Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Какво и да си мислиш - изоставаш. Аз съм на 17 версия.

Публикувано изображение

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

@ Profruit

И все пак е бета версия, за справка -> тук. А тук е Change Log-а с промените. Предпочитам да излезе стабилна (финална) версия и чак тогава да я инсталирам.

Има и хуманен начин ;) Стартирате Task Маnager-а (комбинация Ctrl + Shift + Esc) и след това избирате втория таб Processes и търсите процеса, който искате да спрете-в случая е Firefox.

Засега това не можах да го пробвам защото си тръгна от самосебе си , не знам защо така става , ту не върви видео , ту върви :clown: .

Защо немога да инсталирам никакви добавки към браузера: С операционна система съм - Уиндоус 7. Благодаря

Вероятно версията ти е старичка. вече има 16-та версия...

Аз просто съм направил печатна грешка за което се извинявам. Версията на браузера ми е 16.0.1 а не това което съм написал като тема на поста ми.

Някои добавки искат рестартиране!

А някой не работят с най-новите версии.

Аз не исталирам за първи пъд добавки към Модзилата. Тук въобще не ми разрешава да исталирам. Излиза прозорец на който пише , че в момента истацията на софтуера е забранена. В долната част на прозореца има бутон с наименование "Разрешавам" Кликвам на него и до тук. Не започва никаква инсталация. За съжаление е това. Жалко, но е факт. При по-стари версии, никога не ми се е случвало.

Я виж във коментарите на добавката дали е описан подобен случай-ако разбираш английски! Аз слагам само добавки със етикетче до името че е препоръчано! За коя добавка става въпрос-да не би да искат да имаш инсталиран допълнителен софтуер към уиндоуса!

На твоя компютър ли се опитваш или на ПС на друг потребител? Има вероятност да е забранено от самия профил на Windows.

Ще използвам темата да попитам нещо понеже не го отркивам. Как да направя като дам десен бутон върху някаква препратка на първо място да ми е ''Отвори в нов подпрозорец"? Много по-удобно ми е така и на лаптопа е така, но тук са разменени и немога да си обесня защо? С най-новата версия съм.

Здравейте ! Четох темата и за не знам за кой си хиляден път се убеждавам че, една нова версия на даден софтуер не се инсталира веднага само защото е излязла . Напоследък на доста от програмите ( да не цитирам сега ) новите им версии са направо пълна трагедия и създават проблем след проблем . Ето за това моя съвет към автора на тази тема е, да разкара тази последна версия и да си инсталира такава с която е работил без проблеми . Когато мине известно време и се получат отзиви за по-новата и се разбере във времето че е стабилно работеща ,едва тогава да я инсталира и използва . Лек и спокоен ден да всички отзовали се по темата и на онези който евентуално я четат.

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Въпроса е решен с преисталация на Мозилата. Проблеми няма вече никакви. Благодаря на всички :clap: . Лека вечер.

Имам проблем,и то голям.Моля помогнете.Когато отворя МОЗИЛАТА СЕ ПОКАЗВА НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА,НО НАТИСНА ЛИ ДА ТЪРСЯ НЕЩО-КРАЙ.Пише ВРЪЗКАТА БЕШЕ ПРЕКЪСНАТА и това си е.Деинсталирах я и инсталирах друга версия......пак така.Идея си нямам какво може да е станало,а отделно не съм голям специалист и не мога да търся проблема.Ще съм благодарна ако някой ми помогне като обясни на по-земен език за обикновените хорица...Предварително благодаря.

Докато си седя в Facebook и си пиша с Ювиги Хан Аспарух изведнъж ми се появи това:

Публикувано изображение

Не знам какво става но май ми се е случвало и преди но когато затворя програмата и я пусна пак се оправяше а сега нищо не става. Рестартирах компа, деинсталирах и пак инсталирах програмата и същата работа. Пробвах да инсталирам друга версия на програмата и пак нищо. Моля помагайте...

Редактирано от A__T__L (преглед на промените)

Може да е омазана операционна система.

Само Mozilla-та е омазана, нищо друго.

Гледам ти десктопа, много се съмнявам само Мозила да ти е проблема. С тия стотина игри само преинсталация помага. Всяка една от тях ти е прецаквала или ръчкала в системата.

Всъщност преди доста време изтрих към над 100 GB игри и сега имам съвсем малко както виждаш повечето игри които имам не надхвърлят 3 GB а колкото до десктопа ми - записвам много картинки от 9gag и за това е препълнен.В момента имам 116 снимки от gag-a но не мисля че това има общо с развалената Mozilla. Съгласен съм че ми трябва преинстал - като включвам компютъра ми дава 4 ерора, а освен това така или иначе смятам да го преинсталирам, но игрите съм теглил от замунда а може би знаете че там няма вируси - краковете на игрите се разпознават от антивирусните като троянски коне. Така че мисля че проблема не ми е нито в препълнения десктоп (бил е в пъти по-пълен и съм нямал проблеми с нито едно приложение) нито в игрите....

Редактирано от A__T__L (преглед на промените)

Знам доста, но не бях чувал, че в мамуната имало игри или софтуер, който да не е заразен. Краковете се разпознават като троянци, защото са такива. Или ти вярваш на модовете там, които ви лъжат като в детската градина. Нямах предвид препълнен десктоп, а инсталирани игри, но има и причина да не се свалят/записват/ неща от нета в 'C'-системен диск, а другаде. Пускаш компа, дава ти 4 грешки, но само мозилата била омазана.

то само като видиш иконата с чудно наименование "Optimizer PRO" и ти става ясно че нещата съвсем отиват на зле

Тази програма optimizer pro не съм я стартирал и веднъж. Колкото до игрите нито една не съм инсталирал в C диска. Освен това тези грешки ми ги дава от край време а до сега не съм имал проблеми с Mozilla, освен че често ставаше срив заради мисля че голямото количество бисквитки ли там как се наричаха и сега си мисля че може те да са виновни, но не мога да ги махна докато не работи прозореца, а в интернет не намерих нито една програма с която да се почистват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.