Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Като гледам и австрийците така че малко и японците  :D

• Отговори 759
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Да, ако не знаеш, че ползват румънците другите ще кажеш: "Въй...". Аз примерно винаги съм имал високо мнение за GDATA и F-Secure, но не и за Bit... Но мнението ми е изградено още като бяха с червен фейс...и може би днес не са така. "Икарус" много откриват, но и нерядко бастисват чисти неща. Японците отдавна не съм ги чеквал подробно...и не мога да кажа нищо освен, че възможността да сложиш картинка по желание за фейса на програмата е много забавна (качих ги преди няколко месеца, играх си с тая опция, пуснах няколко проби, ама няма как да кажа нещо повече, защото си затрих виртуалката с Тренд без да искам и после не съм качвал пак).

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Бихте ли ми обяснили, защо има Bitdefender Internet(Total) Security 2014 и Bitdefender Internet(Total) Security 2013. Обновяват се в различно време, но се обновяват. Предполагам, че е само заради Windows 8.1, но това е личномое предположение, а да ли е така?

Бихте ли ми обяснили, защо има Bitdefender Internet(Total) Security 2014 и Bitdefender Internet(Total) Security 2013. Обновяват се в различно време, но се обновяват. Предполагам, че е само заради Windows 8.1, но това е личномое предположение, а да ли е така?

Какво по дяволите искаше да попиташ?NEY в чужда кожа? :D  :D

Извинявам се първо!

Искам да попитам, защо има 2014 и 2013. Според мене е няма смисъл от 2013, като 2013 ми се обнови ( т.е. PC е на съпругата ми) до 2014 преди доста време и предполагам, че ще се спре 2013.

Още веднъж се извинявам в този ден за недостатъка ми.

Това е чисто и просто по-стара версия, която след време остава без поддръжка.Няма как да бъде премахната.

• 2 седмици по-късно...

Нещо са станали доста отзивчиви, когато им пратиш да анализират. Май преди не бяха така. Освен това не съм сигурен, че работят събота и неделя, защото в петък им пратих един файл и отвърнаха, че ще го анализират 72 часа. 

post-321437-0-40390400-1388864821_thumb.

Преди няколко дни сложих безплатния бит на един приятел, но след някой друг ден иконата му в трея стана червена и спря да пази в реално време.

Това често срещано ли е при безплатния бит и случвало ли се е на някого?

Освен да не си се регистрирал. Тогава имаш само 14 дни за да го направиш! Ако и след това не го направиш спира да работи и иконата почервенява което е предупреждение че не си защитен. Отвори си дефендера и се регистрирай, има опция и с фейсбук профила си да се логнеш.

Освен да не си се регистрирал. Тогава имаш само 14 дни за да го направиш! Ако и след това не го направиш спира да работи и иконата почервенява което е предупреждение че не си защитен. Отвори си дефендера и се регистрирай, има опция и с фейсбук профила си да се логнеш.

регистрирана е, не е от това

Редактирано от ✯T✯H✯E✯P✯L✯A✯Y✯E✯R✯ (преглед на промените)

регистрирана е, не е от това

Понякога не може да се свърже със сървъра и става червена има го този бъг, констатирал съм го многократно.

Преди бях с PrivateFirewall и не можеше да се свърже със сървара след като зададох разрешения от стената проблема се разреши!

• 2 седмици по-късно...

Имам едногодишен лиценз от някакво германско промо.Има ли някакъв начин да сменя езика?

Благодаря

Имам едногодишен лиценз от някакво германско промо.Има ли някакъв начин да сменя езика?

Благодаря

Да. Инсталирай го на какъвто език искаш (от достъпните) и си използвай ключа. Ключа можеш да си провериш тук https://my.bitdefender.com/

post-265376-0-65777900-1390037720_thumb.

Редактирано от georgievdg (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Браво на другарите румънци, по лека и от аваст са я направили, за сега нямам забележки  :)

• 5 седмици по-късно...

Момчета как върви бетата имате ли отзиви от към лекота, проактивна защита, детекция и т.н.!!!! П.П. Знаете ли кога се чака финала на 2015-та!

• 3 седмици по-късно...

Някакъв потенциално опасен процес е спрян. Въпроса е какво си инсталирал, или е фалшива аларма от Bitdefender.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.