Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Първите ми впечатления за Total Security 2012:

1.Малко по-тромава от 2011 t.e. малко по затормозява като цяло машината

2.Но по-малко ресурси заема

3.Обаче отново го има онова бавене при първоначално стартиране на браузъра,което за мен е доста дразнещо

4.Фейса е....убиец.... много ми допадна! :blink:

--за сега това

Дам ,...от това се опасявах.Благодаря за споделените впечатления.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

• Отговори 759
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

При сканиране от контекстното меню на тези 10-на файла от темата с подпомагането,система заби и отказа да работи,наложи се принудително да рестартирам! :blink:

При сканиране от контекстното меню на тези 10-на файла от темата с подпомагането,система заби и отказа да работи,наложи се принудително да рестартирам! :blink:

Ми защото е първа бета.Но щом казваш,че тежи не вярвам на финала да cтaне \"перце\"

Румънците вече и направиха ревю.Дали са му 3,5 \ 5,0 звездички.Скина е хубав ,да.

http://www.softpedia.com/reviews/windows/BitDefender-Total-Security-Review-200678.shtml

Тия вярно са се побъркали, как ще ми искат гигабайт памет за инсталация. Срамота... :)

• 3 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

BitDefender Internet Security 2012 при мен се държи доста добре,за моя изненада....Предишните версии буквално "смачкваха" системата...Ето и един обзор- http://www.comss.ru/page.php?id=671 . Не знам защо ,но на тази програма сякаш не и отделяме много време за тестване и коментари....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

BitDefender Internet Security 2012 при мен се държи доста добре,за моя изненада....Предишните версии буквално "смачкваха" системата...Ето и един обзор- http://www.comss.ru/page.php?id=671 . Не знам защо ,но на тази програма сякаш не и отделяме много време за тестване и коментари....

Не я обсъждаме може би защото до сега е била тежка.То и други програми не се обсъждат тук и мисля,че е главно заради това.Тази версия специално е доста по-добре и обещават още да я олекотят.Аз я следя от известно време насам,но се въздържам за сега от употреба.Има хора които за тях е най важнo защтата да е 99,9% за сметка на перформанса на програмата,за мен е все още тежка и за това не я ползвам .

Още вчера сложих BitDefender Internet Security 2012 на виртуален XP SP3 (заради промоцията, от която не успях да взема лиценз, така или иначе, но няма значение), и останах изненадан.

Наистина е лека - не я усещам на 512 обща РАМ (въпреки че поиска минимум 1 ГБ), но това все пак е виртуалка и няма много програми. Това е в спокойно състояние, и мисля че това са всичките процеси на BD IS 2012:Публикувано изображение

Поиска да махна МБАМ, махнах я.

Вчера не можах да я счупя (ама ще пробвам пак). Сложих всичко в настройките на Normal level, включително и IDS модула.

Справи се на стелт тестовете ( GRC Shields Up, PC Flank Stealth test)

Бързото сканиране при мен ми отне около минута и половина,а пълното около 40 минути (около 80гб).Не забелязах някакво забавяне,при изключен "Автопилот",на реална машина.Определено е по-лека от предишните версии,това е моето мнение.Между другото,след инсталацията на БитДефендера пак инсталирах МБАМ и нямаше проблеми...

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

Бързото сканиране при мен ми отне около минута и половина,а пълното около 40 минути (около 80гб).Не забелязах някакво забавяне,при изключен "Автопилот",на реална машина.Определено е по-лека от предишните версии,това е моето мнение.Между другото,след инсталацията на БитДефендера пак инсталирах МБАМ и нямаше проблеми...

Това е защото имаше преди около седмица нова версия и имаше поправки.Даже тази нова версия сканира по"леко" сега.При повторно сканиране още по бързо ще ти сканира компа.Има въведеност за оптимизирано сканиране.

На мен само обозначениеето на линковете ме дразни с тази зелена точка навсякъде.Рядко я виждам червена.Трябват им данни.

• 1 месец по-късно...

Bitdefender 70% off.

Публикувано изображение

UP TO 70% OFF

THIS IS YOUR CHANCE TO GET THE #1 RANKED ANTIVIRUS PROTECTION* AT A SPECIAL RATE

The "Great Deals" Week-End has begun.

Today’s Special Offer: 70% OFF Bitdefender Total Security 2012 and Bitdefender Internet Security 2012

Hurry up! There are less than 1000 available boxes left.

*#1 ranking based on reviews of Bitdefender Internet Security 2011 from: Top Ten Reviews, AV Test, Choice Magazine, ConsumerSearch.com and Which? Magazine (UK).

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Имам два въпроса за новия Bitdefender IS 2012. - как да го настроя при ръчно сканиране (Full Scan) да не трие файловете, а да ги помества в карантината. Значи за сканирането в реално време има настройка, но за другите видове сканиране не виждам опция за настройка въобще, и ми одялка един стар легитимен драйвер за XP свален от оригиналния диск на дъното... - Каква е разликата при включен и изключен автопилот на програмата- засега също не откривам разлика.

Имам два въпроса за новия Bitdefender IS 2012.

- как да го настроя при ръчно сканиране (Full Scan) да не трие файловете, а да ги помества в карантината. Значи за сканирането в реално време има настройка, но за другите видове сканиране не виждам опция за настройка въобще, и ми одялка един стар легитимен драйвер за XP свален от оригиналния диск на дъното...

- Каква е разликата при включен и изключен автопилот на програмата- засега също не откривам разлика.

Публикувано изображение

Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината.

Между другото може да прегледаш тези :

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=T-Rz8H44ngo&feature=related

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WcyYg1mJNnM&feature=related

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

Не ми се понрави.Изобщо мисля е тежка и компютъра го чувствам по различен начин.

Не ми се понрави.Изобщо мисля е тежка и компютъра го чувствам по различен начин.

Ти ползваш IS пакет и с времето и пробите сам ще установиш,че това което съм ти казала е в сила и до сега.Нортон е програмата която е за теб.Лека, надеждна и неизискваща намеса от ползвателя.При останалите нещо липсва от изброените.

Ти ползваш IS пакет и с времето и пробите сам ще установиш,че това което съм ти казала е в сила и до сега.Нортон е програмата която е за теб.Лека, надеждна и неизискваща намеса от ползвателя.При останалите нещо липсва от изброените.

Пробвах доста през текущата година и като теглих чертата,се оказва,че ми е най-симпатичен зеления екип.Касперски,Есет и Д-р Уеб.

Пробвах доста през текущата година и като теглих чертата,се оказва,че ми е най-симпатичен зеления екип.Касперски,Есет и Д-р Уеб.

И аз харесвам май зеленият екип като всяка една по себе си.Kaspersky,защото наистина е добра програма с множество полезни фунции.Ако знаеш как да го иползваш просто забравяш за вируси.

Есет от друга страна е най лекият АВ за мен и доста добре блокира страници(защото предимно на това се разчита там).

Нортон е просто добре балансирана програма и него харесвам.

Точно кака е . Сложи си един NIS 2012 , направи си настройките на стената , като тези които са дадени в подписа на Uriel , и забравяш. Аз лично съм така повече от година и половина и нямам грижи до момента.

Другите антивирусни , които изпробвам понякога просто си ги качвам на виртуалка.

Bitdefender - OK, нова, красива, подобрена - пази отлично... Но, при мен натежава - вече няколко дни, колкото и да се сдържах и я изтърпях - но само 3 дни. Прави някакво постоянно сканиране, или нещо подобно -чагърка нещо, товари постоянно процесора от 5-6% до 15-20%. Всички приложения удвояват, че и повече използваната РАМ (Skype - 150 MB, explorer.exe - 100 MB, svchost.exe - 100MB, sidebar.exe - 100MB и пр.) Инересното, е че не го прави веднага, а след известно време след рестарт на машината. Връщах му първоначалните настройки, автопилот, без автопилот - все тая... За моята машина ( 2*2.1Ghz, 2GB RAM) е в повече. Сканирах освен с него с какво ли не - чист съм. Предполагам на по-мощни машини няма да се усеща, но... Аз пък къде гледам, нали....

Bitdefender - OK, нова, красива, подобрена - пази отлично...

Но, при мен натежава - вече няколко дни, колкото и да се сдържах и я изтърпях - но само 3 дни.

Прави някакво постоянно сканиране, или нещо подобно -чагърка нещо, товари постоянно процесора от 5-6% до 15-20%.

Всички приложения удвояват, че и повече използваната РАМ (Skype - 150 MB, explorer.exe - 100 MB, svchost.exe - 100MB, sidebar.exe - 100MB и пр.)

Инересното, е че не го прави веднага, а след известно време след рестарт на машината. Връщах му първоначалните настройки, автопилот, без автопилот - все тая... За моята машина ( 2*2.1Ghz, 2GB RAM) е в повече. Сканирах освен с него с какво ли не - чист съм.

Предполагам на по-мощни машини няма да се усеща, но...

Аз пък къде гледам, нали....

И на мощна се усеща не се подвеждай само ,защото мислиш ,че имаш слаба.Аз по-горе казах някъде,че като сканира ми товари компа....а и този черен цвят не съм фен въобще.Пази да,но това не е всичко което трябва да прави един АВ...а да не се забелязва на системата.

На мене ми допадна, чувствах се сигурен с него - да не би да е при мен само този проблем. Някой друг ще провери ли. Значи в спокойно състояние след 15- 20 минути до половин час (поне при мене) започва някакво сканиране, или незнам и общата РАМ на компа в % хвръква двойно. В първите минути няма такова нещо. И започва освен да товари по малко процесора и да тормози останалите процеси. Загледайте се - в idle режим (skype, utorent...)

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

На мене ми допадна, чувствах се сигурен с него - да не би да е при мен само този проблем. Някой друг ще провери ли.

Значи в спокойно състояние след 15- 20 минути до половин час (поне при мене) започва някакво сканиране, или незнам и общата РАМ на компа в % хвръква двойно. В първите минути няма такова нещо. И започва освен да товари по малко процесора и да тормози останалите процеси. Загледайте се - в idle режим (skype, utorent...)

Същата работа е и при мен . Да не говорим че като тръгна да браузвам ми отваря страницата след около 3 минути, а с Нортон веднага ...

Бъгава си е програмата !

На мене ми допадна, чувствах се сигурен с него - да не би да е при мен само този проблем. Някой друг ще провери ли.

Значи в спокойно състояние след 15- 20 минути до половин час (поне при мене) започва някакво сканиране, или незнам и общата РАМ на компа в % хвръква двойно. В първите минути няма такова нещо. И започва освен да товари по малко процесора и да тормози останалите процеси. Загледайте се - в idle режим (skype, utorent...)

Същата работа е и при мен . Да не говорим че като тръгна да браузвам ми отваря страницата след около 3 минути, а с Нортон веднага ...

Бъгава си е програмата !

Да , за голямо съжаление е така . Чудя се само какво ще ги правим тези дългосрочни лицензи , които имаме ? Ами вероятно имаме такива , защото програмата не е достигнала нито е Kaspersky нито Symantec ! Да се надяваме ,че през следващата година не само ще променят отвратителния интерфейс , а по-важно да премахнат бъговете .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.