Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си за ...... сатанизма :speak:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 102,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Мисля си за ...... сатанизма

със страх ?

• Автор

мисля си, че днес направо се размазах от нищонеправене: почти целия ден прекарах в леглото.

мисля си, че днес направо се размазах от нищонеправене: почти целия ден прекарах в леглото.

да не си болна :wors:

• Автор

да не си болна :wors:

не - мързелива. Сутринта само разходих псето, закусих и си легнах обратно с една книга. В един и нещо я дочетох, обядвах, намъкнах се в пижамката и заспах.

не - мързелива. Сутринта само разходих псето, закусих и си легнах обратно с една книга. В един и нещо я дочетох, обядвах, намъкнах се в пижамката и заспах.

На тва му се вика джъст а пърфект дей. И аз бях така, само без псето и пижамката :wors:

• Автор

На тва му се вика джъст а пърфект дей. И аз бях така, само без псето и пижамката :wors:

и палачинки за вечеря

мрррррррррррррр, колко упадъчно - точно по вкуса ми :cool:

Само ми дай пари и ми гледай сеира

:speak: Мисля да не оборвам твърдението :clap:

Мисля си колко нечовешки ме мързи, а трябва да излизам да пазарувам тва-онова...

• Автор

Ще замеся хляб за довечера

продължава да ми е упадъчно-неделно като на препичаща се на слънце котка

Мисля си за хората , които са вредни за БЪЛГАРИЯ и непрекъснато я натискат в казана...

Мисля да похапна :hush:

един ден не съм ял и вече ме боли коремът sad.gif

мисля си кое да подхвана първо...

мисля си за лудницата - втори пореден уикенд :)

и че звънях чак до Полша за да питам как се произнася името на един полски дизайнер :cool:

искам да влизаме в печат другата седмица, за да мога да отдъхна...

Прахосмукачката пере чудесно - килимът е като нов и най-вече сух! Мисля, че се изпра даже по-добре, от лятото, когато го прахме на ръка.

Супер покупка се оказа - не съжалявам нито за стотинка :cool:

Отново прочетох нещо ала дрън-дрън, та пляс, но няма да разпъвам локуми. Тъй и тъй последният е толкова опъван, че аха-аха да се скъса.

Освен това си мисля, че съм станала много пряма и съм обиждала хората. Аре, бе, те сами се обиждат!

Сега като прочетох и за прахосмукачки и се сетих, че и на мен такава машинка ми трябва, нищо че само тя ни "липсва".

Мисля си, че хората приемат и адмирират прямотата и искреността на друг човек, само когато те са със знак плюс. Когато кажеш на някого истината в очите и тя е изцяло негативна, тогава никой не отбелязва това, че си искрен и си казваш всичко в очите.

Селска работа...

Чудя се дали м-тел ще ми увеличат таксата, както бях чел някъде, защото договора ми изтича днес..а в него пише, че ако не е прекратен, ще се удължи автоматично с една година, при същите условия :)

Чудя се дали м-тел ще ми увеличат таксата, както бях чел някъде, защото договора ми изтича днес..а в него пише, че ако не е прекратен, ще се удължи автоматично с една година, при същите условия :speak:

Когато моят договор изтече ми го подновиха, при същите условия...Не са ми се обаждали, ама и аз не съм си правила труда да ги търся..не са ми увеличавали таксата, обаче.

Когато моят договор изтече ми го подновиха, при същите условия...Не са ми се обаждали, ама и аз не съм си правила труда да ги търся..не са ми увеличавали таксата, обаче.

Мм, благодаря за отговора. Бях се замислил защото някъде бях чел, че на някой му изтекъл така договора, но като му го подновили автоматично..мм, не таксата, а разговорите му били на по-висока цена. Сега се сетих.

Мисля си, че хората приемат и адмирират прямотата и искреността на друг човек, само когато те са със знак плюс. Когато кажеш на някого истината в очите и тя е изцяло негативна, тогава никой не отбелязва това, че си искрен и си казваш всичко в очите.

Селска работа...

От наблюдения ли стигна до този извод или са ти пляскали минуси :speak:

Много скучна изработка по Канал 1 :line dance:

...задава се най-мразения ден! :line dance:

...задава се най-мразения ден! :mad:

Корекция: Един от петте...

• Автор

Корекция: Един от петте...

ъхъ - ще си платим за съботно-неделното размазване :mad:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.