Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търпят ли модераторите критика ?

77 гласували потребители

1. 1. Търпят ли модераторите критика?

• Да
      45%
    • Не
      44%
    • Не мога да преценя
      10%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"Прост, по-прост, най-прост.

Колкото по-прост на по-висок пост."

Радой Ралин

Тази "люта чушка" е от времето на социализма. За съжаление така беше и преди социализма. Така е сега и така ще е и в бъдеще.

/Причини за това са човешката природа и специфични характерни особености на българина./

Повечето от модераторите не би трябвало да се чувстват засегнати от епиграмата, защото са интелигентни и може би понякога си правят трезва самооценка. Ралин има предвид хората, които надценяват способностите и знанията си и същевременно забравят, че "високият пост" е преходно явление като всичко на този свят.

Хубаво би било, ако и модераторите, и редовите участници във форума се стараеха да бъдат добри и възпитани хора, каквото и да разбира под това всеки от нас. Ако можехме поне тук да не изливаме натрупаната през горчивото ежедневие злоба, всичко щеше да е различно. Жалко, че хубавите пожелания рядко се сбъдват.

Епиграмата на Ралин използва народната мъдрост: "Дай му малко власт и му гледай простотията".

Тя е за всички, които не могат да се извисят над егото си и до края на живота си остават грозни.

Ако някой се чувства засегнат от думите ми, искрено моля за извинение!

• Отговори 237
  • Прегледи 20,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Mistress Linda
    Mistress Linda

какви часове, какви дни ? след броени минути ти нацъкват минуси на критикарските или на неудобните постове, а на тях съответно са слагат плюсове. то е повече от ясно кои са -- човек трябва да е

• Mistress Linda
    Mistress Linda

да, с тази разлика, че някои от тях изхождат от позицията: Ние, богоизбраните, и Вие, плебеите а забравят откъде са тръгнали (че някои са били и с бан дори !)

• Хи хи хи..тва е- пак опираме до пустата репутация... Зад всеки един минус явно стои модератор... Така е..модераторите са виновни по дефолт, просто защото са модератори. Модераторите освен критика, н

"Прост, по-прост, най-прост.

Колкото по-прост на по-висок пост."

Радой Ралин

Тази "люта чушка" е от времето на социализма. За съжаление така беше и преди социализма. Така е сега и така ще е и в бъдеще.

/Причини за това са човешката природа и специфични характерни особености на българина./

Повечето от модераторите не би трябвало да се чувстват засегнати от епиграмата, защото са интелигентни и може би понякога си правят трезва самооценка. Ралин има предвид хората, които надценяват способностите и знанията си и същевременно забравят, че "високият пост" е преходно явление като всичко на този свят.

Хубаво би било, ако и модераторите, и редовите участници във форума се стараеха да бъдат добри и възпитани хора, каквото и да разбира под това всеки от нас. Ако можехме поне тук да не изливаме натрупаната през горчивото ежедневие злоба, всичко щеше да е различно. Жалко, че хубавите пожелания рядко се сбъдват.

Епиграмата на Ралин използва народната мъдрост: "Дай му малко власт и му гледай простотията".

Тя е за всички, които не могат да се извисят над егото си и до края на живота си остават грозни.

Ако някой се чувства засегнат от думите ми, искрено моля за извинение!

Поздравления за мнението!

Имам само едно допълнение. Ако един модератор възприема дадените му права като "власт", толкова по-зле за него. Тази табелка е преди всичко отговорност...

Поздравления за мнението!

Имам само едно допълнение. Ако един модератор възприема дадените му права като "власт", толкова по-зле за него. Тази табелка е преди всичко отговорност...

Повечето хора да добри, само че не го знаят... :biggrin:

"Дай му малко власт и му гледай простотията".

това се доказа отново в поредната тема-пародия.

освен че получих няколко минуса за мненията си, нищо друго интересно не се случи (не че съм очаквала де)

лека вечер, Г-да Модератори, и дерзайте с теслата !

с тази тема само ще си навлечеш гнева на миропомазаните, ако разбира се не я шибне в коша някой от "засегнатите" !

Алгор,защо този пост да е за коша?Питам само...

това се доказа отново в поредната тема-пародия.

освен че получих няколко минуса за мненията си, нищо друго интересно не се случи (не че съм очаквала де)

лека вечер, Г-да Модератори, и дерзайте с теслата !

От мненията извличаш предимно това, което ти е удобно.

Не се притеснявай! Така правят почти всички.

Ако се опиташ да бъдеш малко по-любезна, може би ще имаш по-малко ядове,

въпреки че на теб така или иначе не ти пука. :biggrin:

Неприятно ми е когато модераторите грешат...

Неприятно ми е когато модераторите грешат...

Това е нормално. Неприятно е, когато грешат и не си признават това.

Някои.

Най - неприятно е когато се нахвръляме в/у другия човек . Това , че са модератори не ги прави безгрешни , това че не си признават също , нима вие всеки път , който грешите си признавате?!. Нека вървим ръка за ръка не да се плюем едини , други (сговорна дружина планина повдига или както е казах хан Аспарух : една пръчка се чупи лесно , но цял сноб не ) . Успеха се тай в единството понякога

Търпели били?!?! Кой го каза?'Що си мислите че ще търят?На всеки човека като му дадеш сила по-голяма от на другите си мисли че е бог ама бог не съществува:biggrin:!!!:lol6:

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Глас в пустиня ! Кервана си върви, кучетата си лаят . Отдавна съм спрял да си задавам този въпрос . Форума си е техен или поне го подържат , и аз мразя някои да ми дава акъли в къщи без значение прав ли е или не . Въпроса които си задавам по често но е извън темата : критерия по които ги подбират ! Много е разтеглив .

(...)

Въпроса които си задавам по често но е извън темата : критерия по които ги подбират ! Много е разтеглив .

Публикувано изображение

Минава се през психотест и който НЕ го издържи, става модератор...Разбирайте - трябва много да му хлопа дъската, за да бъде избран за такъв.

Иначе по същество: Без значение дали в качеството си на модератор или обикновен потребител, критика не търпя, на гръб не падам - дължи се на зодията. Който не вярва, може да ме хване за рогатаПубликувано изображениено иначе рядко мога да бъда засечен да споря за нещо...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Цоп и аз в темата, след покана на ЛС.Не можем да кажем като цяло, но аз гласувах, че не търпят, защото май само модератори Хардуеър търпят критика, без изключение, все пак това е " точна наука " и всеки с нужните факти и обносновка постига общ език с тях.Като човек с огромни познания в тази област съм се карал много на нож с всеки от тях, и не мога да се оплача кой знае колко от отношение или каквото и да е друго.Възрастта също е от значение, в това отношение съм очарован от самоконтрола на capnemo (да можех и аз така, нямаше да ходя на състезания).Дори омразния ми go6o_kara търпи критика, просто в тоя раздел са хора със собствено мнение.Daredevil търпи също, и обяснява добре, виждал съм неведнъж как разни лемурчета (lamers) му се ежат в темите за видеокарти, а нашият си обяснява най-хладнокръвно Публикувано изображение Hanibal_lektar трябва да е за пример на всички модератори, за него всичките суперлативи на света не биха стигнали.За Trichocephalus съм неутрален, но повече откъм положителната страна в това отношение.

Като цяло, бих искал да възразя на Whitehart, който каза да споменем дали някой модератор е бил груб без причина.Е, същият е бил груб с мен, псувайки ме (в чата и интернета всички са Рамбовци, както казва един познат шампион).Дали е пламенен, бидейки футболен запалянко, не зная.От възрастта няма да е, тъй като аз съм дори по-млад и от него. " Какво, бе, душко? Ако не си съгласен с мен, можеш да си го завреш...знаеш къде".Хмм...Много бих искал да видя това на живо-всичките модератори на куп няма да го отърват, дори и с бухалкиПубликувано изображение Разбира се, тогава всичко бе услужливо изтрито от неизвестен за мен негов колега.ivo23, който е отскоро модератор, не искам да го коментирам, най-вече защото на живо е съвсем, съвсем различен човек.Алгор и Мадона са ми странни, и крайно индиректни за моя вкус, и не чета техни мнения и не общувам с тях, тъй като имах лична конфронтация с Алгор, а и никак не ми харесва стилът им на изразяване, затова не мога по никакъв начин да коментирам дали търпят критика и забележка.Калдата дава прекрасната възможност да ги игнорирам, което не може да стане в hardwarebg, например.Яд ме е на Censored, заради който отнесох неведнъж наказания и предупреждения, тъй като с грубия му, депесарски фанатизиран език няма как да не провокира всеки чист българин, а аз не си продавам честта заради банани (bans) и предупреждения.Той държи титлата " нетърпящ забележка, критика и коментар ", следван по петите от Whitehart. Извинете за класирането, професионална деформация...Публикувано изображение

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Цоп и аз в темата, след покана на ЛС.Не можем да кажем като цяло, но аз гласувах, че не търпят, защото май само модератори Хардуеър търпят критика, без изключение, все пак това е " точна наука " и всеки с нужните факти и обносновка постига общ език с тях.Като човек с огромни познания в тази област съм се карал много на нож с всеки от тях, и не мога да се оплача кой знае колко от отношение или каквото и да е друго.Възрастта също е от значение, в това отношение съм очарован от самоконтрола на capnemo (да можех и аз така, нямаше да ходя на състезания).Дори омразния ми go6o_kara търпи критика, просто в тоя раздел са хора със собствено мнение.Daredevil търпи също, и обяснява добре, виждал съм неведнъж как разни лемурчета (lamers) му се ежат в темите за видеокарти, а нашият си обяснява най-хладнокръвно Публикувано изображение Hanibal_lektar трябва да е за пример на всички модератори, за него всичките суперлативи на света не биха стигнали.За Trichocephalus съм неутрален, но повече откъм положителната страна в това отношение.

Като цяло, бих искал да възразя на Whitehart, който каза да споменем дали някой модератор е бил груб без причина.Е, същият е бил груб с мен, псувайки ме (в чата и интернета всички са Рамбовци, както казва един познат шампион).Дали е пламенен, бидейки футболен запалянко, не зная.От възрастта няма да е, тъй като аз съм дори по-млад и от него. " Какво, бе, душко? Ако не си съгласен с мен, можеш да си го завреш...знаеш къде".Хмм...Много бих искал да видя това на живо-всичките модератори на куп няма да го отърват, дори и с бухалкиПубликувано изображение Разбира се, тогава всичко бе услужливо изтрито от неизвестен за мен негов колега.ivo23, който е отскоро модератор, не искам да го коментирам, най-вече защото на живо е съвсем, съвсем различен човек.Алгор и Мадона са ми странни, и крайно индиректни за моя вкус, и не чета техни мнения и не общувам с тях, тъй като имах лична конфронтация с Алгор, а и никак не ми харесва стилът им на изразяване, затова не мога по никакъв начин да коментирам дали търпят критика и забележка.Калдата дава прекрасната възможност да ги игнорирам, което не може да стане в hardwarebg, например.Яд ме е на Censored, заради който отнесох неведнъж наказания и предупреждения, тъй като с грубия му, депесарски фанатизиран език няма как да не провокира всеки чист българин, а аз не си продавам честта заради банани (bans) и предупреждения.Той държи титлата " нетърпящ забележка, критика и коментар ", следван по петите от Whitehart. Извинете за класирането, професионална деформация...Публикувано изображение

Извинявай, моето момче, но ти си патологичен лъжец. Нямам какво повече да добавя...

Не съм и очаквал един не-българин да има честта да си признае, " моето " момче.Честито, падна в един елементарен словесен капан.И не ме наричай така, след като аз не съм те обиждал с нищичко, по-голям си от мен, а изоставаш с километри.Грубото ти и надменно отношение си пролича в " моето ".А дали написаното от теб потвърждава изцяло думите ми, останалите съфорумци ще си преценят.

Като цяло, бих искал да възразя на Whitehart, който каза да споменем дали някой модератор е бил груб без причина.

Всъщност лъжеш още с това си изречение. Никъде в тази тема няма такива мои думи. Явно ти е стил... Колкото до това, че съм те псувал, останах като гръмнат от тази изключително нагла лъжа. С теб сме имали спорове, но такива думи никога не съм писал нито по твой адрес, нито по нечий друг... Не мисля, че в този форум ще се намери някой, който да каже, че съм го псувал и обиждал. Ти си изключението, но за фантазиите, въртящи се в главата ти, всички знаем... Няма повече да се занимавам с теб, пиши си каквото искаш по мой адрес, не си ми приоритет.

Публикувано изображение

Минава се през психотест и който НЕ го издържи, става модератор...Разбирайте - трябва много да му хлопа дъската, за да бъде избран за такъв.

Иначе по същество: Без значение дали в качеството си на модератор или обикновен потребител, критика не търпя, на гръб не падам - дължи се на зодията. Който не вярва, може да ме хване за рогатаПубликувано изображениено иначе рядко мога да бъда засечен да споря за нещо...

Овенска му работа...Свикнал съм адски да ви се кефя на това качество, и може би затова ходя само с Овенки, а аз имам Луна в Овен.А рогът ми е само един, нали съм Козирог.

Аз не го отричам. Казвам само, че подобни постове са от рода на "искам да кажа нещо, ама не го правя". Защото както казах - за да не са празни приказки трябва да се каже кой, какво, как, кога, а не "от всички модератори 2-ма, 3-ма не стават, ама няма да казвам защо, защото не мога". Щом мислите, че не носим на критика казвайте. Кой модератор сте критикували основателно и той ви е теглил една и се е направил, че не чува. Това имам предид аз, а не, че някой модератор няма да каже "аз сбърках" при положение, че е сбъркал наистина. Не ме разбирайте грешно Публикувано изображение

Официални извинения на Whitehart, явно съм имал предвид Aragorn.

Официални извинения на Whitehart, явно съм имал предвид Aragorn.

Не разбрах дали само за това изречение си се объркал, или и за моите "псувни"? :cool:

Не разбрах дали само за това изречение си се объркал, или и за моите "псувни"? Публикувано изображение

За всичко, просто двамата понякога много сте ми подобни, все пак сте градски, нали, или и за това бъркам ?

Трябва ли пак да ти припомням, като в другата тема, в която споменаваше, че съм те псувал, че си пазя ЛС-тата, които сме разменили с теб и мога да ти ги покажа и да ровиш цял ден, та може и да сглобиш някоя псувня от първите букви на всяка дума?

Мисля си, че тези, които най-много скачат тук не търпят критика - не признават никога. Всичко обръщат наопаки, но е на тяхното. (не изключвам варианта да са прави все пак) Други премълчават. Избягват дискусията, защото явно егото е по-силно и понякога не си казват. Мислят си, че по този начин ще проявят слабост едва ли не, но да знаете - има и такива, които го ценяват. Има и трети, които признават.

Абе , хора , че кой взима форума насериозно, всичко е бош-лаф , но от модераторите не се оплаквам , но от модераторките има какво още да се желае, стараят се момичетата , трудят се , браво , но може и повече Коя книга прочетохте последно? въпрос към модераторите , целта е да влезем в лит дискусия :cool:

Коя книга прочетохте последно? въпрос към модераторите , целта е да влезем в лит дискусия ;)

пляс

Тази седмица, поради ангажименти от модераторско естество, се ограничих само с една книга. :):)

Що, ти коя прочете?

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.