Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

дали някой ще ми качи в тубата това :)

http://dox.bg/files/dw?a=db7a0c4025

Заповядай

http://www.youtube.com/watch?v=A2eQ3lV0v88

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 102,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

мисля, че имаш коментар в тубата m151.gif

Мисля си за това колко много простотия има по света.

Поредната "звездна" група във фейсбук на която попаднах току що е "Ако една п*тка не е влажна ... НЕ е важна !"

И естествено невероятните коментари от Враца не закъсняват:

"VLAJNOSTA NA EDNA P*T4ITCA,OTGOVARIA NA OKTANOVOTO 4ISLO NA SIARNATA KISELINA.ZNA4I AKO SI S DANKA I TE DIKOSNE 6TE NAPRAVI DUPKA NA DANKITE-SLEDOVATELNO 6TE GI RAZIADE"

Майко, майко...

За разни кренвирши си мисля...

Мисля си, че ако ми повишат заплатата с още 100% и обявят сряда за официален почивен ден никога, ама никога няма да мърморя...

Мисля си, че днес е понеделник, а утре - петък. Баси кефа... :whist:

Мда :)

Между другото - много ми хареса точно срядата да е неделя - защо ли не обявят всяка сряда за почивна ?

Пак се омота рано, рано...Мисля си, че днес е четвъртък а утре е петък пък :)

Мисля си, че повече просто нищо няма да ти качвам - не виждам и смисъл, след като още онзи ден ти го качих, а нямаше и думичка за благодарност.

Виж, федора като се е сетила след ден и половина да го качи - вече се размазвате от кеф и лиготии.

Е, ако целта ви е да си правите свалки с кипчета - нямам нищо против, но поне ме предупреждавайте предварително за да не си правя труда да конвертирам, а след това да качвам клиповете ти тук и там ! :whist:

видеото е ДРУГО, при това не ми се наложи да прося два пъти линк

все още

мисля си че си много разсеян...

Мда :whist:

Между другото - много ми хареса точно срядата да е неделя - защо ли не обявят всяка сряда за почивна ?

Още един глас ЗА

Мисля си, че повече просто нищо няма да ти качвам - не виждам и смисъл, след като още онзи ден ти го качих, а нямаше и думичка за благодарност.

Виж, федора като се е сетила след ден и половина да го качи - вече се размазвате от кеф и лиготии.

Е, ако целта ви е да си правите свалки с кипчета - нямам нищо против, но поне ме предупреждавайте предварително за да не си правя труда да конвертирам, а след това да качвам клиповете ти тук и там ! :whist:

и че си несправедлив си мисля!

мерси

да, така е - грешката е моя.

извинявайте glare.gif

как можа да се усъмниш в тези очи av-219445.jpg

Охх... челюстта ми.... как боли... то било болезнено да ти се спи...

Между другото, ми е любопитно какъв биологичен процес причинява това болезнено действие наречено "прозяване"?

Охх... челюстта ми.... как боли... то било болезнено да ти се спи...

Между другото, ми е любопитно какъв биологичен процес причинява това болезнено действие наречено "прозяване"?

Естествена реакция на организма оросяваща мозъка - тъпче с кръв за да ти повиши тонусът и се събудиш по-бързо.

Еволюционното решение да се запази групата нащрек, когато нейн индивид срещне заплаха и започне да се прозява (ободрява) е "заразната" прозявка.

Мисля си, че може да ми обясните как става тази работа в тубата, щото на мен ми отнема по половин ден едно качване на клип.

За това не си и предлагам услугите за помощ. :rolleyes:

Мисля си, че може да ми обясните как става тази работа в тубата, щото на мен ми отнема по половин ден едно качване на клип.

За това не си и предлагам услугите за помощ. :rolleyes:

С по-бърз интернет, разбира се :whist:

П.П: Айде в събота на кафе?

Принципно - може, но до тогава има много време - нали знаеш, че може някой ТИР да ме блъсне на улицата още днес ?

Принципно - може, но до тогава има много време - нали знаеш, че може някой ТИР да ме блъсне на улицата още днес ?

Очаквай ме или в Кадифе или в реанимацията :(

Ха-ха - добре.

А може ли в "кадифената реанимация" ? :cool:

Баси, всички искате в болница да ме вкарате :lol6:

на работа стоя на "прокълнатото" бюро, което само бременности е донесло на всеки, който е седял на него.

Ти всеки път ми се каниш на срещи в спешното....:(

Баси, всички искате в болница да ме вкарате :lol6:

на работа стоя на "прокълнатото" бюро, което само бременности е донесло на всеки, който е седял на него.

Ти всеки път ми се каниш на срещи в спешното....:(

Значи - след няколко месеца в родилното ? :cool:

Значи - след няколко месеца в родилното ? :cool:

Пепел ти на устата :(

Притеснеснена съм, донякъде и ядосана на себе си, че го пуснах на ясла, а сега съм и разочована.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.