Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изверг отсякъл с брадва четирите крака на куче

Featured Replies

Народа тотално е изперкъл. Едни посягат на кучета , други на котки. Само се чудя докъде ще стигне всичко това. Много ми се иска всички тия извергчета да ги натикам в приют-концлагер пък там да си режат каквото искат. Като за начало мога да им дам да обработват дървени трупи, а за тия дето и това им е малко ще ги карам по чукарите да трошат чакъл.

Ако се впрегнат усилията на всички лудетини в една цел, е тогава ще правиме чудеса от храброст :yanim:

• Отговори 240
  • Прегледи 24,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама това куче вилата ли е пазело вътре в двора или е обикаляло пред двора??? Явно баща му не е можел да се грижи за кучето,затова то е обикаляло и е вършело пакости и вероятно е ухапало някого и той п

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Хаиде да расъждаваме логично . Ако едно куче напада минувачи на улицата едни садист едва ли ще се осмели да практикува болните си фантазии по скоро би го отровил . Защо защитавам кучетата ли ? Проста

• Направо се погнусявам от човешкия вид като чуя някоя такава история.Животно не бих убила дори ,за да спася себе си..директно си тегля куршума и това е. Не виждамз ащо ние трябва да решаваме съдбата

• Автор

Извършителя вече е оповестен, сега да видим наказанието...

УЖАСА !

ВНИМАНИЕ ! ВНИМАНИЕ ! ВНИМАНИЕ ! Снимките не са препоръчителни за деца и хора със слаби нерви !

Случаи на особена жестокост над животни

абе тези "хора" как заспиват нощем бе...... :yanim: :yanim: :yanim:

Кой е казал че са хора?

определено НЕ СА !

Животните имат само 1-ва сигнална система, а някои "хора" - нито една :mad:

ИзвършителяТ вече е оповестен, сега да видим наказанието...

Давайте го насам! Най-искрено ви говоря, гарантирано ще му контузя всичките крака ( в случая са два) с един-единствен roundhouse ритник ! ! ! След като мога да тренирам с ритане на бейзболна бухалка, представете си неговите крака дали ще издържат. Тъкмо няма да се оплаква, че съм взел брадва. Не се шегувам...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

В този град е пълно с малоумници / Минчо Кълвача, Пената Узуната - и т.н./ но този бие всички с огромна преднина!!!!

• Автор

Давайте го насам! Най-искрено ви говоря, гарантирано ще му контузя всичките крака ( в случая са два) с един-единствен roundhouse ритник ! ! ! След като мога да тренирам с ритане на бейзболна бухалка, представете си неговите крака дали ще издържат. Тъкмо няма да се оплаква, че съм взел брадва. Не се шегувам...

Ахмед Ахмедов, Дряново.

Давай, Фикси да не забравиш като го натупаш да се похвалиш.

не знам, ама ако видя някой да го прави ще му се стъжни и като за начало ще си изяде топките... пък ако е на мойто хич не ми се мисли... п.с. улични кучета не хапят, обаче домашните хапят, на тях стопаните трябва да ядат бой дето ги пускат и насъскват срещу котки и от котки много лесно минават на малки деца и възрастни... в около блока имаме поне 10 бездомни кучета (и то поне от 6-7 години), никой не се е оплакал от тях, а няколко баби ги хранят и кучетата си играят и се радват на всеки...

добре че не се зареди снимката при мен... а не мога да си представя как се е чувствал бащата и добре че детето не е било с него... но съм сигурен че кучето може да познае кой е бил със 100% сигурност, даже с вързани очи (но лично аз не бих го мъчил с миризмата на тоя изверг повече, само за да видя кой е...) и аз съм нападан от кучета, обаче все домашни, породисти (немски овчарки, че и веднъж от нюфаундленд дето тежеше повече от мен (но кучето ми не постада, че беше на каишка и успях да го вдигна с нея...)

има Господ !!! :)

той вижда ... ще му се върне , рано или късно...... sad.gif:)

напротив няма господ, а ако има той не е такъв за какъвто го мислим. човек е зъл, това му е в природата - да е зъл и завистлив, по подобие на бог...

туй да посегнеш на нечий живот... който не цени живота на другите не заслужава да живее

Редактирано от the professor (преглед на промените)

По-добре да приспят животинката. sad.gif

Няма какво да се мъчи.

Баси изрода...

Сега се сетих като бях малка (че и сега) колко много съм се ужасявала, като са ми разказвали как разни деца мъчели животни. Кученца, малки котки и т.н.

Много се чудя на такива хора, как спят нощем? В смисъл...аз само от видяната снимка едва ли ще мигна скоро, а камо ли ако съм извършила нещо подобно.

Тръпки ме побиват направо!

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Явно баща му не е можел да се грижи за кучето,затова то е обикаляло и е вършело пакости и вероятно е ухапало някого и той при първа възможност е предотвратил бъдещи проблеми с това куче.

Едно е кучето да си стои зад оградата(тогава се приема,че пази къщата) и съвсем друго да излиза извън оградата и да напада минувачи!

Защо защитавате кучето!??

Каквото и да е направило това куче ,не заслужава подобна жестокост?!Първо му отрязал единия крак,но явно тази гавра с животното му се е видяла малка и след време с брадва отсякъл и останалите .

Момче ти наистина ли питаш защо защитаваме кучето?Кому е нужна подобна жестокост?!

Наистина ли оправдаваш този изверг?!

Плашиш ме!

Представете си, че точно такива улични превъзходни нападат и хора по улиците. Ако това псе е нахапало някой пак ли ще го жалите... Милите животинки викате вие... А като се появи новина, че поредното дете или човек е нахапан от куче казвате как може така да обикалят глутници кучета на свобода... От къде знаете какво е направило тъпото псе от вилата, на човека който му е сторил това, а? Малките деца не могат да си играят от помиярите, първо защото ги е страх когато тъпанари си оставят кучето не наглеждано(уж не хапело) на детски площадки и сер*т там където децата си играя. Защитавате кучето все едно знаете какво е... Първо трябва да се махнат уличните кучета, да се въведат по строги мерки за отглеждането на им в домове, вили и т.н. и разхождането им и след това да се мислят закони за нападателите на животни.

Съгласна съм ,че не бива да има безстопанствени кучета и държавата трябва да се грижи за популацията им.Да се глобяват стопани ,които изхвърлят на улицата домашните си любимци,но да се прави паралел между това и подобна жестокост,да се оправдава подобно зверство е просто кощунство.Това ме връща в Средните векове:откраднал отрязали му ръката,излъгал и останал без език.Дори това куче да е наранило някой ,няма ли хуманен начин да се вземат мерки ,защо е нужна подобна жестокост?!

Потресена съм от това ,което сте написали.

Нима е възможно за някой независимо какви са му аргументите да намира за нормално подобна нечовешка жестокост,подобно психарско поведение?!

За мен това може да направи само човек с болна психика и напълно извратен ,а мисълта ,че е възможно някой да не може да види и да осъди тази откачена постъпка ме потриса още повече.

Баси!

Толкова ли сме станали студени и жестоки,така ли са обръгнали душите ни ,че една такава фрапираща жестокост не просто ни оставя равнодушни ,а дори да търсим обяснение и оправдание за психаря ,който я е извършил!?

Като дете бях нахапана от куче,но това не ме е озлобило към животните !

Ако един човек те нарани,това означавала ,че автоматично ще намразиш всички хора и ще ги "осакатиш"за да намериш душевен комфорт за нанесената рана.

Апропо въпросното куче Мима според всички е било добродушно и добро куче.От снощи ,кагато видях репортажа съм просто разтърсена от този садизъм,не мислех ,че нещо по случая може да ме възмути повече ,явно съм грешила.

А изверга способен на такъв садизъм със сигурност в определена ситуация би го проявил и към човек.Той ще получи възмездие за греха си ,но смятам че трябва да изтърпи и наказание и то не глоба ,а затвор ,защото такива действия не могат да остават ненаказани.

Смятам, че те животните са по -хора от нас,от много от нас!

Част от коментарите по темата още по -силно ме убеждават в това.

Редактирано от Evva (преглед на промените)

Каквото и да е направило това куче ,не заслужава подобна жестокост?!Първо му отрязал единия крак,но явно тази гавра с животното му се е видяла малка и след време с брадва отсякъл и останалите .

Момче ти наистина ли питаш защо защитаваме кучето?Кому е нужна подобна жестокост?!

Наистина ли оправдаваш този изверг?!

Плашиш ме!

Съгласна съм ,че не бива да има безстопанствени кучета и държавата трябва да се грижи за популацията им.Да се глобяват стопани ,които изхвърлят на улицата домашните си любимци,но да се прави паралел между това и подобна жестокост,да се оправдава подобно зверство е просто кощунство.Това ме връща в Средните векове:откраднал отрязали му ръката,излъгал и останал без език.Дори това куче да е наранило някой ,няма ли хуманен начин да се вземат мерки ,защо е нужна подобна жестокост?!

Потресена съм от това ,което сте написали.

Нима е възможно за някой независимо какви са му аргументите да намира за нормално подобна нечовешка жестокост,подобно психарско поведение?!

За мен това може да направи само човек с болна психика и напълно извратен ,а мисълта ,че е възможно някой да не може да види и да осъди тази откачена постъпка ме потриса още повече.

Баси!

Толкова ли сме станали студени и жестоки,така ли са обръгнали душите ни ,че една такава фрапираща жестокост не просто ни оставя равнодушни ,а дори да търсим обяснение и оправдание за психаря ,който я е извършил!?

Като дете бях нахапана от куче,но това не ме е озлобило към животните !

Ако един човек те нарани,това означавала ,че автоматично ще намразиш всички хора и ще ги "осакатиш"за да намериш душевен комфорт за нанесената рана.

Апропо въпросното куче Мима според всички е било добродушно и добро куче.От снощи ,кагато видях репортажа съм просто разтърсена от този садизъм,не мислех ,че нещо по случая може да ме възмути повече ,явно съм грешила.

А изверга способен на такъв садизъм със сигурност в определена ситуация би го проявил и към човек.Той ще получи възмездие за греха си ,но смятам че трябва да изтърпи и наказание и то не глоба ,а затвор ,защото такива действия не могат да остават ненаказани.

Смятам, че те животните са по -хора от нас,от много от нас!

Част от коментарите по темата още по -силно ме убеждават в това.

и аз съм протресен от тия двамата (или не са чели статията или са изверги като оня...) (и от изверга) щото то си е така - ще отсече първо единия крак "при първа възможност", а след време и другите - нищо не оправдава такава жестокост, освен болен мозък (което ще рече че освен изверга извършил деянието, манол и аристорел1 също са с болни мозъци) ама си мисля, че е второто. имам куче от почти 20 години (и мога да кажа че само от домашни кучета съм нападан) много лесно е някой да каже че е щото има улични кучета, но те са страхливи, е може да има и някои дето не са, обаче злобните кучета са домашните (мойто може да е малко, но като събере смелост лае та се къса - като дойде голямо куче се свива и се крие ама като е зад ограда или е в ръцете ми става много смело...) уличните кучета нямат такава смелост... естествено че ще защитавам кучето - едно е да не се мъчи съвсем друго единия месец да му отрежеш крак и после а кеф другите...

за мен е това: двамата дето оправдават изверга са 1 - като него или 2 - просто опонират ей така за спорта, или 3 - не са чели случката (много редко греша в преценките си за хората и съм сигурен че са 1 или 2)...

Такива ''хора''(в кавички защото не са човешки същества) вършещи такива неща са за освидетелстване, и направо в психиатрия :P

Болни мозъци! :)

Маноле , що за глупости си написал ... абе не знам какъв изрод трябва да си за да му одсечеш краката и да го оставиш да се мъчи !

Ами на такъв човек трябва да му се отрежат и на него краката! Да усети тогава какво е!

Баси изрудясалите парчета дето има в тая "шибана" наша държава...

Подписах я - с надеждата заедно да спрем това безумие.

Ще изпратя линка на всички мои приятели и познати.

Направете го и вие.

Те ще ви бъдат благодарни.

gallery_8970_223_225450.jpg

някога, ама когато и да било да се е случило нещо след подписването на някаква си скапана петиция, при това виртуална?!

вече имам чувството, че ако пръдна вкъщи комшията ще пусне петиция из форумите, че му ухае... на розички.

не се излагайте. нещата както виждате се случват в реалния свят. вдигнете глави от клавиатурите и мониторите и се огледайте. ако искате да промените нещо било то за добро или за лошо няма да го направите седейки тук и прескачайки се един през друг да обяснявате, че еди кой си бил... всичко гадно събрано на едно място. няма. 100 еднакви мнения и накрая ефекта е нулев. с всичко е така. и какво? ако има протест (истински) да не би някой от тук пишещите да отиде наистина? я идат 1-2-ма, я не. крайно се съмнявам. осъзнайте се!

П.С. естествено, че и аз не разбирам това извратено деяние, но и 100 пъти да го напиша тук нищо няма да се промени.

ако има протест (истински) да не би някой от тук пишещите да отиде наистина?

Аз ще отида - заедно с ангорката си!

И каквото съм подписала мога да го защитя и да се боря за него!

Eто линк към петицията

Просто нямам думи

Е тва е суперсъдизъм! Само емоционално нестабилна личност може да извърши такова деяние.

Веднага се разписах и ще разпространя петицията колкото мога.

чудесно, хайде тогава, организирай го. на думи е лесно, знам. да видим дали разни фондации, организации и т.н. ще предприемат нещо. искам да кажа, да се стигне до нещо, а не до обвинение само. искам някой да си получи заслуженото за стореното, защото обвинителни актове за висчко вече. под път и над път. присъди - зеро (както казваше г-жа Н. Робева)

Come ooooooon, бъдете обективни. обществото е така деградирало, че няма никакъв шанс поне на този етап да се постигне нещо с какъвто и да било протест, да не говорим за някаква си измислена петиция, която пък може да се манипулира по най-елемнтарния начин. ти и с 5 котки да отидеш все тая.

не казвам, че не стоиш зад думите си. а, ти какво каза всъщност до тук, освен това, че си крайно потресена, както всички нас?!

и кой би организирал каквото и да било срещу някой? персонално?

стига бе хора, осъзнайте се. нали не ги мислите наистина повечето от нещата, които пишете. искам да кажа, че в себе си знаете, че няма да се случат, но думите се редят по-лесно от делата.

въпрос: колко от вас бяха на протеста против следенето в интернет?

редакция:

даже някой спомена пак шибаната държава. много ясно, че държава е виновна. хахаха

Редактирано от varankralev (преглед на промените)

чудесно, хайде тогава, организирай го. на думи е лесно, знам. да видим дали разни фондации, организации и т.н. ще предприемат нещо. искам да кажа, да се стигне до нещо, а не до обвинение само. искам някой да си получи заслуженото за стореното, защото обвинителни актове за висчко вече. под път и над път. присъди - зеро (както казваше г-жа Н. Робева)

Come ooooooon, бъдете обективни. обществото е така деградирало, че няма никакъв шанс поне на този етап да се постигне нещо с какъвто и да било протест, да не говорим за някаква си измислена петиция, която пък може да се манипулира по най-елемнтарния начин. ти и с 5 котки да отидеш все тая.

не казвам, че не стоиш зад думите си. а, ти какво каза всъщност до тук, освен това, че си крайно потресена, както всички нас?!

и кой би организирал каквото и да било срещу някой? персонално?

стига бе хора, осъзнайте се. нали не ги мислите наистина повечето от нещата, които пишете. искам да кажа, че в себе си знаете, че няма да се случат, но думите се редят по-лесно от делата.

въпрос: колко от вас бяха на протеста против следенето в интернет?

редакция:

даже някой спомена пак шибаната държава. много ясно, че държава е виновна. хахаха

Kaкто си я подкарал тука ше направят една петиция за тебе и ше видиш какви последици може да има! :ph34r:

Нали знаеш! Глас народен, глас божи. :)

като попълвате петицията не пишете коментар - със коментара казва че не са попълнени всички полета...

като попълвате петицията не пишете коментар - със коментара казва че не са попълнени всички полета...

не е верно -- аз си попълних данните, написах и коментар, след това потвърдих на линка в пощата ми, и всичко се публикува точно !

друг е въпроса дали от тази петиция ще има някакъв ефект.

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

какви 500 лева :) къс по къс да го режат, пак му е малко на изверга.

горкото животинче...мъка.....мъка....наистина по-добре да го приспят :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.