Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търпят ли модераторите критика ?

77 гласували потребители

1. 1. Търпят ли модераторите критика?

• Да
      45%
    • Не
      44%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Трябва да помолиш модератор да я пусне.

...

Понеже модераторите са готини и се сещат без да ги молят - хайде народе на гласуването
  • Отговори 237
  • Прегледи 20,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Mistress Linda
    Mistress Linda

какви часове, какви дни ? след броени минути ти нацъкват минуси на критикарските или на неудобните постове, а на тях съответно са слагат плюсове. то е повече от ясно кои са -- човек трябва да е

• Mistress Linda
    Mistress Linda

да, с тази разлика, че някои от тях изхождат от позицията: Ние, богоизбраните, и Вие, плебеите а забравят откъде са тръгнали (че някои са били и с бан дори !)

• Хи хи хи..тва е- пак опираме до пустата репутация... Зад всеки един минус явно стои модератор... Така е..модераторите са виновни по дефолт, просто защото са модератори. Модераторите освен критика, н

Ние "тяхен" интерес нямаме.

Иначе всеки минус си има обяснение. С плюсовете обаче е друга бира.

В тази тема ли да си го изясняваме или ще отворите друга, уважаема Елизабет?

Много е интересно как отговаряш само на това, което на теб ти е удобно.

За 95% от нас интереса е далеч извън пределите на този форум и на още дузина интернет кафета, кръчми, свърталища и сайтове.

Мен ли се опитваш да убедиш или себе си?

Не знам какъв точно ти е интереса, но определено си го слагаш присърце.

Знаем преди 2 години какво писахме, виждаме се и сега какво пишем.

Радвам се,че ме четеш и ми броиш думичките. Хубаво е като искаш да ми кажеш нещо да имаш доблестта да се обърнеш лично към мен. Не боли, повярвай! Трябва да се оправдавам защо използвам определени думички ли?

Еми давай, критикувай...аз търпя!

Гузен негонен бяга.

Не търпят критика. Не обръщат внимание. И демонстрират власт. Айде още едно предупреждение....

Абе според мен си търпят . Критикувам съм и нищо и те са хора и те имат право на грешки , но според мен всеки си знае неговото , ти му казваш едно той на теория ти казва добре обаче прави точни обратното . Търпят си те ако ги няма ще кажете защо няма модератори , като ги има казвате защо има . Винаги трябва да има някой , който да контролира положението , затова сме на тоя хал в тая държата всеки върви с главата на пред и непоглежа около него :lol6:

Ето ви едно конкретно мнение с посочване на име. А не общи приказки. Ами да, така си е. Имах спор с Мадона. Личен. Съответно спорихме и се разбрахме, и изчистихме нещата. Аз по никакъв начин вече не съм предубеден спрямо нея, както беше в началото. За това са споровете. За да става ясно кой какъв е. Абсолютно вярно е, че в спора се разжда истината. Аз вече мога да кажа без да се замисля, че тя (като модератор, а сигурен съм и не само, защото човек си е човек без табелата тук) търпи критика и си взима поука, което е похвално.

Търпят ли критика, ми явно търпят щом темата е още тук. :lol6:

Досега два или три пъти съм се обръщал за помощ към модератор,отговориха ми светкавично.

Последно си спомням за една изтрита моя тема, получих лично съобщение в което бяха описани причините. :biggrin:

Отвреме навреме обаче забелязвам изчезване на постове и теми който не отиват в коша, просто изчезват.Конкретен пример немога да дам.

Въпроса е : дали ние нормалните потребители търпим критика ?

Много точно казано. :biggrin:

п.п Само аз ли немога да преценя.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

Гузен негонен бяга.

Знаех си, че не ти стиска да ми кажеш каквото мислиш, ама нищо де-аз опитах. Няма да те моля. :biggrin:

Тук стана като заседание на МС: наясно сме, че управлението в лицето на модераторите много е наказвало и трило, наясно сме, че има и за затвора от тях, наясно сме също, че има и корумпирани, но ще изчакаме съда да каже кои точно са обвиняемите и за какво точно ще бъдат обвинени. :biggrin:

През това време пуканките и на фотьойло, па ако има и некоя сгодна женица да примъкне по некоя ладна биричка, ше е муцка. :biggrin:

пп. А иначе сериозно: до тук отново нищо градивно, освен, че ме обвиниха за това, че съм бил с бан преди години, бил съм и родоотстъпник, защото тогава съм бил писал едно, а сега друго (интересна е интерпретацията на "писали" - все едно заедно сме го правили да не повярваш) и това, че видно е резултата от гласуването и да има разлика 2-3 гласа грешката ще е вярна. Тоест най-нормалното ще се случи и то е това, че за някои модераторите са майка, а за други мащеха. Ако ще сте по-спокойни, аз минавам в графа "мащеха", а коя ще ви е майката се разберете с друго гласуване с анкета. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Знаех си, че не ти стиска да ми кажеш каквото мислиш, ама нищо де-аз опитах. Няма да те моля. :biggrin:

Аз съм казала каквото имам да казвам.

Признавам,че съм имал спорове-малко но все пак с Модератори и то по конкретни теми-Сексуална ориентация и т.н. Холокост. Не съм усетил пренебрежение и отношение,което да ме игнорира като "лично мое мнение". Критиката трябва да е градивна,а не целенасочена и със подчертана злоба,не уважаваща мнението на другият потребител,пък било то и Модератор ! Затова и съм тук толкова време ! Е ! Минусите в Репутацията,са нещо нормално ! Не може да си член на някакво общество,пък било то и виртуално,а да не се съобразяваш със Правилата на хората,които го поддържат,нали ? Отношението ми не е било извън дадената тема-в смисъл,че разминаването по някои въпроси,не са причина,да не уважавам мнението на човек,който е компетентен по много други. Не съм сигурен,дали съм разбираем,но за тези Модератори,с които съм имал спор съм сигурен,че ме разбират !

Тук стана като заседание на МС: наясно сме, че управлението в лицето на модераторите много е наказвало и трило, наясно сме, че има и за затвора от тях, наясно сме също, че има и корумпирани, но ще изчакаме съда да каже кои точно са обвиняемите и за какво точно ще бъдат обвинени. :biggrin:

Ти какво очакваш? Но това че масово не спазват правилата - за това си траят. Ще има и триене и наказание.

През това време пуканките и на фотьойло, па ако има и некоя сгодна женица да примъкне по некоя ладна биричка, ше е муцка. :biggrin:

Ти още малко Пилзенер Юркел ще поискаш :lol6:

Нека се изкажа ей така лекичко по този въпрос. Правил съм опити да критикувам потребители. Най-често на ЛС, публично нямам спомени да съм го правил, но може и да съм, защото когато се издразня си казвам каквото имам и може да съм се изпуснал някъде :biggrin: Та, резултата знаеш ли какъв е бил почти винаги? Аз съм излизал виновния и лошия, защото разбираш ли съм модератор и вместо да критикувам и правя забележка, мога да вървя след тях и да им оправям бъркотиите. Разбира се, имало е и потребители, които разбират и се поправят веднага. Но по-голямата част са от първите.

Това е само елементарен пример. Има и други, разбира се, но мисля, че това е достатъчно.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Нека се изкажа ей така лекичко по този въпрос. Правил съм опити да критикувам потребители. Най-често на ЛС, публично нямам спомени да съм го правил, но може и да съм, защото когато се издразня си казвам каквото имам и може да съм се изпуснал някъде :biggrin: Та, резултата знаеш ли какъв е бил почти винаги? Аз съм излизал виновния и лошия, защото разбираш ли съм модератор и вместо да критикувам и правя забележка, мога да вървя след тях и да им оправям бъркотиите. Разбира се, имало е и потребители, които разбират и се поправят веднага. Но по-голямата част са от първите.

Това е само елементарен пример. Има и други, разбира се, но мисля, че това е достатъчно.

Така си е, колега... Обаче е много по-лесно да се плювне и да се каже "тия са баси комплексарите, само трият" или нещо от сорта, отколкото човек да се замисли и за своята си отговорност...

Добре, че ги има тези теми, че да си разнообразяваме форумния живот. Само се чудя не ви ли писна едно и също да си пишем?

Мхм . Аз по едно време бях почнал да публикувам безсмислени теми daredevil666 ми се направи забележека , обаче така елегантно поднесена бях си виновен и спрях . И аз съм го забелязал за някой потребители неможе да се излезне на глава

Точно в десетката, но само да допълня, че никой от модераторите не дели пишещите тук на потребители и модератори. Това обикновено се прави от хора, които наистина мислят, че една табелка прави даден човек с нещо повече от другите.

А определено не е така. Напротив, отговорностите се увеличават многократно. И не само те, разбира се.

Може би отстрани изглежда така, че някой минава с голямата метла и помита всичко, което не му изнася. Или след тежка нощ сутринта в пристъп на тежък махмурлук, модератора влиза тук за да трие безразборно и да си налага волята, защото няма другаде къде.

Но това разбира се е смехотворно като твърдение и като мисъл дори. :biggrin:

Ти какво очакваш? Но това че масово не спазват правилата - за това си траят. Ще има и триене и наказание.

Ти още малко Пилзенер Юркел ще поискаш :biggrin:

А бе аз много неща ще поискам, ама тук въпроса е не какво, а кога и къде? :lol6:

пп. Аз лично не виждам смисъл да участвам повече в тази тема. На някакви безразборни нападки няма смисъл да се отговаря, а при положение, че никой не възприе нито едно от предложенията на различни хора, няма смисъл само да се трупа негативизъм и заяждане с този и онзи.

Ако някой желае да сподели нещо за моята гадна персона, да заповяда. Но да бъде така добър да си послужи с конкретика, а не с двусмислени нищо незначещи изрази.

Приятна вечер на всички и дано силата (и резултата от анкетата) бъде с Вас!

Така си е, колега... Обаче е много по-лесно да се плювне и да се каже "тия са баси комплексарите, само трият" или нещо от сорта, отколкото човек да се замисли и за своята си отговорност...

такова нещо аз лично никога не съм казала, нито слагам модераторите под общ знаменател.

но както знаете във всяко стадо си има мърша...и като почнат да се обясняват надълго и нашироко, и засмърдява още повече...

Редактирано от Mistress Linda (преглед на промените)

но както знаете във всяко стадо си има мърша...и като почнат да се обясняват надълго и нашироко, и засмърдява още повече...

Ето това има предвид под "празни приказки"... :)

До Арагорн(Елесар) Не, не са празни приказки. Ще ти кажа защо. Малко са модераторите, които застават пред теб и казват в прав текст: Аз сбърках. А грешки всеки прави. Не го отричай. Повечето ще ти донесат вода от 9 кладенеца, но ще се изкарат прави в техните си очи. И искам да апелирам темата да не се превръща в свърталище на модератори, които да цитират постове на колегите си и да казват: Е, така е бе колега. Ти какво очакваше?

До Арагорн(Елесар)

Не, не са празни приказки. Ще ти кажа защо. Малко са модераторите, които застават пред теб и казват в прав текст: Аз сбърках. А грешки всеки прави. Не го отричай. Повечето ще ти донесат вода от 9 кладенеца, но ще се изкарат прави в техните си очи.

И искам да апелирам темата да не се превръща в свърталище на модератори, които да цитират постове на колегите си и да казват: Е, така е бе колега. Ти какво очакваше?

Конкретно, общи приказки всеки може. Освен това аз съм бил и обикновен потребител и имам и тази гледна точка. А ти опитвал ли си някога да разбереш гледната точка на модератор?

И искам да апелирам темата да не се превръща в свърталище на модератори, които да цитират постове на колегите си и да казват: Е, така е бе колега. Ти какво очакваше?

Ти примерно си роден за модератор - опитваш се да налагаш цензура и да казваш какво да се пише и какво - не :turkey5:

Що пък да не пиша на колегата, че е прав? Нямам право ли? :)

До Арагорн(Елесар)

Не, не са празни приказки. Ще ти кажа защо. Малко са модераторите, които застават пред теб и казват в прав текст: Аз сбърках. А грешки всеки прави. Не го отричай. Повечето ще ти донесат вода от 9 кладенеца, но ще се изкарат прави в техните си очи.

Аз не го отричам. Казвам само, че подобни постове са от рода на "искам да кажа нещо, ама не го правя". Защото както казах - за да не са празни приказки трябва да се каже кой, какво, как, кога, а не "от всички модератори 2-ма, 3-ма не стават, ама няма да казвам защо, защото не мога". Щом мислите, че не носим на критика казвайте. Кой модератор сте критикували основателно и той ви е теглил една и се е направил, че не чува. Това имам предид аз, а не, че някой модератор няма да каже "аз сбърках" при положение, че е сбъркал наистина. Не ме разбирайте грешно :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.