry:

Ето една книжка и от мен:

Катрин Коутър - Особен урок. Ето и линка:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7232

много мерси за всички нови книжки,откога чаках партидата на Даяна,страхотна авторка :wors:

И аз благодаря за новите книжки на момичетата. Нямам търпение тия дни да подхвана тая на Катрин Каултър, тя ми е сред любимките.

И аз благодаря за новите книжки на момичетата. Нямам търпение тия дни да подхвана тая на Катрин Каултър, тя ми е сред любимките.

Аз също, аз също ............................чела ли си Среднощни тайни на Тейлър?

Мда, естествено. Много ми хареса. По-точно - харесвам я оттам, откъдето тя разбира кой е той всъщност.

На мен ми се иска да преведат поредицата за фамилиерите на Дара Джой sad.gif Много искам да ги прочета,обаче...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.