Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Така е прав си, но навсякъде другаде и във всички други браузъри си работи напълно нормално, скролвам всичко е ок, днес сложих мозилата, защото чух добри отзиви за 14 версия, но излезе този интересен проблем.......

Зоната на тъчпада си работи, но за да скролна в мозилата, курсора трябва да е в долната или дясната част на екрана....

И за мен е много странно, защо се получава само при мозила :no-no:

Можеш ли да изтриеш версията която си изтеглил. Да изчистиш всичко свързано със мозила от / Appdata /. След това да си поставиш друга версия.. Например тази:

http://www.mozilla.org/bg/firefox/new/

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравеите другари :) Имам един доста странен проблем с лисицата но не само и при нея е това и с други браузъри е същото.Като пусна някое клипче в нета независимо къде и да било и ако ровичкам в други страници почва да насича звука на клипа и като цяло.Искам да кажа че имах съмнение за вируси но нищо подобно сега в момента изцяло форматира целия диск и пак ми прави тези неща.Някои да има решение за тоя проблем ?

Това че е форматиран диска не е гаранция, че не може да има вирус. Дай повече информация за хардуера на компютъра. Правена ли му е скоро профилактика?

Не е от вируси!

Причината е във флаша! С цел да не се повтарям, моля вижте този ми пост!

На моята по-слаба машинка положението е същото - при гледане на клип, съчетано с друга дейност, то звукът започва да насича, и процесорът се товари!

Решението е временно да се мине на по-стара версия на флаша, но само докато бъдат отстранени тези неприятни бъгове в новите версии!

Редактирано от programings (преглед на промените)

programings e напълно прав, преди време насичаше и при мен звука без значение с какъв браузер, с по-стар флаш беше добре.

Да стана номера и при мен много ти благодаря приятелче изобщо не съм и предхоложил че проблема ще ми иде точно от FlashPlayer.Искам само още нещо да попитам има ли начин да скрия това прозорче на FireFox където ми изписва да обновя версията че доста е дразнещо.

Да стана номера и при мен много ти благодаря приятелче изобщо не съм и предхоложил че проблема ще ми иде точно от FlashPlayer.Искам само още нещо да попитам има ли начин да скрия това прозорче на FireFox където ми изписва да обновя версията че доста е дразнещо.

Да има. Като влезете във контролният панел, и намерите иконката на флаш плеара. Кликнете два пъти върху нея, и изберете / Advanced. След това маркирайте, Never check for updates.

Къде се намира тая иконка защото само на Java намирам на Flash немога да я открия.

След последния ъпдейт на Флаш плеъра 11.4.402.265 от вчера определено спря да прави опити за забиване! Изглежда е било само от плейъра а не от файърфокса!

и аз съм с новата версия 11.4.402.265 но пак не мога да гледам клипове

и аз съм с новата версия 11.4.402.265 но пак не мога да гледам клипове

Учудвам се че след толкова време, все още не си могъл да си решиш проблема. От горните съвети, които ти бяха дадени, нищо ли не ти помогна?

Я кажи при теб така ли седят нещата:

http://prikachi.com/images.php?images/150/5172150f.jpg

Дали и двете версии на плеара и мозилата са актуални.

Ако е така , пробвай да спреш хардуерното ускорение, от настройките.

Ако и това не работи, ето какво предлагам:

Деинсталирай мозилата и си постави тази версия:

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=821

А за плеар си изтегли тази версия:

http://softvisia.com/download.php?view.1533

И не оставяй нещата не решени. Просто пиши, дали се е разрешил проблема или не.

Сега щом плеара и мозилата са актуални и проблема си седи, пробваяй да изключиш хардуерното ускорение от настройките, и кажи дали проблема го има все още.

Как да си сменя търсещата машина на браузъра? Като пиша в адрес бара ми показва резултати с няква патица баси, а си искам класическия гугъл

Здравейте ! Имам проблем с мозилата (3..6.28) при оптимизацията ми липсва "browser.turbo.enabled" някои дали знае как може да се добави това,защото при влизане на даден сайт,или ми зарежда нормално,или не иска въобще, и аз трябва да натискам пак и така докато е зареди :(

Как да си сменя търсещата машина на браузъра?

Като пиша в адрес бара ми показва резултати с няква патица баси, а си искам класическия гугъл

като за начало махнете всичкия addware и подобни боклуци които кой знае как сте накачулили

ако успеете да уцелите приложението което ви е сменило търсачката ще минете без ровичкане из опциите

като за начало махнете всичкия addware и подобни боклуци които кой знае как сте накачулили

ако успеете да уцелите приложението което ви е сменило търсачката ще орална любове без ровичкане из опциите

Така се е инсталирано по дифолт от хранилищата на Ubuntu

АХАХАХАХАХА искам да отбележа че "орална любове" в моя пост трябваше да е "орална любове".....и определено не съм го сменил аз

напишете about:config в адресното поле > намерете настройката keyword.URL и задайте стойност:

ахахахха голям филтър

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

АХАХАХАХАХА искам да отбележа че "орална любове" в моя пост трябваше да е "орална любове".....и определено не съм го сменил аз

напишете about:config в адресното поле > намерете настройката keyword.URL и задайте стойност:

ахахахха голям филтър

Мда, Ментата го е инсталира като добавка, пише и го в сайта.

Смених го с гугъл, но като напиша дума, директно и слага .com накрая и отваря някакви измислени неща. Къде да пипна още, за да ми изкарва резултати, а не да ми прави сайтове от думите?

изберете reset ако пак върне стойността с "патката", ще мислим тогава

изберете reset

ако пак върне стойността с "патката", ще мислим тогава

Не връща duckduckgo.com, но пък като напиша proba за проба и ме вкарва директно в сайт на име www.proba.com

тва коя версия е? старите имаха такъв проблем?

Публикувано изображение
  • [list]
    [*]Google Browse By Name: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=
    [*]Google I’m Feeling Lucky: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&btnI=&q=
    [*]Google Default: http://www.google.com/search?ie=UTF-8&q=

я пробвай с един от тези адреси как се държи опцията

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.