Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

не ползвам XP на български но ето горе долу какво трябва да направиш : като цъкнеш на някой линк на торент не давай "отвори" или там както е а му дай " запази" и го запази на работия плот или (desktop) след това като го намериш на декстопа къде е тоя файл, цъкаш с десен бутон и търсиш меню "отвори с" или нещо подобно по-смисъл... там трябва да има "избери програма" намираш къде е инталнат торент клиента и го избираш него, той се появява в списъка с програмите с които може да се отвори този файл, ... отдолу трябва да има отметка подобна на "използвай винаги тази програма за отваряне на тези файлове" ... е т'ва е пак казвам че не ползвам ХР на български и вероятно надписите са различни от тези, които съм ти дал но са подобни по смисъл :) айде успех

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

въобще немога да сиидвам.. слагах на настройките да сиидвам с голяма скорост нестава.. кажете от какво може да е това... освен от ИСП icon_smile.gif щото мога да уплоадвам

въобще немога да сиидвам.. слагах на настройките да сиидвам с голяма скорост нестава.. кажете от какво може да е това... освен от ИСП icon_smile.gif щото мога да уплоадвам

Я разясни сега, как можеш да ъплоудваш, а не можеш да сийдваш. Нещо не ми стана ясно. Дай малко повече информация. А въпросния торент, който се опитваш да сийдваш, да не би да е теглен от друго място? С какъв клиент работиш и т.н.

Я разясни сега, как можеш да ъплоудваш, а не можеш да сийдваш. Нещо не ми стана ясно. Дай малко повече информация. А въпросния торент, който се опитваш да сийдваш, да не би да е теглен от друго място? С какъв клиент работиш и т.н.

значи работя с Уторрент... немога да СЕЕДвам..., но иначе да уплоадвам в някой сайт ми уплоудва.. незнам защо немога да сеедвам а торента е от линкоса със сички торенти ми става така???

Значи теглиш даден торент и веднага след като е на 100% при теб и започне да се сийдва автоматично и ти дава грешка? Така ли да разбирам нещата? Обясни по-подробно.

хора може уторента да е хубав и лек но като гледам ниама човек да ниама проблеми с него вклучително и и аз.По добре си сложете Битторент 0.70 и забражиате за проблемите си.вече го махнах този уторент и седа сам доволен.

И аз имах проблеми с уторента и за това го зарязах преди време и се върнах на бит комета. Публикувано изображение

Вижте сега няма какво толкова да му настройвате на мюторента, още при стартирането (понеже не е инсталационен) той си се прави основна програма за стартиране на торент файлове. А ако ви даде грешка от тоя тип Data is inncorect просто изтривате торента и го стартирате наново като зададете същото място, той си проверява изтегленото до момента и продължава от там дето е дал грешка. А такава грешка може да се получи например ако случайно или не преместиш някой от файловете които си изтеглил (това може да стане при спрян торент клиент - вярвайте ми правил съм го без да искам)

Редактирано от ram^ (преглед на промените)

хора може уторента да е хубав и лек но като гледам ниама човек да ниама проблеми с него вклучително и

и аз.По добре си сложете Битторент 0.70 и забражиате за проблемите си.вече го махнах този уторент и седа сам доволен.

Еее Миро,като си имал проблеми с мюторента и като не си успял да го направиш(не че има да се прави кой знае какво)не значи,че всички имат проблеми.Аз лично от както съм сложил мюторента съм нямал проблеми.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

значи пускам да се тегли някой филм и си почва без проблем но след 5 минути теглене някаде.... спира и ми изписва Грешка:Data is invalid или в другия случаи ми изписва Data is inncorect.. какво значи това как може да се оправи .. моляви помогнете ми ще съм ви много благодарен

това ми се оправи.. вече, защото като пусках да тегля някой филм оставях да се тегли само ".ави" файла а другите им махах отметките сега пускам всичко да се тегли което е в торента и не ми прави това:speak:

иначе и аз съм много доволен от уторента :P

но немога да сеедвам, незнам защо:) само това искам да разбера как да оправя:) някой може ли дами хелп.. всички настройки са ми оправени, мога да уплоудвам в различни сайтове но немога да сеедвам :)

дано ми помогнете

Еее Миро,като си имал проблеми с мюторента и като не си успял да го направиш(не че има да се прави кой знае какво)не значи,че всички имат проблеми.Аз лично от както съм сложил мюторента съм нямал проблеми.

Ще ти го обесна кратко и ясно.Появи ми се червениа знак наи отдоло и от там започнах да промениам настроиките на рутера *не стана*обадиах се в фирмата че имам затворен порт или ограничение на рутера*Пак сащото*от там поромених всички опции по схеми на рутера в интернет и така не стана.Ънинсталирах сложих бит 0.70 и работи в зелено.Надиавам се да си ме разбрал

хора може уторента да е хубав и лек но като гледам ниама човек да ниама проблеми с него вклучително и

и аз.По добре си сложете Битторент 0.70 и забражиате за проблемите си.вече го махнах този уторент и седа сам доволен.

вече 5-6 месеца си го ползвам и нямам нито един проблем. отваряне/създаване на торенти, качване сваляне ...

и единственото което съм променял по настройките е броя активни торенти за сваляне.

успех на всички!

Ще ти го обесна кратко и ясно.Появи ми се червениа знак наи отдоло и от там започнах да промениам настроиките на рутера *не стана*обадиах се в фирмата че имам затворен порт или ограничение на рутера*Пак сащото*от там поромених всички опции по схеми на рутера в интернет и така не стана.Ънинсталирах сложих бит 0.70 и работи в зелено.Надиавам се да си ме разбрал

Виж как е моят мюторент доказвам.Според твоето мнение ако не е зелено триъгалничето няма да работи.В крайна сметка всеки има право да избира какъв торент клиент да използва. Публикувано изображение

Я да попитам и аз. Дава ми на статус: Сийдване, а на качване че е с 0.0 КБ/с и сега немога да разбера сийдвам ли или не? И защо на вторият ми торент е с червено?

Публикувано изображение

Я да попитам и аз. Дава ми на статус: Сийдване, а на качване че е с 0.0 КБ/с и сега немога да разбера сийдвам ли или не? И защо на вторият ми торент е с червено?

Винаги ли ти е с червена стрелка или само за определено време?Ако е за определано време мисля,че нещо тракера се е бъгнал или нещо такова.Би трябвало след това да ти се оправи.А и след рестарт на мюторента пак ли е така?Виж какво пише в статуса на торента,който сваляш.И още нещо ако свалиш същият торент файл от друг тракер пак ли ти е с червена стрелка?

П.С.Картинката е леко размазана и не се вижда хубаво. Публикувано изображение

Тя направо си е много размазана. Мисле че сега ще се вижда по добре

За пъррвия торент не виждам да има проблем просто никой не се е закачил към тебе да дърпа.Относно вторият виждам,че си сийдвала значи проблемът най-вероятно е в тракера.Рестартирай торента или мюторент и трябва да се оправи.

П.С.Не ми отговори на въпросите.

Sonic, виж да не си сложил отметката, след като изтегли даден торент, клиента ти да го мести в друга директория.

Options->Preferences->Downloads - Move completed downloads to: Махни тикчето от там.

Винаги ли ти е с червена стрелка или само за определено време?Ако е за определано време мисля,че нещо тракера се е бъгнал или нещо такова.Би трябвало след това да ти се оправи.А и след рестарт на мюторента пак ли е така?Виж какво пише в статуса на торента,който сваляш.И още нещо ако свалиш същият торент файл от друг тракер пак ли ти е с червена стрелка?

П.С.Картинката е леко размазана и не се вижда хубаво. Публикувано изображение

Не след рестарт, всички пак бяха със зелена стрелка. Но няма качване. Защо ?

Не след рестарт, всички пак бяха със зелена стрелка. Но няма качване. Защо ?

Там където пише сийдъри и е на нула няма да тръгне.Трябва да има сийдъри.

Искаш да кажеш за колонката Пиъри. Цифрата пред скобите в тази колонка, трябва да е различна от нула, за да започнеш да качваш. Тя показва броя на лийчърите, с които се свързваш.

Редактирано от Maximilian (преглед на промените)

Според мен най-хубавата програма за торенти си е БитКомет-а , защото е лесна за използване , а и не прави много проблеми по време на работа. :rolleyes:

Според мен най-хубавата програма за торенти си е БитКомет-а , защото е лесна за използване , а и не прави много проблеми по време на работа. :rolleyes:

Ще ми кажеш ли какво общо има поста ти с темата ?Публикувано изображение

Наистина не прави много проблеми,само дето товари компа доста повече.
:whist: Всеки пак си хвали любимото конче (торент-клиент). И BitComet, и uTorrent вършат работа, но на последния му липсва кеширането на информацията от твърдия диск в RAM. Това предопределя по-честите обръщения към твърдия диск и по-бързото му износване. В RAM няма механика и "изхабяването" на материала става много по-бавно. Не знам за кой път го казвам вече, но малко хора чуват. :) Всеки да ползва, каквото иска, но първо да вникне по-дълбоко във функционирането на любимата програма, за да няма неприятни изненади след време. :) Не ползвайте версии на BitComet по-нови от 0.70, докато на официалната страница не се появи информация за нова стабилна версия.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.