Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Отново стартирай OTL за скрипт постави следното:

:reg[-HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearchUrly][-HKEY_USERSS-1-5-21-3569408202-410992640-2894363331-1000SoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearchUrly]:commands[emptytemp]
и натисни Run Fix, след рестарта, провери със System Look:
:regfindyandex
-> Look -> Copy-Paste във форума Отново публикувай резултатите.
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето OTL:

All processes killed ========== REGISTRY ========== Registry key HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearchUrly deleted successfully. Registry key HKEY_USERSS-1-5-21-3569408202-410992640-2894363331-1000SoftwareMicrosoftInternet ExplorerSearchUrly not found. ========== COMMANDS ==========   [EMPTYTEMP]   User: 7 ->Temp folder emptied: 1407 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 34118 bytes ->Java cache emptied: 0 bytes ->FireFox cache emptied: 38448135 bytes ->Google Chrome cache emptied: 0 bytes ->Opera cache emptied: 0 bytes ->Flash cache emptied: 877 bytes   User: All Users   User: Default ->Temp folder emptied: 0 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes ->Flash cache emptied: 0 bytes   User: Default User ->Temp folder emptied: 0 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes ->Flash cache emptied: 0 bytes   User: Public   %systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes %systemroot% .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%System32 .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%System32drivers .tmp files removed: 0 bytes Windows Temp folder emptied: 0 bytes RecycleBin emptied: 0 bytes   Total Files Cleaned = 37.00 mb     OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 log created on 02102013_125122 FilesFolders moved on Reboot... PendingFileRenameOperations files... Registry entries deleted on Reboot...

И system look:

SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff Log created at 12:58 on 10/02/2013 by 7 Administrator - Elevation successful ========== regfind ========== Searching for "yandex" No data found. -= EOF =-

Редактирано от syneidesys (преглед на промените)

Да приключваме! :)

• [*]Изтегли
OTC.exe и го запази на Работния Плот [*]Затвори всички програми [*]Натисни бутона CleanUp!. [*]Съгласи се, ако иска рестарт

При питане за инсталиране на туулбар по време на инсталация на дадена програма, освен че трябва да махнеш отметките, ако имаш бутони най-долу Accept и Decline, избираш Decline.

Поздрави!

Много благодаря angel и на калдата екипа --изчистихме МОЗИЛАТА и цялата система ! :) :) :)

При първа възможност ще черпим за работата! :cheers:

Пак мерси и всичко най-хубаво! :help:

Реших да сложа тази програма "Firefox Ultimate Optimizer" но след като е стартирам ми излиза The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on Ok to terminate the application !

Някакви идей :rolleyes:

Реших да сложа тази програма "Firefox Ultimate Optimizer" но след като е стартирам ми излиза The application failed to initialize properly (0xc0000135).Click on Ok to terminate the application !

Някакви идей :rolleyes:

а е от тва чудо на чудесата компа ми се разболя

не ти трябва, опарих се вече

Не бих ползвал подобни творения.

Speedyfox или CCleaner са достатъчни. :)

Във форума попаднах на темата която са е обсъждало това ! Инсталирах си "Speedyfox" да видя какво представлява, обаче като натисна "Настройки" не излиза нищо,или може би няма меню но погледнах в Гоолъл/Изображения и видях,че такъв прозорец съществува !

Благодаря за съвета ;)

Speedyfox не се инсталира и няма настройки...Той автоматично би трябвало да намери профилите на Mozilla, Thunderbird, Skype и Chrome и след това от вас се изисква да натиснете само Optimize. ;)

Здравейте!

Въпреки, че съм задал при отваряне на браузъра да се показват под/прозорците от последния път,

продължава да се стартира с начална страница! :no-no:

Идеи защо става така?

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Здравейте!

Въпреки, че съм задал при отваряне на браузъра да се показват под/прозорците от последния път,

продължава да се стартира с начална страница! :no-no:

Идеи защо става така?

Ако ползваш CCleaner виж в настройките й - тя трие

Почистване - Windows - Последно въвеждани URL - махни човката

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Сега видях, че съм й задал да изчиства историята при изход :shock11: и проблемът идва точно оттам!

Оправих се в крайна сметка...

Все пак ви благодаря за предложението да погледна и CCleaner-а, че и него ползвам. :D

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Сега видях, че съм й задал да изчиства историята при изход :shock11: и проблемът идва точно оттам!

Оправих се в крайна сметка...

Все пак ви благодаря за предложението да погледна и CCleaner-а, че и него ползвам. :D

за нищо, радвам се че е ок всичко

в ССleaner-a и на Историята не трябва да има човка че си...

:bighat:

Здравейте отново! :D

Този път не търся решение на проблем, а по-скоро "козметична" настройка.

На един лаптоп днес видях, че табовете с отворени страници в браузъра се

намират под лентата за търсене, а не както досега над нея, точно до бутона |Firefox|.

Ето ви и един скрийншот за какво иде реч.

До колкото успях да видя, в настройки на изгледа (или някъде там) имаше опция тези под/прозорци да са под, а не над,

но такава опция на моя браузър не виждам. :no-no:

Здравейте отново! :D

Този път не търся решение на проблем, а по-скоро "козметична" настройка.

На един лаптоп днес видях, че табовете с отворени страници в браузъра се

намират под лентата за търсене, а не както досега над нея, точно до бутона |Firefox|.

Ето ви и един скрийншот за какво иде реч.

До колкото успях да видя, в настройки на изгледа (или някъде там) имаше опция тези под/прозорци да са под, а не над,

но такава опция на моя браузър не виждам. :no-no:

В адресната лента пишеш:

about:config

-> I'll be careful, I promise! (ще бъда внимателен, обещавам)

В Search набираш:

browser.tabs.onTop

кликaш 2-пъти и променяш стойността от true на false

Публикувано изображение

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Възможно ли е,ако "Мозила" е Финал версия да липсва папката в Старт - Програмс http://prikachi.com/images.php?f=files/1287934o.png

И при мен е без папка в менюто Старт. Имам само шорткът (иконка) с лисичката.

Снимката която си показал е от надежден (безопасен режим), каква е връзката? Искаш да стартираш в безопасен режим и ти трябва шорткът?

Просто искам да го има това ! Защото по някой път, ми трябва  "Връщане към стандартните настройки на Firefox" инсталирал съм "Mozilla Firefox v7.0 Final" и мислих,че тази папка е няма в тази версия ! 

Със слаба машина съм, и гледам да не съм с последната версия,а нещо по леко, но все същата работа ! 

На последните версии на Firefox излизането от безопасен режим става автоматично със затваряне на браузера.

Следващия път като стартираш нормално си в стандартен режим. И обратното - ако си в стандартен режим от менюто Help -> Restart with Add-ons Disabled... - рестартираш в безопасен режим.

В стандартен режим shortcut (прекия път) на Firefox, в Properties (свойства), за Target (Цел) съдържа:

"C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe"

А в безопасен режим:

"C:Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe" -safe-mode

За Mozilla Firefox (x86) на 64-битови уиндоуси няма да е в Program Files, а Program Files (x86).

Препоръчително е да не използваш толкова стари версии на Firefox.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

На стари машини можеш да използваш версия 3.6.28 на Mozilla Firefox.

Достатъчно утвърдена във времето, и доказала, че работи надеждно на системи с по-малки ресурси.

Тук можеш да видиш системните изисквания за тази версия - наистина са минимални. :)

Здравейте,

Днес сутринта при стартирането на Мозила-та ми даде тази грешка на скрипт http://prikachi.com/images/22/5875022I.jpg и не можах да работя с нея, тъй като нищо не бе активно. На няколко пъти е дейнсталирах и инсталирах, но без промяна.

Предварително Ви Благодаря за помоща!

Напишете това в гугъл и четете: chrome //y2layers/content/overlay.js

Написах и прочетох, но няма как да изключа Джава-та, тъй като нищо не е активно в Мозилата.

Написах и прочетох, но няма как да изключа Джава-та, тъй като нищо не е активно в Мозилата.

А в контролния панел?

http://www.java.com/en/download/help/quickstarter.xml

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

Здравейте, преди когато отварях нов прозорец в Mozilla ми излизаше празна страница а сега ми излизат запаметени страниците които съм отварял. Имаше начин да се поправи това, правил съм го, четох някъде а сега не мога да го намеря, 3 часа съм търсил.

Може ли някой да помогне как да направя така че като отварям нов прозорец да си излиза чиста страница ?

Редактирано от dberov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.