Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Туко що завърших Преластяването на Джоана Линдзи,обожавам ги тези Малори,това определено е една от любимите ми книги от поредицата :whist: Сега съм в задънена улеца и незнам какво да започна,но определено ще се оглеждам за нещо мн романтично ;)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

За поредицата, снабдила съм се и с тринките на хартия, беше в периода когато излезе третата книга и доста похвали се сипеха, та реших че са обещаваща инвестиция. Прочетох 70 странички, нямаше време за повече, но ми харсева стила на авторката, много увлекателно е написано, та до тук съм доволна, нямам търпение да напредна повече в сюжета!

А Харди, малееее туй момче е страхотно! :ph34r:

Аз нещо не можах да видя тази книга в темата с линковете :angry: Имал и я там да й видя резюмето :)

Аз нещо не можах да видя тази книга в темата с линковете :rolleyes: Имал и я там да й видя резюмето :)

А може да погледнеш и тук: Лайза Клейпас :cool:

Аз нещо не можах да видя тази книга в темата с линковете :rolleyes: Имал и я там да й видя резюмето :cool:

Ако говориш за Захарче и Синеокият дявол,препратката е към фанагория и са действащи.Третата я давах на Слава за скан,но тя сега си има ангажимент и не знам накъде са нешата.

Ако говориш за Захарче и Синеокият дявол,препратката е към фанагория и са действащи.Третата я давах на Слава за скан,но тя сега си има ангажимент и не знам накъде са нешата.

Ами точно за тях говоря, но нещо не ги виждам :rolleyes:

Лайза Клейпас

Поредица "Gamblers series"

1.И тогава ти дойде

2.Мечтая за теб

Поредица "Capitol Theatre"

1.Ще те открия някой ден

2.Диви нощи

Ей тези само ги има в темата или нещо не търся, където трябва :cool:

Редактирано от veselina_s_p (преглед на промените)

Дженифър Ашли - The madness of Lord Ian MacKenzie, само че четенето не ми върви и май ще я отложа. Така съм отложила и Преследвана на П.С. Каст и цялата поредица Dark guardian на Рейчъл Хоторн.

Аз се напънах и подкарах "Легло от рози" на Нора. Ми размърда се,сега ми върви по-леко,неангажиращо.Май от четирите тая за Паркър ще ми е най по душа.Просто дамата е чепата със стила на "старата" аристокрация.Струва ми се,че вече се запознах с "нейния" човек.Естествено 100% сигурна съм,това ще е четвъртата книга.

Днес твърдо съм решила да допрочета 'Съни' на Андреа Парнел.Стискайте палци да успея и да ми се махне от главата.

• Автор

Днес твърдо съм решила да допрочета 'Съни' на Андреа Парнел.Стискайте палци да успея и да ми се махне от главата.

Че ти не я ли беше чела :clap:

Началото и нататък прехвърлях страниците.Искам да я прочета,защото след ужасното начало май има някой друг добър момент,но не мога. Но май и днес няма да я бъде Съни :-D Минах покрай една сергия и само за 6лв. се сдобих с 'Ти ми принадлежиш' и 'Ангел на греха'на Джоана и 'Неуловимият пламък'на Катлийн Удиуиз,която е втора на 'Пламъкът и цветето' Сега се чудя коя да започна

• Автор

Началото и нататък прехвърлях страниците.Искам да я прочета,защото след ужасното начало май има някой друг добър момент,но не мога.

Но май и днес няма да я бъде Съни :-D Минах покрай една сергия и само за 6лв. се сдобих с 'Ти ми принадлежиш' и 'Ангел на греха'на Джоана и 'Неуловимият пламък'на Катлийн Удиуиз,която е втора на 'Пламъкът и цветето' Сега се чудя коя да започна

Честити придобивки, всичките са супер книги, аз съм чела само "Неуловимият пламък" и страшно много я обичам, но да си кажа малко съм пристрастна към семейство Бърмингам, много са ми на сърцето!

"Ти ми принадлежиш" е втора от поредица със "Тайната принцеса", а "Ангел на греха" май беше първа от поредица :)

Началото и нататък прехвърлях страниците.Искам да я прочета,защото след ужасното начало май има някой друг добър момент,но не мога.

Но май и днес няма да я бъде Съни :-D Минах покрай една сергия и само за 6лв. се сдобих с 'Ти ми принадлежиш' и 'Ангел на греха'на Джоана и 'Неуловимият пламък'на Катлийн Удиуиз,която е втора на 'Пламъкът и цветето' Сега се чудя коя да започна

Чела съм тези на Джоана и за мен са едни от най-забавните й книги. Особено в "Ти ми принадлежиш" главната направо го побърка наш герой, какви ли не номера му прави, че да се откаже той от уредения им годеж, ама не й излязоха сметките.

"Ангел на греха" е трета от поредица. Първата не е издавана на бг, но се превежда в момента от преводачките, а втората е "Див и влюбен".

Чак да завиди човек, че ще ги четеш за сефте тези на джо. Аз благодарение на Инка слънце успях да се сдобия и с Ти ми принадлежиш, че ми бягаше по тъча. Направо ми се дочетоха пак, ама не смея, че ша бъда подложена на линч. Дам бебо първата от поредицата доста напредна благодарение на слънце Ети дето не ме е погнала още с метлата затова, че все Джо и натрисам.

Но май и днес няма да я бъде Съни :-D

Ндей тъй деееееее - Хихихихи бъзикам се сори за спама ама паднах от смях щот и другата Съни пуши и нещо я не да му се не види.

А адашката и мен ми се опря. Подарих си я без грам болка у сърцето.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Аз пък тези дни изчетох "Пламъкът и цветето" и в момента съм на "След целувката", а после мисля да отметна и "Неуловимия Пламък" Паралаелно с това се опитвам да чета "Рано или късно" на Елизабет Адлър. Като цяло историята е интересна, и главните са добри, но нещо стила на авторката не ми понася. Имам чувството, че много се лута тази жена. Прескача така от минало в сегашно време, че разликата се размива. Отделно разтяга много локуми и пуска толкова дълги обяснения за нещо, което вече е било подробно обяснено преди 10 минути. Ама да видим, имам само 300 страници, дано скоро да я изчета. :blink:

Аз чета Сделка за милиони на Сандра Браун и въобще не съм очарована-това е най-лошата и книга според мен.Главния е бивш спортист,които последните години е прекарал в затвора,а главната съпруга на един богаташ,които след катастрофа е останал инвалид и те предлагат на главния сума ти парички да направи бебе на главната.Дори не съм сигурна,че ще успея да я довърша-доста далече е от обичайния стил на авторката.

Последно четох "Дневниците на вампира: Борбата"

Прочетох си "Ти ми принадлежиш" и започнах "Неуловимият пламък" на Катлийн Удиуиз. И имам още 3 придобвики :( "Среднощни тайни" на Джанел Тейлър,която съм чела и имах преди,но е изчезнала безследно и реших,че трябва да си я възстановя. "Реликвата" на Мерилайл Роджърс и "Прегърни ме силно" на Брийн Джилбърт,на кояот заглавието ми е много познато и корицата и сега като се разровя из библиотеката и открия,че я имам ще се гръмна ;)

• Автор

Аз започнах "Непризнати грехове" на Клейпас, много забавно начало, и се чудя дали някой може да ми подшушне на лични - бебето което тръсват на Ела, дали случайно е на Джак или не е негово?

Прочетох Копнеж (втората книга от поредицата на Маги Стийвотър за вълците след Тръпка). Тази поредица така ми влезе под кожата, че ще се побъркам от нетърпение, докато излезе третата книга. А когато прочета и нея и трилогията свърши, не знам :biggrin: . Историята е много свежа, романтична и различна. И двете се разказват от главните герои в първо лице (което си мислех, че ще е много дразнещо, но се оказа, че дори напротив). Любовта на Сам и Грейс и техните усилия да останат заедно въпреки природата, въпреки различията помежду им са толкова завладяващи и въздействащи, че сякаш ти си съпреживял цялата история с тях. Няколко дни след прочитането им, все още имах чувството, че съм в техния свят. В първата книга Грейс е нападната като малка от вълци в задният им двор и завлечена в гората. Един от вълците обаче, с неестествено човешки очи (жълти) я спасява от другите. От този ден нататък, Грейс се чувства странно обвързана с глутницата. Десетина години по- късно, тя се среща с човешкия образ на любимия си вълк и, а той е 18 годишен младеж. Тя веднага го разпознава и любовната им история започва. Той й разказва, как и той като малък е ухапан от вълк и от тогава през зимата е вълк, а през лятото човек. Това, което не й казва веднага обаче е, че всеки вълк се трансформира само определен брой пъти в човек и това е неговата последна трансформация. Естествено тя разбира и двамата започват да търсят начин, по който Сам да се отърве от вълчата си кожа и да не се трансформира. Във втората книга се разказва за борбата на Сам и Грейс с родителите на Грейс ( които изведнъж са против връзката им) и на вътрешната борба на Грейс с вълка, криещ се вътре в нея (защото и тя като малка е ухапана, но никога не се е трансформирала). Гадното е, че втората книга свършва толкова интересно, че ти се иска веднага да хванеш третата и да я прочетеш на един дъх, а тя излиза чак 2011г. Предстои Тръпка да бъде филмирана, незнам дали само първата книга или цялата трилогия, но ако направят филма без да се отклоняват от книгата, по лично мое мнение, ще има по- голям успех и от Здрач. За тези, които не са чели нито една от двете книги, препоръчвам горещо и двете. Дори и за тези, които не обичат фантасмагории, сигурна съм, че и на тях ще им влезе под кожата. В книгите (подобно на чичко Лей) е наблегнато на човешките взаимоотношения и проблеми, които ни тормозят ежедневно в реалния живот и може би затова е толкова лесно да се пренесеш в техния свят и да откриеш себе си в някой от героите.

Прочетох Копнеж (втората книга от поредицата на Маги Стийвотър за вълците след Тръпка). Тази поредица така ми влезе под кожата, че ще се побъркам от нетърпение, докато излезе третата книга. А когато прочета и нея и трилогията свърши, не знам :biggrin: .

Историята е много свежа, романтична и различна. И двете се разказват от главните герои в първо лице (което си мислех, че ще е много дразнещо, но се оказа, че дори напротив). Любовта на Сам и Грейс и техните усилия да останат заедно въпреки природата, въпреки различията помежду им са толкова завладяващи и въздействащи, че сякаш ти си съпреживял цялата история с тях. Няколко дни след прочитането им, все още имах чувството, че съм в техния свят.

В първата книга Грейс е нападната като малка от вълци в задният им двор и завлечена в гората. Един от вълците обаче, с неестествено човешки очи (жълти) я спасява от другите. От този ден нататък, Грейс се чувства странно обвързана с глутницата. Десетина години по- късно, тя се среща с човешкия образ на любимия си вълк и, а той е 18 годишен младеж. Тя веднага го разпознава и любовната им история започва. Той й разказва, как и той като малък е ухапан от вълк и от тогава през зимата е вълк, а през лятото човек. Това, което не й казва веднага обаче е, че всеки вълк се трансформира само определен брой пъти в човек и това е неговата последна трансформация. Естествено тя разбира и двамата започват да търсят начин, по който Сам да се отърве от вълчата си кожа и да не се трансформира.

Във втората книга се разказва за борбата на Сам и Грейс с родителите на Грейс ( които изведнъж са против връзката им) и на вътрешната борба на Грейс с вълка, криещ се вътре в нея (защото и тя като малка е ухапана, но никога не се е трансформирала). Гадното е, че втората книга свършва толкова интересно, че ти се иска веднага да хванеш третата и да я прочетеш на един дъх, а тя излиза чак 2011г.

Предстои Тръпка да бъде филмирана, незнам дали само първата книга или цялата трилогия, но ако направят филма без да се отклоняват от книгата, по лично мое мнение, ще има по- голям успех и от Здрач.

За тези, които не са чели нито една от двете книги, препоръчвам горещо и двете. Дори и за тези, които не обичат фантасмагории, сигурна съм, че и на тях ще им влезе под кожата. В книгите (подобно на чичко Лей) е наблегнато на човешките взаимоотношения и проблеми, които ни тормозят ежедневно в реалния живот и може би затова е толкова лесно да се пренесеш в техния свят и да откриеш себе си в някой от героите.

Защо ли имам странното усещане, че току що ме спешиха да се взема в ръце хихи и да ги подхващам. Ша етинка, нема начин да не ги мина под ножа след такава препоръка.

Ети, много се радвам, че ти е харесала и втората. Много се притеснявах да не се е разбозила. Мислех, че третата ще излезе по-скоро но уви. Ще чакаме. Иначе ти си първата от всички на които проглуших ушите за поредицата и от която чувам отзиви. Коментара ти напълно се припокрива с моя. Стила е различен и наистина ме грабна. Сега ще чакам отзиви и за другото ми предложение. :biggrin:

• Автор

Прочетох Копнеж (втората книга от поредицата на Маги Стийвотър за вълците след Тръпка). Тази поредица така ми влезе под кожата, че ще се побъркам от нетърпение, докато излезе третата книга. А когато прочета и нея и трилогията свърши, не знам :biggrin: .

Историята е много свежа, романтична и различна. И двете се разказват от главните герои в първо лице (което си мислех, че ще е много дразнещо, но се оказа, че дори напротив). Любовта на Сам и Грейс и техните усилия да останат заедно въпреки природата, въпреки различията помежду им са толкова завладяващи и въздействащи, че сякаш ти си съпреживял цялата история с тях. Няколко дни след прочитането им, все още имах чувството, че съм в техния свят.

В първата книга Грейс е нападната като малка от вълци в задният им двор и завлечена в гората. Един от вълците обаче, с неестествено човешки очи (жълти) я спасява от другите. От този ден нататък, Грейс се чувства странно обвързана с глутницата. Десетина години по- късно, тя се среща с човешкия образ на любимия си вълк и, а той е 18 годишен младеж. Тя веднага го разпознава и любовната им история започва. Той й разказва, как и той като малък е ухапан от вълк и от тогава през зимата е вълк, а през лятото човек. Това, което не й казва веднага обаче е, че всеки вълк се трансформира само определен брой пъти в човек и това е неговата последна трансформация. Естествено тя разбира и двамата започват да търсят начин, по който Сам да се отърве от вълчата си кожа и да не се трансформира.

Във втората книга се разказва за борбата на Сам и Грейс с родителите на Грейс ( които изведнъж са против връзката им) и на вътрешната борба на Грейс с вълка, криещ се вътре в нея (защото и тя като малка е ухапана, но никога не се е трансформирала). Гадното е, че втората книга свършва толкова интересно, че ти се иска веднага да хванеш третата и да я прочетеш на един дъх, а тя излиза чак 2011г.

Предстои Тръпка да бъде филмирана, незнам дали само първата книга или цялата трилогия, но ако направят филма без да се отклоняват от книгата, по лично мое мнение, ще има по- голям успех и от Здрач.

За тези, които не са чели нито една от двете книги, препоръчвам горещо и двете. Дори и за тези, които не обичат фантасмагории, сигурна съм, че и на тях ще им влезе под кожата. В книгите (подобно на чичко Лей) е наблегнато на човешките взаимоотношения и проблеми, които ни тормозят ежедневно в реалния живот и може би затова е толкова лесно да се пренесеш в техния свят и да откриеш себе си в някой от героите.

Мариета, благодаря за хубавия коментар, отдавна съм се замисилла за тези книги (благодарение на Кристи), явно ще се чете и то скоро.

Иначе аз в момента съм на историческа вълна и подхванах "Моя единствена обич" на Катрин Сътклиф и правя сефтето с тази авторка, интересно почва и ми мирише на скорошна сватба, само дето главната я изкарват по-черна и от Дявола и сигурно ще се окаже точно обратното.

Ами него още не съм си го взела, но щом го намеря го грабвам. Все пак винаги когато си ми предложила нещо се е оказвало точно по вкуса ми.

Понеже,стана дума за леко мистични книжки да се изкажа в този дух. Като върл противник на вампирясването,съм силно привлечена от дъъългата поредица за Анита Блейк.Тук има страхотен микс от действие и любов.Докарала съм я до 8 част и секса е още очакване,но напрежението трепти.Главната е екзекутор на вампири,работи с полицията и на частно като съживител ан мъртви, окоза се че има силна защита срещу лошите-тя е некромант.В романа са намесени разни видове "немъртви", дори такива от детскити приказки като елфи,феи,но и вълколаци,зомбита и естествено вампири. Книгите са написани със страшно жив изказ, а това очакване да разбереш,дали главната ще си падне по Господаря+-вампир или по господаря-вълколак,и до къде ще стигне е страшно гъделичкащо. Сега от работа не мога да се впускам в подробности, но един да заинтригувам ще съм щастлива.Отдавна не ми се е случвало,да продължавам да чета дори когато усещам,че съм полузаспала и не осмислям.Просто исам да знам,какво следва...Е,после препрочитам. Такаа,справих ли се като за човек,който не чете вампирски истории?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.