Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Подхванала съм на Норчето "Танцът на мечтите". Приятна и лека книжка със забавни персонажи.

А иначе оставяйки тази настрана дето я чета, се чудя каква с вампири или някакви ловци да подхвана. Чете ми се нещо екшън, мистерия, ужаси. От сорта на "Академия за вампири". Дайте предложение момичета, моля ви! :)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

И аз да се отчета... след толкова гореща препоръка нямаше как да не прочета Софи. И аз го направих, още съм безмълвна.. първо, защото май си докарах стомашни болки от смях и второ, защото романът е толкова невероятно затрогващ и наистина много ми хареса. В началото Софи е гадна, високомерна, самовлюбена и себелюбива кучка (извинявайте момичета :) ), даже оспорваше първото място за най-омразна главна, а именно Шана. Преди да продължа искам да уточня, че аз харесвам романа Шана, но главната, нейната самовлюбеност и гадостите, които причини на главния без той да има каквато и да е вина, даже обратното - правеше всичко за нея, ми дойдоха в повече. Та да се върна на Софи, след като получи напълно заслуженият си урок тя започна да се променя и на мен наистина много ми хареса как всичките й лоши качества се заменят с щедрост, всеотдайност, доброта и нормалният човешки срам, хареса ми че тя се научи да признава грешките си и да се извинява, когато сбърка. А Колин той е може би един от най-миличките, добри и търпеливи главни герои, с които съм имала удоволствието да се запозная. Просто прекрасен образ, за разлика от брат му, на който собственоръчно исках да му извия врата :mad::) Много съм се смяла на измишльотините, с които братът на Лидия бе напълнил главата на Софи относно тълъсъмите и секса, а най-любимите ми смешни моменти са, свързани с разглеждането на прекрасната, гола, мъжка статуя - похотливите мисли на Софи, как тя се изчерви от смущение, а Колин мислеше, че ще припадне и хукна да я води на сянка...препускаха като в галоп до оранжериите, а Софи дъх не можеше да си поеме :lol6: Други любими моменти са с кучето-плъх Минг-Минг и стопанката му; с безмълвният Колин, захластнат по задните части на Софи, а баща му опитващ се да привлече вниманието му...май ще ми се наложи да преразкажа целият роман :) Любимият ми трогателен момент много често е цитиран във форума е, когато Софи доказва на Колин, че вече не се отвръщава от белега му и му доказва възхищението си. Просто прекрасен роман, от мен има заслужена 10-ка :yanim:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Блеки /този прякор Съни го измисли и нещо го прихванах/, направо ме провокира с горния си коментар. "Шана" не съм я чела още /мързи ме да търся червяща се емотиконка, представете си я/, но и аз си имам една главна героиня, която недолюбвам, ама никак. А именно мацката от "Прегърни и завладей" на Дженифър Блейк, то такова твърдоглавие и ужасно държание няма просто, направо разваля книгата като цяло, не че произведението и без това блести с нещо... Трябва да прочета "Шана", да направя сравнение между двете. Колкото до "Софи", изредила си наистина култови моменти, но аз бих добавила още един-два, а именно началото на първите признаци на алергията на Колин, направо падам под масата само като се сетя за изреченията "Почеса се" и "Негово височество се почеса още веднъж", особено на фона на вътрешния монолог, който води, също хихикащ момент е в началото, когато наш хубавец се прибра и отиде да види майка си, голям майтап беше неговата тревога за здравето й и пълното безразличие и дори сърказъм на баща му... :) "По-силна от магия", пак на Хедър Кулман, е също една от най-забавните книги, които съм чела, така че реди и нея на опашката. :)

• Автор

Мими страхотен коментар за "Софи" - не че съм очаквала друг, книжлето наистина е фантастично. И да споделя - и аз адски много се дразнех на Шана като героиня, направо си я мразех, но има една която мисля, че е най-ужасната - главната от "Лъвът" на Кони Мейсън - Ариана, таз когато и да я пребиеш все си закъснял, дори само спомена за нея кара кръвта ми да кипне, но не от вълнение! :cool: Между другото, мисля че след големия топ 100 може да завъртим една класацийка на тази тема :yanim: Да се върна на темата, чета арлекинчето "Предсказанието" по препоръка на Тихи, по-късно като го дочета ще дам цялостен коментар, но е супер сладко книжле!

Тихи, само докато четях коментара ти ме напушваше на смях, наистина за Почесването е култов момент, а майката на Колин заслужава Оскар, цял месец да не станеш от леглото, за да сватосаш сина си, да се покриваш с пудра, правейки се на призрак, а баща му беше такъв сладур. Много много забавна книжка. :cool: Пете, аз до сега по-ужасна героиня от Шана не съм срещала, надявам се и да не срещна. А Лъвът не съм я чела, защото малко избягвам книжките на Конито, кой знае на какво ще попадна :yanim: (не ме линчувайте моля ;))Прочела съм само две нейни книги, едната доста симпатична и увлекателна, става въпрос за Жената на разбойника - книжка, която не е сред личните ми фаворити, но става за убиване на времето. И тъй като ми допадна реших да прочета още някоя и попаднах на Обещай ми вечността, на мен лично тази книга не ми допадна кой знае колко, преливаше от джиджи-биджи на всяка втора страница, а и то не беше ревност не беше чудо. След това съм прочела много противоречиви коментари за Конито и поради тази причина я избягвам, но някой ден ще подхвана поредицата за Женкарите, след горещата препоръка на Боби.

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Тихи, само докато четях коментара ти ме напушваше на смях, наистина за Почесването е култов момент, а майката на Колин заслужава Оскар, цял месец да не станеш от леглото, за да сватосаш сина си, да се покриваш с пудра, правейки се на призрак, а баща му такъв беше сладур. Много много забавна книжка. :whist:

Пете, аз до сега по-ужасна героиня от Шана не съм срещала, надявам се и да не срещна. А Лъвът не съм я чела, защото малко избягвам книжките на Конито, кой знае на какво ще попадна :biggrin: (не ме линчувайте моля :shy11:)Прочела съм само две нейни книги, едната доста симпатична и увлекателна, става въпрос за Жената на разбойника - книжка, която не е сред личните ми фаворити, но става за убиване на времето. И тъй като ми допадна реших да прочета още някоя и попаднах на Обещай ми вечността, на мен лично тази книга не ми допадна кой знае колко, преливаше от джиджи-биджи на всяка втора страница, а и то не беше ревност не беше чудо. След това съм прочела много противоречиви коментари за Конито и поради тази причина я избягвам, но някой ден ще подхвана поредицата за Женкарите, след горещата препоръка на Боби.

Хихи, много уместен коментар за Оскара! ;)

А за Конито, ти пък си уцелила втора книга от поредица ("Жената на разбойника"). Книжката не е никак лоша според мен, но тази, която я предхожда, е по-добра ("Пламък"), така че замисли се за нея. Да не говорим, че "Черният рицар" на същата авторка е сред личните ми фаворити, ако това изявление не те убеди да я прочетеш, пак ще си поприказваме някой път /хихи/. Мога да препоръчам и "Пиратът", доста интригуващ роман от типа "старата любов ражда не хваща" /това беше опит за остроумничене :)/. Мейсън е на "ти" с лИбоФните сцени, поне според общото мнение, на мен лично не ми е направило толкова голямо впечатление... но може да е защото мина доста време откакто съм чела нейна книга и нямам пресни спомени. :cool:

Прочетох "Принцът на меча". Хареса ми.

Не знам какво не ви харесва "Шана". За мен изобщо не е нито ужасна, нито лигава. Срещала съм наистина героини, които адски ме дразнят,но тя определено не е от тях. При нея всичко си беше съвсем нормално да е така. А не безпочвено,което доста често срещано,че се чудиш сега защо така. :whist: Чела съм я няколко пъти и винаги е било удоволствие за мен, може би ми харесва именно защото тя се дърпа :biggrin:

Трябва пак да я прочета,да видя как ще ми се стори сега. :shy11: Може да я видя по друг начин.

Причете ми се и "Софи" http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

• Автор

Мейсън е на "ти" с лИбоФните сцени, поне според общото мнение, на мен лично не ми е направило толкова голямо впечатление... но може да е защото мина доста време откакто съм чела нейна книга и нямам пресни спомени. :cool:

Хммм, аз не бих казала, че е на "ти" - по-скоро се е оженила за тях или са й най-добрия приятел! От трите нейни книги, които съм чела - винаги започва с хубави сюжети, героите й са едни горделиви с достойнство и т.н. - докато не им мине палава мисъл през главата. Та в "Лъвското сърце" главния се нави на веднагическа сватба, само защото гащите вече много го стягаха - беше покъртителна сцена :down: Много пъти съм казвала, че нямам нищо против интимнити сцени, ама тя просто се улива :ph34r:

Не знам какво не ви харесва "Шана". За мен изобщо не е нито ужасна, нито лигава. Срещала съм наистина героини, които адски ме дразнят,но тя определено не е от тях. При нея всичко си беше съвсем нормално да е така. А не безпочвено,което доста често срещано,че се чудиш сега защо така. :angry: Чела съм я няколко пъти и винаги е било удоволствие за мен, може би ми харесва именно защото тя се дърпа :yanim:

Все пак всеки си има мнение и възприема нещата различно, не може всички да харесваме едно и също :cool:

Шана си беше упорита като магаре, но и аз си я харесвам, така е всеки с вуса си, не може всички едно и също да харесваме. А за Конито, направо се забравя таз жена, то бива страст бива, ама няма да е лошо да ни я спести поне на половина, иначе книжките и са интересни и динамични.

Прочетох Неприлично предложение на Мери Джо Пътни и мога да кажа, че не можа да ме впечатли! Беше ми предсказуема цялата книга, но това няма да ми попречи да прочета и останалите книги от поредицата. Дано някоя от тях ми допадне повече от тази.

„Видение в бяло“-хареса ми.Много приятна книга. Възхищавам се на стила на Нора Р.Пише интересно,приятно,без излишни интриги и гадости, и в същото време без да ти доскучае. Като гледам скоро нищо ново няма да излезе ,тъй като третата книга още не е издадена на англе.Какво остава за бг...

От прочетох "Невинни в смъртта", просто уникална книга, до сами край не знаех кой е убиеца, а той се оказа десет годишно момиченце, на седем убило двугодишното си братче, за да получи всичката любов и внимание на родителите си, убило млад мъж, учителя й, защото й писал "6-", после друг учител за да натопи директорката, а накрая отрови и майка си, за да може да е само с баща си и той да я глези. Цялата история толкова майторски написана, че дори не ми хрумна, че момиченцето е убиеца, а и една бивша любовница на Рурк се пръкна и мътеше водата на Ив, сееше раздори, и т.н. Много добра книга, продължавам с поредицата.

Прочетох Неприлично предложение на Мери Джо Пътни и мога да кажа, че не можа да ме впечатли! Беше ми предсказуема цялата книга, но това няма да ми попречи да прочета и останалите книги от поредицата. Дано някоя от тях ми допадне повече от тази.

Аз си харесвам Неприличното предложение ,но съм съгласна,че е предсказуема.Всъщност най-късно след десетия роман нещата опират до стил,диалог, начин на поднасяне-демек всички са предсказуеми, ето аз, ей с туй не съм съгласна:

Хммм, аз не бих казала, че е на "ти" - по-скоро се е оженила за тях или са й най-добрия приятел! От трите нейни книги, които съм чела - винаги започва с хубави сюжети, героите й са едни горделиви с достойнство и т.н. - докато не им мине палава мисъл през главата. Та в "Лъвското сърце" главния се нави на веднагическа сватба, само защото гащите вече много го стягаха - беше покъртителна сцена :yanim: Много пъти съм казвала, че нямам нищо против интимнити сцени, ама тя просто се улива :blink:

Все пак всеки си има мнение и възприема нещата различно, не може всички да харесваме едно и също :(

Мене ако питаш Конито любовните сцени ги вре където трябва и не трябва,ама по същество не са стяскащи,само мааалко пикантни и то рядко. :yanim::wub::wub:
  • Автор

Мене ако питаш Конито любовните сцени ги вре където трябва и не трябва,ама по същество не са стяскащи,само мааалко пикантни и то рядко. :(:yanim::yanim:

Гале, нещо не си ме разбрала, точно същото имам предвид - че са в огромно количество и не особено изпипани, и колкото и да е "увлекателен" сюжета в един момент почват да дразнят :blink:

Гале, нещо не си ме разбрала, точно същото имам предвид - че са в огромно количество и не особено изпипани, и колкото и да е "увлекателен" сюжета в един момент почват да дразнят :blink:

Упс

Я да си защитя аз конито накрая. Е да увлича се, но поне аз не съм попадала на както ги наричам "гнус Мария" ситуации каквито ша ма прощават маги и останалите момичета дето я обичат, ама сузето джонсън не спира ни залива. Изчетох сума ти неща на по няколко езика и мога да ви кажа че любимата ни джоана ако трябваше я четем в оригинал изобщо нямаше сме толкоз екзалтирани. Не чета само аз на англе така че и другите момичета да си кажат мнението. Истина е че всяка има вкус настроение и дето се казва "ей сега това искам". А и почетох едни други дето и сузето пасти да яде така че кони има свойте върхове и своите падове, но определено е сред любимките ми.

Дебора Рейли - Фалшивият годеник

ПП1: В тази връзка, търся останалите две от серията "Леговището на Хелион"

Some like it sinful (2006) – Опасно желание

Some like it brazen (2007) – Страстни игри

Има ли ги качени някъде?

ПП2: Абе коя е тази "Софи" която превъзнасяте? :whist: Автор, нещо? Дайте жокер.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

ПП2: Абе коя е тази "Софи" която превъзнасяте? :rolleyes: Автор, нещо? Дайте жокер.

Ако не се лъжа: Хедър Кулман - Софи

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Ако не се лъжа: Хедър Кулман - Софи

Същата. ;)

П.П.

А Сънчо, за Джоана или само добро, или нищо!

Има ли ги качени някъде?

...

Хм, на английски не ги намерих. А на български не са преведени.

Има ли ги качени някъде?

ПП2: Абе коя е тази "Софи" която превъзнасяте? ;) Автор, нещо? Дайте жокер.

Аз ги имам на англе. пиши едно лс да се разберем как да ти ги пратя

@ ganinka & Lindsey Благодаря ви, изтеглих си Софи-то и утре ще я подхвана. :) @ cheetah Няма да се възползвам от предложението ти, което е настина много мило, но пък си запазвам правото за друг път :)

@ cheetah Няма да се възползвам от предложението ти, което е настина много мило, но пък си запазвам правото за друг път :eek: А и аз мерси също много мило но аз отдавна изпопрочел

Чета "Красавицата и звярът"

И двете са мнооого сладки, ти коя всъщност си почнала?

На Аманда Куик..чела съм я преди години,но си я изрових пак :whist: Наистина е много сладка..тази Хариет е много луда,горкия главен се видя в чудо.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.