Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Аз съм на Дар от злато на Кренц, ама нещо не ме грабва :biggrin: Дано по-нататък стане интересна. В момента съм на "заварката" между двамата :cool:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Преди да замина за морето си взех Ангелът на отмъщението на Сюзан Копола и Целувката на пирата на Катлийн Драймън.Та чета Целувката на пирата.Още съм съвсем в началото,защото там не ми остана много време за четене.Надявам се да е интересна.

Интересна е! Няма да съжалиш. Виж ми мнението в темата за пиратите и като я прочетеш моля да кажеш, какво мислиш в пиратската тема.

Мисля да започна Проклетникът - даже я разпечатах, но... се чудя дали си струва, защото съм почнала още четири книги и съм ги зарязала до средата. Иска ми се нещо наистина интересно.

Мисля да започна Проклетникът - даже я разпечатах, но... се чудя дали си струва, защото съм почнала още четири книги и съм ги зарязала до средата. Иска ми се нещо наистина интересно.

Ами аз пак да я хваля до припадък, книгата е невероятна... поне според мен няма да съжаляваш има си всичко, смях, сълзи, сблъсък на характери, упорство и такава любов, че ти спира дъха... Вчера в игарата за цитатите пуснах един от най-тъжните моменти в книжката, на който съм ревала като магарица.

Леле, Блеки, ти тъй както я хвалиш май и аз да взема да я прочета. :)

........

Засега фаворит ми е "Синеокия дявол"/просто Харди е чудесен :)

Това за Харди го подкрепям,той още от първата книга ми легна на сърце,но Неговата много ме дразни.Не намирам в момента точната дума но някак овчедушна.Направи грешки/нищо,че цял свят я предупруждаваше,ама инат-вижте колко съм самостоятелна/,ами и не ги признава,та стои и търпи.В "Синеокия дявол" има Главен,няма Главна.Затуй си обичам най-вече "Захарче",най-балансирана история.

Започнах "Ти ми принадлежиш" на Джоана Линдзи.

Прочетох Уитни, моя любов и сега ще се метна на книжката за Стивънчо... Преди да те срещна :) Споделете мнение за нея и тя ли е толкова върховно страхотна като първите две? :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Прочетох Уитни, моя любов и сега ще се метна на книжката за Стивънчо... Преди да те срещна ;) Споделете мнение за нея и тя ли е толкова върховно страхотна като първите две? :ph34r:

Определено си има своя чар, но на мен Уитнито ми е по-любима, може би защото не е толкова... тъжна на моменти. Ала и книжката за Стивън е очарвотелна и наистина не трябва да бъде пропусната. Много са сладки главните.(;

Гери, "Ти ми принадлежиш" ми е любимата от поредицата за Кардиния. Главните са супер сладки и твърдоглави. :blink:

Аз съм на Дар от злато на Кренц, ама нещо не ме грабва :angry: Дано по-нататък стане интересна. В момента съм на "заварката" между двамата :cool:

Без да те отчайвам, аз така и не я дочетох, незнам защо, сигурно защото преди това бях чела "Дар от огън", която е следващата, и там вече с бебока и т.н. и като знаех за какво иде реч в първата книга, не ми беше толкова итересна. :)

Мила аз страшно много я харесвам. Супер забавна книга. Главния направо се видя в чудо с главната, то не бяха глупости и номера от нейна страна. Книжката е супер лека и се чете на един дъх. Аз я бях чела от библиотеката и накоро я прибавих към личната си колекция, тя мисля също да я зачета да си я припомня по-подробно. :clap:

Без да те отчайвам, аз така и не я дочетох, незнам защо, сигурно защото преди това бях чела "Дар от огън", която е следващата, и там вече с бебока и т.н. и като знаех за какво иде реч в първата книга, не ми беше толкова итересна. :angry:

ААААаа, то че ще я дочета, е ясно. Но на мен не ми е интересна и без да съм чела Дар от огън, простоооо... много набързо стават нещата. Ама като я прочета, тогава ще кажа.

• Автор

Аз захванах "Изкушенията на съдбата" на Жаклин Рединг, като изобщо не ми беше в плановете за четене, ама мернах я и нещо ме привлече към нея. Добре почва, май ще има ранна сватба, надявам се да е хубаво книжлето :angry:

Аз захванах "Изкушенията на съдбата" на Жаклин Рединг, като изобщо не ми беше в плановете за четене, ама мернах я и нещо ме привлече към нея. Добре почва, май ще има ранна сватба, надявам се да е хубаво книжлето :rolleyes:

Не се плаши мило, много е хубава. Аз не съм сигурна, тя май беше в поредица с "Дворцови интриги" ама ще те излъжа. Иначе си е страшно интересно книжле.

Не се плаши мило, много е хубава. Аз не съм сигурна, тя май беше в поредица с "Дворцови интриги" ама ще те излъжа. Иначе си е страшно интересно книжле.

3 са в поредица,ма не понмя коя беше третата

Всъщност и трите са сканирани и ще се ориентираш
  • Автор

Супер :rolleyes:, аз я имам само нея на книга, другите от поредицата едва ли ще ги огрее скоро. Иначе от авторката на бг знам, че са още "Бялото цвете" и "Да откраднеш рая" и май последната допълва поредицата. Ине, мерси за мнението ти, радвам се, че е готино книжлето, напоследък не мога да се оплача все хубави заглавия уцелвам :eek:

Супер :rolleyes:, аз я имам само нея на книга, другите от поредицата едва ли ще ги огрее скоро. Иначе от авторката на бг знам, че са още "Бялото цвете" и "Да откраднеш рая" и май последната допълва поредицата. Ине, мерси за мнението ти, радвам се, че е готино книжлето, напоследък не мога да се оплача все хубави заглавия уцелвам :eek:

Аз да си кажа,не че си ме питала де,ама Дворцови интриги най ми хареса.Нали тя беше за главната дет ходеше боядисана?

Супер :mad:, аз я имам само нея на книга, другите от поредицата едва ли ще ги огрее скоро. Иначе от авторката на бг знам, че са още "Бялото цвете" и "Да откраднеш рая" и май последната допълва поредицата. Ине, мерси за мнението ти, радвам се, че е готино книжлето, напоследък не мога да се оплача все хубави заглавия уцелвам :)

Браво на теб, а аз напоследък само си припомням четени книжки, но поне знам, че са много интересни. На моменти се олавям, знам, че книгата е хубава, че много ми е харасала, а не помня и грам от съдържанието и така като тръгна да чета, все едно я почвам наново :rolleyes::eek::P
  • Автор

Аз да си кажа,не че си ме питала де,ама Дворцови интриги най ми хареса.Нали тя беше за главната дет ходеше боядисана?

Еми за нея не знам, ама в "Изкушенията на съдбата" главната Мара, от червенокоска се прави супер чернокоса, за да се представи за годеницата на врага си.

Браво на теб, а аз напоследък само си припомням четени книжки, но поне знам, че са много интересни. На моменти се олавям, знам, че книгата е хубава, че много ми е харасала, а не помня и грам от съдържанието и така като тръгна да чета, все едно я почвам наново :eek::P:mad:

Мило, така е, като си прочела всичко възможно, сега ще препрочиташ :rolleyes: На каква вълна си в момента?

В момента си чета "Рандеву" на Аманда Куик, но някак не ми потръгна тая книжка :/ Преполових я даже, но няма да я оставя.. Дано да е по забавна към края :blink:

Еми за нея не знам, ама в "Изкушенията на съдбата" главната Мара, от червенокоска се прави супер чернокоса, за да се представи за годеницата на врага си.

Да,да,моята книжка е за Мара,верно бе!

В момента си чета "Рандеву" на Аманда Куик, но някак не ми потръгна тая книжка :/

Преполових я даже, но няма да я оставя.. Дано да е по забавна към края :beer:

Ами хапнах няколко Елизабет Лоуъл и Линда Хауърд, тея дни, днеска се засилих а "Проклетникът" и след нея мисля да прочета първите две на "В смъртта" на Нора, където Рурк и Ив се запознават и заивяват заедно :beer::clap: :clap:

...

Гери, "Ти ми принадлежиш" ми е любимата от поредицата за Кардиния. Главните са супер сладки и твърдоглави. :)

Супер, още докато четох "Тайната принцеса", подозиха че Васили ще си намери майстора с някоя :)

Редактирано от geri_113 (преглед на промените)

Момичета,дочетох си "Аз обичам Холивуд" втора книжка от поредичка.Супер!Много свежи,описани с хумор делнични ситуации,разбира се Любов.Главната е леко задръстенячка,която се бори да се промени и да си намери точното място.Изпада в странни ситуации,придържа се към някакви принципи и т.н,абе има за всекиго по нещо.Горещо препоръчвам и двете книги "Аз обичам Ню Йорк" и "Аз обичам Холивуд",е не чакайте многопластов сюжет и философски размисли, но си струваааа!Даже влязох в сайта на Кръгозор и се пукнах от яд - аз си ги купих в крайна сметка от книжарниците на цени 11/12,а през Е-книжарницата ги дават двете на 15лв. Боже,не мога да повярвам,че говоря така приповдигнато за чиклит!ХА!

Супер, още докато четох "Тайната принцеса", подозиха че Васили ще си намери майстора с някоя :mad:

Хах, да определено Пък да кажеш Алекс да е мила и добричка, ами... в Ада го закара. Ама той си го заслужаваше. :)

Скрити таланти на Кренц.Хубава е и на моменти забавна.Жителите на Уитс Енд са големи особняци и много свежи герои.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.